Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tylko ze MP3 ma najlepszy feeling strzelania, nie to co seria Uncharted i tak samo bedzie z Quantum Fucking Break <3

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Xboty największe zakłamańce branży nobody nie wiem czego się po nich spodziewałeś.

Opublikowano

Tylko ze MP3 ma najlepszy feeling strzelania, nie to co seria Uncharted i tak samo bedzie z Quantum Fucking Break <3

Ale... MP3 nie robił Remedy ;/

Opublikowano

Ale... max payne 1,2 czy Alan Wake tak czy inaczej zjada Uncharted jezeli chodzi o feeling strzelania, scenariusz i wykonanie

Sorry ale Remedy to klasa sama w sobie i każda ich gra jest świetna

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Quantum Fucking Break = jedna cutscenka co sie chowasz za przeszkoda.

Czy QB też ma multiplayer oraz tryb co-operacji dla 3 graczy, oraz tak zaawansowaną fizykę i rozmiary lokacji?  :yao:

Uncharted 4 = polowa dema na szynach gdzie goni cie duzy samochod a ty uciekasz bzium bzium na motorku  :yao:

A przez połowę tego dema sam sterujesz pojazdem.  :cool:

Brońcie, brońcie tego raka, ale nie udawajcie że zależy wam na prawdziwych grach.  :lapka:

Opublikowano

Max Payne> wszystkie exy sony razem wziete

Opublikowano

Brońcie, brońcie tego raka, ale nie udawajcie że zależy wam na prawdziwych grach.  :lapka:

Te prawdziwe gry to te pedalstwo, które robione jest głównie pod japończyków, którzy mają nierówno pod sufitem?

AHA

xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Xboty największe zakłamańce branży nobody nie wiem czego się po nich spodziewałeś.

dokładnie takiej linii obrony jak w ostatnich postach.   :pawel:

Sorry ale Remedy to klasa sama w sobie i każda ich gra jest świetna

strzelanie z kapiszonów w Anal Wake, PAMIĘTAMY.  :dog:

Opublikowano

No ty najbardziej to pamiętasz :yao: trzeba byc mega turbo klapem by bronić strzelnia w Uncharted xd

Opublikowano

za to ty pamiętasz jak przeciwnicy w Un reagowali na shotguna, czy magnum :yao:

w Anala grałem na pc wnusiu  :hi: ta gra broniła się tylko otoczką, czyli t.j. dla niektórych Un. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

1. slow-mo

2. pif-paf

3. skrypcik

4. repeat

AMBITNA MECHANIKA :dynia: :dynia: :dynia: 

:pawel:

Opublikowano

za to ty pamiętasz jak przeciwnicy w Un reagowali na shotguna, czy magnum :yao:

w Anala grałem na pc wnusiu  :hi: ta gra broniła się tylko otoczką, czyli t.j. dla niektórych Un. 

Na tym samym pc, na którym chciałeś ograć dark souls i dalej jest nieograne? :yao:

Uspokój się jednoplatformowcu. 

Opublikowano

Suteq :obama:

Btw wszystkie Uncharted ograne i dalej twierdze ze Alan Wake i każda gra Remedy jest lepsza produkcja niz Uncharted

Opublikowano

>ND robi cinematic experience, odbiera/ogranicza kontole i przede wszystkim zaraża tym inne gry akcji -> rak branży

>MP3 podnosi to wszystko do potęgi = super giera gurwo

>ex bonera robi cinematic experience i odbiera/ogranicza kontolę = iksbocki szau pau ->  w razie czego bronimy się fajnym strzelaniem

kocham ten temat i prezentowaną tu hipokryzję xoxoxo

Kiedy wy parszywe klapy zrozumiecie, że MP3 oprócz cinematiców i innych bzdet, posiada też mega satysfakcjonujący gunplay( dla mnie najlepszy z całej zeszłej generacji)którego wasze Uncharted nigdy nie będzie posiadało?

Opublikowano

Kiedy wy parszywe klapy zrozumiecie, że MP3 oprócz cinematiców i innych bzdet, posiada też mega satysfakcjonujący gunplay( dla mnie najlepszy z całej zeszłej generacji)którego wasze Uncharted nigdy nie będzie posiadało?

A kiedy ty parszywy ku bocie zrozumiesz że piłem do hipokrytów którzy wypominali ND cinematic experience, a sami jarają jak poyebani tymi samymi rakowymi elementami, kiedy tylko da się im lepsze seba motywy?

Idź porównać sobie gameplay Maxa 1&2 i jak przyjemnie się do niego wracało, w odróżnieniu od nieskipowalnych cut scenek i przymusowego chodzenia z prędkością żółwia w Trójce, a następnie wróć i przeproś. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Suteq :obama:

Btw wszystkie Uncharted ograne i dalej twierdze ze Alan Wake i każda gra Remedy jest lepsza produkcja niz Uncharted

Przecież w ogóle nie powinno się porównywać Max Payna czy Alan Wake do Uncharteda. To trochę inne produkcje, które próbują osiągnąć odmienne rzeczy...

No ale lepiej prowadzić wojenki xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Panowie ale o co i po co wy się znimi kłócicie co wy im chcecie udowodnić, czego byście tu nie napisali to i tak będzie za mało, niech sobie grają w te super widma exy na PS4, a my klasycznie olejmy ich z góry jak ich kochane SONY a w między czasie pałajmy się tym pięknem które jest przed nami a start ma już nie bawem GOW remaster. Tylko Zielona kraina, zielona krewa, oaza spokoju i dobrobytu u Króla Spencera.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie. Oby tylko nie przesadzili z tymi elementami sci-fi.

Mnie szczególnie zadawala fakt,że głównym szwarcem będzie Aiden Gillen (przewrotny Littlefinger z Game Of Thrones). Chyba lepszego wyboru nie mogli dokonac... :banderas:

Opublikowano

Twoi koledzy próbowali porównywać Tearaway do Super Mario wiec wiesz :reggie:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Panowie ale o co i po co wy się znimi kłócicie co wy im chcecie udowodnić, czego byście tu nie napisali to i tak będzie za mało, niech sobie grają w te super widma exy na PS4, a my klasycznie olejmy ich z góry jak ich kochane SONY a w między czasie pałajmy się tym pięknem które jest przed nami a start ma już nie bawem GOW remaster. 

#unesco2018rokiemplaystation

Opublikowano

No tak, nie ma dobrych platformerów na plejstejszyn to biorą jakiś biedacki port z vity o wycinance i porównują z marianowskimi arcydziełami, do których NIKT się nie zbliży. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja pjerdole nobody miej troche godności. Jak można bronić anczarted, taki fan "ambitnego grania", a od kilku stron sra.czki dostaje jak ktoś coś złego o drejku napisze. Wstydu nie masz klapie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

jak tam, dalej przeczesujesz cały internet żeby zobaczyć nowe 4 sekundy gameplaya z cr4pcharted?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.