Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dzień do premiery evrybudy gon rapture a recenzji jeszcze nie ma? Sony znowu wali embargo na ostatnią chwilę, żeby ludzie się nacięli? 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kiedy wy parszywe klapy zrozumiecie, że MP3 oprócz cinematiców i innych bzdet, posiada też mega satysfakcjonujący gunplay( dla mnie najlepszy z całej zeszłej generacji)którego wasze Uncharted nigdy nie będzie posiadało?

A kiedy ty parszywy ku bocie zrozumiesz że piłem do hipokrytów którzy wypominali ND cinematic experience, a sami jarają jak poyebani tymi samymi rakowymi elementami, kiedy tylko da się im lepsze seba motywy?

Idź porównać sobie gameplay Maxa 1&2 i jak przyjemnie się do niego wracało, w odróżnieniu od nieskipowalnych cut scenek i przymusowego chodzenia z prędkością żółwia w Trójce, a następnie wróć i przeproś.

Bujaj się klapersie. Wszyscy sie jarali MP3, bo miał świetny gunplay. Nikogo jego cinematiksy nie interesowały. Ty za to musiałeś tu wpaść i obronić szrota od ND, bo jest exem Sony xDDDDD

Jak zwykle, ktoś boni szrotów Sony, wpada nołbody i sam sie ora xDD

A feeling żówia w MP3 jest zayebisty. Czuć, że chodzimy starym pijakiem, jakim jest Max, a nie drejk, który skacze z piątego piętra i nic mu nie jest xDD

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

Pewnie tak, yebane chińczyki  :[

Ej i w ogóle jak wy śmiecie porównywać takie ścierwo jak uncharted do max payne'a? xD

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Dzień do premiery evrybudy gon rapture a recenzji jeszcze nie ma? Sony znowu wali embargo na ostatnią chwilę, żeby ludzie się nacięli? 

80 zł / 3h - called it first ;)

Opublikowano

Gunplay w quantum break, jak można śmiać się z uncharted, jak póki co ten właśnie element nie zachwyca i nie jest niczym specjalnym. Rozumiem, że cw, ale...

Opublikowano

@Ins, papaj

Czy możecie mi wytłumaczyć gdzie bronię w powyższych postach Un, kiedy jedyne co robię to zestawiam jednego raka z drugim? Bo napisałem prawdę o lepszej fizyce, rozmiarach lokacji i multiplayerze, czego Remedy nawet nie dodaje? Litości kurfa xD 

@papaj 

Nie pjerdol głupot o feelingu poruszania, bo mówiłem o etapach, gdzie tuż przed załączeniem cutscenki na 3-4 metry przed nią Max dostawał chamskiego spowolnienia, nie mogliśmy biegać w wybranych momentach (np ulice Rio), czy zmieniały się zasady sterowania (included QTE). Jeśli te trendy ci nigdy nie przeszkadzały, ok. Ja mówię o ku botach, którzy robili z tego wielkie Halo w konkretnym przypadku. :lapka:

@suteq

AW to nie jest ta sama klasa co DS1 bym miał wobec niego jakieś wymagania. Wystarczył mi zestaw pad + słuchawki na lapku. Do Tej pierwszej audio 5.1 i duży tv to podstawa.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Gunplay oceniany po filmiku XD

:dynia:

Opublikowano

@suteq

AW to nie jest ta sama klasa co DS1 bym miał wobec niego jakieś wymagania. Wystarczył mi zestaw pad + słuchawki na lapku. Do Tej pierwszej audio 5.1 i duży tv to podstawa.

RIDGE PLZ

Pewnie to kolejna wymówka do nieogrania tak samo jak ficka wymówki do niekupienia xboxa. 

Przejrzałem Cie. :usmiech:

Opublikowano

W sumie to nie moge ocenic gunplayu obu gier poki nie zagram, i poki co pod wzgledem gunplayu tak czy siak nic nie bije MP3 (ktorego nie robilo remedy tak btw.), ALE, QB ma u mnie te przewage ze przynajmniej krew jest co sila rzeczy nie sprawia uczucia ze (pipi)iemy do npcow z kapiszonow.

Opublikowano

rdr ma lepszy gunplay, pozdro  :cool:  :lapka:

Opublikowano

gdzie bronię w powyższych postach Un

napisałem prawdę o lepszej fizyce, rozmiarach lokacji i multiplayerze, czego Remedy nawet nie dodaje?

JA PIER DO LE

Opublikowano

@Sutuś AW ma fajny klimat itd. ale ten gunplay, świecenie po oczach - strzelanie i brak puzzli to padaka dla osoby wychowanej na jap. survival horrorach. Nie miałem wobec tej gry żadnego hajpu... I nawet nie ukończyłem.

Wracając do Un nigdy nie ukrywałem że lubię jego klimat i spokojnie stawiam wyżej gameplay Maxów. Nie zmienia to jednak faktu że większość silnych broni, powalających jednym strzałem zostało tam oddane dobrze. Jeśli ktoś twierdzi inaczej zwyczajnie (pipi) bzdury. 

Anyway U4 to ex ps4 jeden z wielu i daleko za najlepszymi. Wy z QB robicie Mesjasza, którym powinien być zupełnie inne tytuł.  :hi:

gdzie bronię w powyższych postach Un

napisałem prawdę o lepszej fizyce, rozmiarach lokacji i multiplayerze, czego Remedy nawet nie dodaje?

JA PIER DO LE

nom. PIER DO LISZ i to ostro. bo wystarczy że ujawni się wam że ten cudowny broniący się gunplayem QB ma całą masę rzeczy zrobionych gorzej (lub nieobecnych wcale) i hurr durr wielki zryw obrony Drejka. Wasza logika. [*]

Opublikowano

Nie nie nie, RDR ma goty gunplay, ale MP3 ma GOTGCHLOPCZEKUMASZ!?

Feeling, fizyka, dziure po kulach, pieczolowitosc przy detalach broni, no wszystko bylo do(pipi)ane.

Opublikowano

@Sutuś AW ma fajny klimat itd. ale ten gunplay, świecenie po oczach - strzelanie i brak puzzli to padaka dla osoby wychowanej na jap. survival horrorach. Nie miałem wobec tej gry żadnego hajpu... I nawet nie ukończyłem.

No bo AW to survival horror XD Co za janusz :P

Opublikowano

Nie nie nie, RDR ma goty gunplay, ale MP3 ma GOTGCHLOPCZEKUMASZ!?

Feeling, fizyka, dziure po kulach, pieczolowitosc przy detalach broni, no wszystko bylo do(pipi)ane.

W końcu Rockstar. :fsg: 

Opublikowano

Bo to do choya powinien być survival horror. Właśnie w stylu SH2; czytaj odwołujący się do sił nadprzyrodzonych, szaleństwie i problemach z nieodróżnianiem rzeczywistości od jawy. obczaj sobie np. Drabinę Jakubowa, klimat Zagubionej Autostrady, czy właśnie Twin Peaks, ale nie kurfa lepiej zrobić z tego pifpaf dla hamburgerów. xd

Opublikowano

Nobody, czyli końcówki gry nie widziałeś?

Opublikowano

Dno i metr mułu te Twoje posty. Remedy robiło action game. Nołbody odpalił na godzinę i pisze teraz, że to nie survival horror  :reggie:

A Mario Kart to nie platformówka  :yao:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tak samo jak anczarted powinno być przygówką. Niestety ta gra to tylko januszowy pifpaf dla hamburgerów. xD Nobody, przestań się orać, bo aż przykro się robi.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

lucille-bluth.gif

Opublikowano

Użytkowniku Bansai , z całym szacunkiem do Pańskiej osoby ale jest to zwykłe bajdurzenie.  :hi:

:fsg: - gdy to zobaczyłem pierwszy raz. 

Więc zamknij dupe banzai i przeproś RDR  :Coolface: 

Opublikowano

@Ins

Tak samo jak anczarted powinno być przygówką. Niestety ta gra to tylko januszowy pifpaf dla hamburgerów. xD Nobody, przestań się orać, bo aż przykro się robi.

Dokładnie tak! :> Jest to januszowy pifpaf dla haburgerów (który sam kiedyś nazwałeś esencją gameplayu  :rotfl: ), broniący się za to wartką akcją, sympatycznymi postaciami i wakacyjnym klimatem.  Czyli podobnie w przypadku tego ostatniego Alan. Z tym że ja nie mam problemu pograć w widowiskowego raka raz na parę lat. Wy z jego bonerowych odpowiedników robicie Mesjaszy. I to jest dopiero przykre. 

@ragus 

nawet połowy nie ograłem.

@don

na te same elementy narzekał tu trafnie ping, pajgi, jak papaj, ale ten ostatni raczej nie pospieszy mi z pomocą zdławiony por. do starych Maxów. 

Opublikowano

jak tam, dalej przeczesujesz cały internet żeby zobaczyć nowe 4 sekundy gameplaya z cr4pcharted?

On to raczej liczy klatki na gameplayach battlefront nagranych apartatem/telefonem :D

na wasze oko czy to chodzi w 60fps?

zaskakująco płynne obroty kamery, na małym lapku oglądam

Opublikowano

jak tam Zaqu PC już złożony? :D

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.