Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No to pokaz mi ktora konsolowa gra zacina sie i lapie freezy co 5 sekund :reggie:

Przed patchem? Fallout New Vegas po godzinie potrafil sie zawieszac na amen. Defiance tez mial problemy.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Chyba na tym guwnianym plejstejszyn 3. Grałem na X360 w premierę i gra ani razu mi się nie zacięła przez całą grę.

Inaczej. Horrory rzadko są technicznymi majstersztykami, więc mogą bronić się atmosferą grozy. Niewiele ich obecnie wychodzi, bo się nie sprzedają.

Za to Order był robiony na mesjasza z zamiarem zdobycia rynku. I poległ, bo był plwociną na twarz oczekujących.

Widzisz różnicę? Jak nie to poproś o logiczne myślenie w plusie.

:obama:

Opublikowano

Wiesz, że ludzie już obeszli częściowo to partactwo i grałem wczoraj bez żadnych freezów w 30 fps? 60fps nie da rady przyznaje bo dropuje do 40 przy jeździe i skakaniu po budynkach co jest nie do zniesienia.

No cieszy mnie bardzo ze gracze musieli to naprawiac a mimo to dalej gra jest uposledzona. :yao: Jestem pewien ze ludzie kupili tytany i gtxy 980 po to zeby grac w 30 fpsach bez kilku efektow graficznych ktore nawet na konsolach sa.

Jak to szlo? "Kupuje, klikam sciagam na steamie* i po godzinie gram"

*czasem jeszcze czekam na fixy lub bawie sie kilka godzin w ini bo nikt nie traktuje tej platformy powaznie

Przed patchem? Fallout New Vegas po godzinie potrafil sie zawieszac na amen. Defiance tez mial problemy.

Gralem na PS3 w NV i nie mialem takich problemow, poza tym ja mowie o scinkach i freezach co chwile a nie godzine, ostatnio grajac w F3 tez mi sie wieszalo na pececie co jakas godzine bo gra nie lubi windowsa 7, no i to pecet jest bardziej znany z crashow i freezow wiec nie chcesz brnac dalej w ten temat.

Defiance? Co to? XD

Opublikowano

Przeszedłem NV na PS3 i nie miałem żadnej zwieszki, że aż mnie to zdziwiło znając problemy z silnikiem Bethesdy na tej konsoli. Co innego Fallout 3, który miał kilka zwieszek dziwnych, a ponadto łapał freezy gdy w XMB ktoś pojawiał się na PSN i był komunikat. ALE to była wina Cenegi, która postanowiła nie wydawać patchy do polskiej wersji gry i działała wtedy ona z wersji premierowej, która to nawet trofeów nie miała... :/

Opublikowano

Logika Mendrka: ..........................................................................................

>>batman 2 dni po premierze ma dropy --> kaszanka

>>fallout po 5 latach działa bez zastrzeżeń --> consoles uber alles

>>brak patchy do fallouta --> nie wina platformy, tylko cenegi

>>dropy fpsów w batmanie --> nie wina osobnego studia odpowiedzialnego za konwersje, tylko platformy

Opublikowano

No cieszy mnie bardzo ze gracze musieli to naprawiac a mimo to dalej gra jest uposledzona. :yao: Jestem pewien ze ludzie kupili tytany i gtxy 980 po to zeby grac w 30 fpsach bez kilku efektow graficznych ktore nawet na konsolach sa.

Jak to szlo? "Kupuje, klikam sciagam na steamie* i po godzinie gram"

*czasem jeszcze czekam na fixy lub bawie sie kilka godzin w ini bo nikt nie traktuje tej platformy powaznie

No racja, ludzie nie po to kupowali gtxy żeby grać w jakość konsolową to fakt, dlatego nie bronię tego portu, ale kto ma ciśnienie to przejdzie go sobie teraz bez problemu.

No tak samo jak na konsoli wkładam płytę, czekam na update systemu, ściągam 5 godzin patcha, medytuje na bagnach, czekam minutkę żeby się budynki w novigradzie doczytały i gram. Ot po prostu WB wydaje dobre wersje na konsolę, a kiepskie na PC. Mi to akurat wisi bo sobie poczekam aż to połatają i wtedy przejdę na spokojnie.

Ja się wczoraj trochę przeraziłem jak to zobaczyłem bo od czasu Bloodborne nie widziałem takiego frameratu i dropów. Po zmianach przynajmniej dropów nie było, ale i tak granie w 30 klatkach boli bardzo

Edytowane przez teddy

Opublikowano

No nie wiem, ja tam wlozylem batmana do konsoli i zaczalem grac, po 10 minutach wyskoczylo ze jakis update sie sciagnal i zainstalowal ale olalem i gralem dalej :master:

W tym czasie master race bylo zajete rzucaniem fekaliami w strone WB i szukaniem fixow po internecie zeby gra im dzialala na tytanach chociaz w polowie tak jak na konsoli za 1500 zl :yao:

Przeciez to jest smutne, no ale rozumiem ze trzeba sobie wmawiac w CW ze jednak hajs nie poszedl na marne, ze serio mamy lepsze AAA, nawet mi was nie zal xD

Opublikowano

A to tutaj ktoś mówił, że pecetowa wersja jest lepsza? Jak patrzę po postach to widzę tylko was latających z cieczką wrzucających co chwila filmiki z przycinającą grą jak by to wam miało poprawić imersje w batmanie.

"Haha jade se batmobilem i mam cały czas 30 fps a pawłowi by teraz pewnie przycieło, beka z frajera co tyle piniondzów wydał"

Opublikowano
Przeciez to jest smutne, no ale rozumiem ze trzeba sobie wmawiac w CW ze jednak hajs nie poszedl na marne, ze serio mamy lepsze AAA, nawet mi was nie zal xD

A może powinno być nam ich żal? Może wtedy pękną, rozpłaczą się, wyrzucą pc-ty za okno i wrócą na dobre tory kupując konsolę ;)

Opublikowano

A to tutaj ktoś mówił, że pecetowa wersja jest lepsza?

No to przeciez nie konsolowcy jako jedyny argument przemawiajacy za swoja platforma uskuteczniaja co 5 sekund argument "lepsze wersje gier AAA" xD A batman to chyba gra AAA tak?

Widze ze w zenaniach sie juz gubicie nawet :yao:

"Haha jade se batmobilem i mam cały czas 30 fps a pawłowi by teraz pewnie przycieło, beka z frajera co tyle piniondzów wydał"

Ja juz batmana skonczylem, ale z taka swiadomoscia byloby mi po prostu smutniej grac wiedzac ze gdzies ktos tam przy biurku na taborecie cierpi a ja sie dobrze bawie od kilku dni.

Opublikowano

Aha czyli jeden batman > wszystko inne. Zapomniałem w jakim jestem temacie. Kontynuujcie

Opublikowano

Bansai nawet niezle Ci idzie :)

:hi:

Ale juz koncze bo chce obejrzec odcinek Fringe'a i dokonczyc platyne w batmanie :P Dobra panowie bawcie sie.

Opublikowano

Nazywanie nowego batmana aka czwarty raz to samo grą AAA :reggie:

na obecnej generacji konsol jest taka bida, że nawet na child of light czy valiant hearts mówią AAA

Opublikowano

W życiu najlepiej skupić się na jasnych stronach, a nie ciemnych.

Najlepsza platforma do gier multiplatformowych w najlepszej płynności, rozdzielczości i cenie, oraz darmowym online: PC

Najlepsza platforma do gier wyścigowych i FPS: Xbox One

Najlepsza platforma do gier przenośnych: 3DS

Najlepsza platforma do Mario Land i Mario Karts: Wii U

Najlepsza gra obecnej generacji: Bloodborne

Najlepsza platforma do Bloodborne: PS4

Opublikowano

Najlepsza platforma do gier multiplatformowych w najlepszej płynności, rozdzielczości i cenie, oraz darmowym online: PC

Najlepsza gra obecnej generacji: Wiedźmin 3

Poprawiłem.

Opublikowano

Najlepsza gra obecnej generacji: Bloodborne

Dla mnie BB to średniak, ale co tam kto lubi.

Opublikowano

Nazywanie nowego batmana aka czwarty raz to samo grą AAA :reggie:

na obecnej generacji konsol jest taka bida, że nawet na child of light czy valiant hearts mówią AAA

najlepsi są ci co mówią, że to indyki xd

Opublikowano

CoL blizej do indorów niż AAA.

No bo to jest gra AA, średniej półki. To tak jakbyś powiedział, że mordercy bliżej do niewinnego człowieka, niż do ludobójstwa - niby prawda, ale coś tu nie pasuje.

Opublikowano

Uf, pora kupić PC-ta, najlepszą platformę do grania, nie mogę się doczekać aż odpalę ten wysoko oceniony nowy hit, Batmana: Arkham Knight! Dziękuję Wiesławo, na pewno będę zadowolony z grania w tą grę na tej platformie :) A potem Bloodborne i oczekiwanie na gry od Naughty Dog które wygrywają BAFTA i VGX  :banderas:

Ach, nie ma to jak PC ;)

Opublikowano

CoL blizej do indorów niż AAA.

gra zrobiona przez ubi i indie IKSDE

to prawie jak nobody i jego 

3d to nie indie, indie to 2d 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.