Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

pawcio a mozesz w RDR wziac akimbo Uzi i zrobic z biura ser szwajcarski? Pobawic sie w zywy, chodzacy kataklizm? Ucielesnienie chaosu? Nie? Tak myslalem :czesc:

A mozesz zrobic tak?

Nie?

To zamknij dupe :cool:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jak tam Zaqu PC już złożony? :D

Nie,ps4 tak mi obrzydzilo grania,ze chyba tylko Xbox One jest mi wstanie pomoc.

Opublikowano

jak tam Zaqu PC już złożony? :D

Nie,ps4 tak mi obrzydzilo grania,ze chyba tylko Xbox One jest mi wstanie pomoc.

Mi pomógł także atakuj śmiało. :cool:

Opublikowano

Ubi chyba się znudził downgrade graficzny i teraz swoje tytuły będą reklamować poprzez upgrade :

:whistling:

Opublikowano

@nobody

Ciekawi mnie ile razy jeszcze będziesz cytować coś sprzed ładnych paru lat. Lepiej poszukaj pierwszych wrażeń i opinii o CoD4, będą bardzo podobne co napewno dobrze świadczy o twoim ukochanym drejku xD

broniący się za to wartką akcją, sympatycznymi postaciami i wakacyjnym klimatem

Co ja czytam xD 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Aż nabrałem ochotę na MP3. Ostatnio ograłem na 360, coś czuję, że wersja w 60fps może namieszać.

Opublikowano

Aż nabrałem ochotę na MP3. Ostatnio ograłem na 360, coś czuję, że wersja w 60fps może namieszać.

Na PC jest fenomenalnie zoptymalizowane, goraco polecam. Chyba odpale steama i zaczne sciagac :lapka:

@Karas

To chyba pokazowka na gamescomie byla, takze spoko, jeszcze bedzie downgrade do poziomu podstawki xD

Opublikowano

Max fucking Payne? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy czym się jaracie w tym QB? Hurr durr TIME POWERS? :dynia:

Kolejna gierka o chodzeniu i strzelaniu zza osłon jakimś gościem którego twarzy pewnie nie jesteście sobie w stanie nawet w tym momencie przypomnieć. Tym razem z twistem bo można bawić się czasem. Rewolucja w grach video.

Opublikowano

Boty w zabawny sposób próbują dyskredytować uncharted jak i samo naughty dog. Próbować porównywać marną kopie do arcydzieła. Uncharted 4 będzie miało znacznie lepsza średnią ocen na metacritic, gamerankings, user score, kilkadziesiąt nagró game of the year oraz minimum 2 razy większą sprzedaż od Quantum Break. Oczywiście dla botów to za mało i dalej będą żyć w świecie w którym uncharted to kapiszony a last of us to noszenie drabin. Na szczęście zdanie kilku sfrustrowanych pseudo konsolowców nie ma znaczenia a gracze wiedzą co dobre

Oczywiście mogę założyć się z każdym botem o bana że Uncharted będzie miało zdecydowani lepsze średnią ocen. Znajdzie się jakiś odwżny bot, przecież sony jest na skraju bankructwa i nie stać ich na płacenie recenzentom :reggie:

Opublikowano

Ten tylko o cyferkach. xd

Tylko to mu pozostało jak gier brak. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie wiem, co chcesz od PS4, bo jak na konsolę z 1,5-letnim stażem ma fajną bibiliotekę

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ostnie posty nobodiego mozna podsumowac tylko tak :yao: 

i teksty typu czym powinien byc AW :dynia:

co za typ no ale czego sie spodziewac po jednoplatformowcu ? :dunno:

Opublikowano

Ten tylko o cyferkach. xd

Tylko to mu pozostało jak gier brak. 

Mówię o ocenach graczy i recenzentów. Tylko w ten sposób można obiektywnie ocenić która gra jest lepsza. Zdarzają się oczywiście wyjątki które tylko potwierdzają regułe. Jeśli znasz lepszy sposób to chętnie o nim przeczytam.

Opublikowano

@nobody

Ciekawi mnie ile razy jeszcze będziesz cytować coś sprzed ładnych paru lat. Lepiej poszukaj pierwszych wrażeń i opinii o CoD4, będą bardzo podobne co napewno dobrze świadczy o twoim ukochanym drejku xD

Ja szybko pomyślał i edytował xDDD Ale jeszcze dziś, ok? 

Gra jest po prostu genialna (...) Jedynka mnie nie porwala, moze dlatego ze wczesniej ukonczylem Gearsy 2, ale dwojeczka jest po prostu cudowna. Bez przestojow, bez zanudzania, po prostu esencja gameplay'u. Grafika niszczy wszystko co do tej pory sie ukazalo. Naughty Dog to mistrzowie, tyle w temacie.

HURR DURR wydorośłałem nobody, ale Drake wannabe Tomb Raider A.D. 2013 to jest już dla mnie 8/10. 

735.gif

broniący się za to wartką akcją, sympatycznymi postaciami i wakacyjnym klimatem

Co ja czytam xD 

Uncharted. Gameplay padaka, ale Drake, Sully czy te du,pki towarzyszące Drejkowi to bardzo sympatyczni bohaterowie. Uncharted jest w porządku.

The Order i Tomb Raider, do kąta  :lapka:

Więcej wypowiedzi NIE-fanów Sony Słodziaku? :hi:

Opublikowano

Karwa, jak wyjątek może potwierdzać regułę, to chyba najdurniejsze powiedzonko ze wszystkich :/

Opublikowano

Max Payne 3 to jedno z niewielu cinematic experience, które mi się podobały, wiecie dlaczego? Bo miały wuku.rwisty gameplay i pacing. Bo miały graficznie zróżnicowane lokacje. Bo ku.rwa cały etap w panamie jest świetny.

Opublikowano

Ja tez lubię MP3 mate, ale jeśli ktoś chce się dopjerdalać np. do Un, to nie niech ogranicza się do krytyki jego choyowyh puzzli, natłoku pifpaf, czy słabego gunplay, a nie do cinematic exp. które nagle przestaje mu przeszkadzać w produkcji XYZ. Widzę że niektóre typy po dziś dzień tego nie ogarniają. Po co to oddycha to ja nawet nie

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy czym się jaracie w tym QB? Hurr durr TIME POWERS? :dynia:

Kolejna gierka o chodzeniu i strzelaniu zza osłon jakimś gościem którego twarzy pewnie nie jesteście sobie w stanie nawet w tym momencie przypomnieć. Tym razem z twistem bo można bawić się czasem. Rewolucja w grach video.

lepsze to niż podnieta dotą 2

nołbady dalej próbuje porównywać cinematica z uncharted do innych gier, podpowiem ci - uncharted w swoim zdałneniu jest daleko przed wszystkim innym, tak daleko ze uncharted takiego quantum breaka nie widzi bo zniknął na horyzoncie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

i teksty typu czym powinien byc AW 

gameplay gry inspirowanej twórczością Lyncha i Kinga... nastawiona na strzelaninę. :yao: 

kubson jaki janusz horrorów xD

Opublikowano

Ja tez lubię MP3 mate, ale jeśli ktoś chce się dopjerdalać np. do Un, to nie niech ogranicza się do krytyki jego choyowyh puzzli, natłoku pifpaf, czy słabego gunplay, a nie do cinematic exp. które nagle przestaje mu przeszkadzać w produkcji XYZ. Widzę że niektóre typy po dziś dzień tego nie ogarniają. Po co to oddycha to ja nawet nie

Bo cinematic experience w Uncharted jest słabe :pawel: No serio, jakieś pseudo-cool teksty i noszenie mdłego npc pod ramię. 

Opublikowano

dzięki za zrażenie mnie do cinemtic exp. mate. teraz czuje się jak uczeń którego ostatecznym wrogiem okazuje się jego mentor, który porzucił swoje ideały na potrzeby CW. 

Opublikowano

Jak z nowych to tylko tokyo mesjasz ghoul  :banderas:

Tokyo jako anime to jedno wielkie wybrakowane (pipi) w porównaniu do świetnej mangi... (swoją drogą mam tomiki)

btw

Max Pane (1&3) > każdy uncharted, każda gra akcji.

Trójka to była kozacka gra, szczególnie narracja urywała łeb w tym tytule (retrospekcje :banderas:). 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

RE4 > reszta świata  :hi:

Ale tu serio nie chodzi o to co lepsze, jak niektóre ignoranckie umysły sobie uroiły. Śmieszkowe że potrafię przyznać się że ex sony przyczynił się do raka branży (np. TR), ale gdy inspirację nim znajduje R*, czy Remedy nagle problem kompletnie znika, a zmienia w zarzuty o obronę i choyowe wymówki. Lubię tę serię, bronię elementy, ale nie zaprzeczę że MP3 byłby dużo lepszy bez niej. T.j. były właśnie 1&2. To by było na tyle z dzisiejszego oświecania.  :czesc:

Opublikowano

Boty w zabawny sposób próbują dyskredytować uncharted jak i samo naughty dog. Próbować porównywać marną kopie do arcydzieła. Uncharted 4 będzie miało znacznie lepsza średnią ocen na metacritic, gamerankings, user score, kilkadziesiąt nagró game of the year oraz minimum 2 razy większą sprzedaż od Quantum Break. Oczywiście dla botów to za mało i dalej będą żyć w świecie w którym uncharted to kapiszony a last of us to noszenie drabin. Na szczęście zdanie kilku sfrustrowanych pseudo konsolowców nie ma znaczenia a gracze wiedzą co dobre

Oczywiście mogę założyć się z każdym botem o bana że Uncharted będzie miało zdecydowani lepsze średnią ocen. Znajdzie się jakiś odwżny bot, przecież sony jest na skraju bankructwa i nie stać ich na płacenie recenzentom :reggie:

w skrócie:

https://youtu.be/LAioqvHzkkQ?t=35s

Opublikowano

Ale tu serio nie chodzi o to co lepsze,

chodzi

tylko xbox

droga moderacjo może w dziale pchli targ załozyć osobne subforum ZAMIENIE PS4 NA XBOXA ONE bo tyle tych tematów jest, kazdy w innym dziale, trzeba to jakos uporzadkować

Edytowane przez kermit

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.