Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przy odpaleniu BB  niestety boty maja problem z podstawowymi rzeczami jak np wyciagniecie Pistoletu bo nie ma tutka

W kiblu pewnie zachowuja sie tak:

28670_35635a5e9abea5925a153f24252135a2.j

Edytowane przez Welna

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Stary, ale dla mnie kazda z nowych konsol to kpina, jezeli chodzi o exy. Na Loniaku ogralem praktycznie wszytsko i zajelo mi to cale 100h ! Podejrzewam ze z exami spedzilem wiecej niz nie jeden tutaj plujacy sie bot. Ciagle czytam, ze na PS4 nie ma gier,  chociaz od 10 miesiecy to na Onie nic nie wyszlo. A to, ze komus nie pasi Bloodborne, DriveClub, Carter, nadchodzacy Until Down to juz inna kwestia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale nic że zupełnie nic?

Opublikowano

Ale nic że zupełnie nic?

Nic.  Podobno MS trzepie hajs tylko na tych pokrowcach.

41-2An8thxL.jpg

Opublikowano

O, to muszę taki kupić.

Opublikowano

plujacy sie bot

O przepraszam, tutaj pluje tylko Lem.

Opublikowano

Czujecie to? Nie, to nie jest deszcz, tfu tfu tfu xd

Opublikowano

Stary, ale dla mnie kazda z nowych konsol to kpina, jezeli chodzi o exy. Na Loniaku ogralem praktycznie wszytsko i zajelo mi to cale 100h ! 

Wow, na ps4 ogranie wszystkich dobrych exów zajęłoby mi ok. 30h bo w tyle przechodzi się Bloodborne'a. xd

Opublikowano

Nic.  Podobno MS trzepie hajs tylko na tych pokrowcach.

41-2An8thxL.jpg

namiary raz raz!

484_fd93.jpg

Opublikowano

Stary, ale dla mnie kazda z nowych konsol to kpina, jezeli chodzi o exy. Na Loniaku ogralem praktycznie wszytsko i zajelo mi to cale 100h !

Wow, na ps4 ogranie wszystkich dobrych exów zajęłoby mi ok. 30h bo w tyle przechodzi się Bloodborne'a. xd

Ja w Bloodbornie spedzilem 60h, tyle samo w DriveClubie co FH 2, a i tak nie ukrywam, ze jest to pewnie ulamek calego czasu z grami od poczatku nowej generacji.

PS. Wiem juz dlaczego Sony nie organizowalo konfy na GS. W Uncharted 4 nie mozna bylo nawet zagrac, Horizon takze w formie prezentacji - juz widze, jak te gry w przyszlym roku wyjda...

O dziwo Until Down jest podobnpo calkiem spoko.

Edytowane przez easye

Opublikowano

beka z sony od zawsze ale jak oni nie wydadza tego unczarted 4 na poczatku roku a potem tego horizona.. nie no nawet ja nie wierze ze oni beda dalej tacy chuyowi

Opublikowano

Ale z Iziego klapek się zrobił... :frog:

Opublikowano

Przecież ten horizon na pewno nie wyjdzie w 2016.

Opublikowano

no a unczarted 4 jest we wczesnej fazie produkcji

2016 rok najlepszych gier na xboxa i najwiekszej beki z sony

Opublikowano

2015 podobnie.

Opublikowano

Sony po prostu na listach prawdy chce miec 2 lata 1 gre, wiec zapowiadaja rok wczesniej, laduje na liscie przez caly rok, a potem przesuwaja na nastepny rok i gra jest ponownie caly rok na liscie.

To jest genialne, w czasach ps3 poszli o krok dalej i zapowiedzieli TLG i FF Versus XIII ktore do konca generacji sie na listach pojawialy jako kolejne gwozdzie do trumny xboxa xD

Opublikowano

Ja w Bloodbornie spedzilem 60h, tyle samo w DriveClubie co FH 2, a i tak nie ukrywam, ze jest to pewnie ulamek calego czasu z grami od poczatku nowej generacji.

Ale Ty nie miałeś żadnego doświadczenia z grami soulsowymi. Ja mam scalakowaną jedynkę(100h) i skończoną dwójkę(35h) oraz kilka godzin pogranych w Demon's Souls. 

Opublikowano

Bo?

Bo kazdy DUZY EX sony ostatnio mial obsuwe.

Opublikowano

Juz nie przesadzajcie, przeciez za rok ma ps4 ma wyjść nowa Lara....

...ZA ROK XDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

beka z sony od zawsze ale jak oni nie wydadza tego unczarted 4 na poczatku roku a potem tego horizona.. nie no nawet ja nie wierze ze oni beda dalej tacy chuyowi

Mi się wydawało, że jest już data premiery, a przynajmniej miesiąc podany.

Opublikowano

Polygon, Game Informer - 7/10

Zawsze szanowałem. 

Playstation Universe 65/100 :pawel:

Szkoda tylko, że to gra bez gameplayu jak Ethany i inne opowiastki. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ile klapów w to zagra? Dwóch?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.