Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czappi - a grałeś w coś ciekawego na gamescomie?

stanowisko Uncharted co tam było?

Horizon?  inne

na E3 ponoć gra chodziła w 900p na PS4 i 720p na Xbox, ale ciągle pracują nad tym

ktoś widział jakieś testy/ pewniejsze info?

PPE zachwycone Mad Maxem

"Graficznie nie jest to w żadnym wypadku nowa jakość. Gra ma pewne niedoskonałości, ale skutecznie maskują je efekty cząsteczkowe i narzucone filtry."

http://www.ppe.pl/publicystyka-1744-gralismy_w_mad_maxa_na_ps4___must_have_dla_wszystkich_fanow_post_apo_.html

Czy ktoś mógłby zrzucić na niego atomówkę za bycie Fankiem? :dog:

Opublikowano

Czyli Return to Rapture, który był wyśmiewany przez sutka bo hurr durr recki w dniu premiery, okazał się świetnym sztosem, a dziennikarze growi piszą, że QB to nudna strzelanka, a kampania Halo 5 wygląda jak gunwo

Adding in booster jetpacks (Titanfall, COD), iron sights (Titanfall, COD) and up-close stabby stealth kills (every other game ever) is all well and good, but where are Halo 5’s own ideas?

But half an hour later, having sat through a lot of grey and washed-out blue environments, fired off mostly human weaponry that has less of the sci-fi fun factor of the guns of Halo games past, listened to a lot of canned exposition from Chief and his team, and outsmarted some unimpressive (unfinished) enemy AI, I’m no longer intrigued. I’m a bit bored.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1093515

Te cudowne exy na Xboxie :banderas:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Kazdy kto jara sie Mad Maxem powinien byc potraktowany atomowka.

@Figaro

>posty z gafa :yao:

Rapture na MC ma juz 77%, a tak w ogole to sie zachowuj bo na plutonie nie zagrasz w Scalebound taknieco?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czyli Return to Rapture, który był wyśmiewany przez sutka bo hurr durr recki w dniu premiery, okazał się świetnym sztosem, a dziennikarze growi piszą, że QB to nudna strzelanka, a kampania Halo 5 wygląda jak gunwo

Adding in booster jetpacks (Titanfall, COD), iron sights (Titanfall, COD) and up-close stabby stealth kills (every other game ever) is all well and good, but where are Halo 5’s own ideas?

But half an hour later, having sat through a lot of grey and washed-out blue environments, fired off mostly human weaponry that has less of the sci-fi fun factor of the guns of Halo games past, listened to a lot of canned exposition from Chief and his team, and outsmarted some unimpressive (unfinished) enemy AI, I’m no longer intrigued. I’m a bit bored.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1093515

Te cudowne exy na Xboxie :banderas:

Kotaku to taki growy fakt.

No i gościu piszący o Halo 5 chyba nigdy nie grał w Halo bo stealth kille są w serii od Halo: Reach  :reggie:

I pamiętajcie - jak gry na łana mają powyżej 80 na MC to słabe bo BB miało 92, ale jak na PS4 wychodzi gra z 7X to już świetny sztos XD

Opublikowano

Co było na stanowisku u4? Horizon? xD

Opublikowano

Horizon?  inne

na E3 ponoć gra chodziła w 900p na PS4 i 720p na Xbox, ale ciągle pracują nad tym

ktoś widział jakieś testy/ pewniejsze info?

PPE zachwycone Mad Maxem

"Graficznie nie jest to w żadnym wypadku nowa jakość. Gra ma pewne niedoskonałości, ale skutecznie maskują je efekty cząsteczkowe i narzucone filtry."

http://www.ppe.pl/publicystyka-1744-gralismy_w_mad_maxa_na_ps4___must_have_dla_wszystkich_fanow_post_apo_.html

Czy ktoś mógłby zrzucić na niego atomówkę za bycie Fankiem? :dog:

jeśli mazzeo to tortex to fanek to :

1.jpg

Opublikowano

Fanex

dynia dynia dynia dynia

Bansai mam nadzieje ze wiesz co z tym zrobic :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
Gifaro, te twoje posty xd

Dziennikarze growi piszą (pisze samo kotaktu), Evrybudy gon tu Rapture to wg. recenzji mocne 7/10 (po patchach będzie 9+). Najlepsze są te porównania, że Halo niemaczegośtam z CoDa, zbyt śmieszne xdd

Opublikowano

A czemu nikt nie mówi o Galak-Z? Kolejny, świeży ex na PS4, 83 na MC (a 85 od graczy), 2000 poziomów, grywalna bomba. Ile tych eksów na tym plejstejszonie, to się w głowie nie mieści :D Ale to trzeba się otworzyć, a nie tylko AAA, jakieś focus testowane do bólu, skomercjalizowane gunwa nie robione przez oryginalnych twórców serii typu Tomb Raider, Halo czy Gears of War. Niee, po ch.uj robić nowe IP. Lepiej ciągnąć z cyca mleczko głupich graczy. Oni kupią piąte Halo. Kupią, kupią, aż będą uszy im klaskać. Ssać z tego cyca, ssać.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A czemu nikt nie mówi o Galak-Z? Kolejny, świeży ex na PS4, 83 na MC (a 85 od graczy), 2000 poziomów, grywalna bomba. Ile tych eksów na tym plejstejszonie, to się w głowie nie mieści :D Ale to trzeba się otworzyć, a nie tylko AAA, jakieś focus testowane do bólu, skomercjalizowane gunwa nie robione przez oryginalnych twórców serii typu Tomb Raider, Halo czy Gears of War. Niee, po ch.uj robić nowe IP. Lepiej ciągnąć z cyca mleczko głupich graczy. Oni kupią piąte Halo. Kupią, kupią, aż będą uszy im klaskać. Ssać z tego cyca, ssać.

Bo gra nikogo tak samo jak twoje posty

Opublikowano

Hehe mario, mario, mario, mario, mario, zelda, zelda, zelda, zelda, zelda. I tak przez 20 lat. 

Kupujecie aż uszami klaszczecie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Horizon?  inne

chlopak jest pocieszny :pawel: nadal mysli ze sony było na gamescomie, to pewnie halucynacje z braku dobrych gier

jakby uncharted 4 wrzucili teraz na youtube to fanek obejrzałby całość

Opublikowano

A po co mi konsola za 1100zł, że grać w tetrisa lol?

Jakiego tetrisa? O czym Ty pie.rdolisz typie, ja pie.rdole ogarnij się.

Opublikowano

Figaro, a czy to wina Halo, Halo, Forza, Forza, Gearsy, Gearsy ze uzytkownicy PS4 zamiast rozkoszowac sie ta wielka biblioteka nietuzinkowych exow wola caly dzien strzelac do jaskini nestle w destiny?

Opublikowano

Ya yebię, Figaro. Chłopie, ogarnij są ludzie, którzy wolą wydać 200zł na AAA i poczekać na niego dłużej, niż zachwycać się takimi indie wypierdami, które ktoś sklecił na szybko w szopie i teraz to sprzedaje.

Jestem graczem hardkorowym i chcę dużo ładnych i dobrych gier. Takie szroty jak ten galak to na komórki. Indie to prawie taki sam rak jak EA i Ubi. Na 1 dobrą są tony, dosłownie TONY gówna. Gry mniejsze, nie AAA powinno robić się jak Ori czy Shadow Complex.

Opublikowano

chlopak jest pocieszny :pawel: nadal mysli ze sony było na gamescomie, to pewnie halucynacje z braku dobrych gier

Sony na gamescomie miało trzy razy więcej powierzchni wystawowej niż microsoft :problem:

Ya yebię, Figaro. Chłopie, ogarnij są ludzie, którzy wolą wydać 200zł na AAA i poczekać na niego dłużej, niż zachwycać się takimi indie wypierdami, które ktoś sklecił na szybko w szopie i teraz to sprzedaje.

Jestem graczem hardkorowym i chcę dużo ładnych i dobrych gier. Takie szroty jak ten galak to na komórki. Indie to prawie taki sam rak jak EA i Ubi. Na 1 dobrą są tony, dosłownie TONY gówna. Gry mniejsze, nie AAA powinno robić się jak Ori czy Shadow Complex.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

I co pokazywali? Telewizory czy sprzedawali ubezpieczenia? :pawel: 

Opublikowano

Ten post dał mi skierowanie na badania lekarskie.

Opublikowano

Halo bedzie mialo 16h singla (+ nieskonczona liczba przepieknych godzin w najlepszym multi na konsolach) a na PS4 co? Interaktywny film na jesienny lineup i jaranko samograjem Uncharted? xD

Opublikowano

Rzadko posuwam się do takiego zwierzęcenia i bezsensownej przemocy, ale daję temu postu minusa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.