Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

16h z halo...  :bad:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

chlopak jest pocieszny :pawel: nadal mysli ze sony było na gamescomie, to pewnie halucynacje z braku dobrych gier

Sony na gamescomie miało trzy razy więcej powierzchni wystawowej niż microsoft :problem:

tyle miejsca zrobili żeby ps4 miało dobrą wentylację i nie padało podczas targów.

Opublikowano

Gust Figaro prosze szanowac. Poniewaz jego growe upodobania pokrywaja sie niemal 1:1 z moimi

Jezeli Fujaro pisze ze jakas gra jest dobra, to zawsze nie ma chuya i rzeczywiscie jest dobra

Opublikowano

16h z Halo 5 zapowiada się jak najgorszy koszmar dla klapków... nawet najdłuższe gify od yetiego zebrane w całość i zloopwane 100 razy nie zapewnią 16h rozrywki

Sony [*]

Opublikowano

W 16h to mozna cala trylogie Uncharted ukonczyc, o ile ktos dalby rade wytrzymac tyle z ta januszowa seria xD

Opublikowano

W 16h to mozna cala trylogie Uncharted ukonczyc, o ile ktos dalby rade wytrzymac tyle z ta januszowa seria xD

No chyba na easy, tej.

Opublikowano

Fanex

dynia dynia dynia dynia

Od sosow Fanex prosze sie od(pipi)ic okej? Sa za(pipi)iste.

jadw15.jpg

Opublikowano

No na hardzie i bez nasluchiwania to moze byloby ze 30h

Opublikowano

Z kampanią halo trudno wytrzymać 10min prezentacji na e3 a co dopiero 16h. Xbot=  masochista?

Opublikowano

asax, nie rozumiem poprostu zachwytów nad indykami kiedy na konsoli taka posucha na AAA :dunno:

No wiadomo - indyki są fuj chyba że wydaje je microsoft :banderas:

:pawel:

Opublikowano

W Halo sie gra, a nie oglada "prezentacje na E3" , wiec moze bys sprobowal

Tym sie rozni Halo od exow na plejstejszyn

Ehh czuc klaperskie ignoractwo na kilometr z twoich postow

Opublikowano

Swoja droga pogralem 3 godzinki w maxa, buttery smooth 60 fps and crispy 1080p i...

:banderas: gra dalej robi :banderas:

Opublikowano

Grałem w halo 2. Multi muszę przyznać całkiem sztywniutkie ale żeby grać w tę spyerdoloną kampanie to chyba trzeba mieć nick asax.

Opublikowano

Ale jak indyki to tylko na Vicie ( mimo iz ceny sa absurdalne) pamietajcie chlopaki :lapka:

I nie zgadzam sie, indyki wcale nie musza wygladac. Niech maja 2 piksele na krzys ale nadrabiaja oryginalnoscia i grywalnoscia

Opublikowano

Z kampanią halo trudno wytrzymać 10min prezentacji na e3 a co dopiero 16h. Xbot=  masochista?

Każdego fpsa się słabo ogląda na prezentacji przecież. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Akurat Halo jak na FPS ma całkiem zjadliwy singiel :)

Opublikowano

Grałem w halo 2. Multi muszę przyznać całkiem sztywniutkie ale żeby grać w tę spyerdoloną kampanie to chyba trzeba mieć nick asax.
Nie no ziomek grales w gre z 2004 roku, zwracam honor

Ile miales wtedy lat? 11

Tylko nie pisz ze grales na Viscie xD

Btw Halo 2 ma najmniej Halowa kampanie( imo jest chuyowa) chcesz poznac czym jest Halo odpal 2 misje w Halo:CE (koniecznie na heroicu, wieczorem z zaslonietymi zaluzjami) wtedy pogadamy

Opublikowano

Plis bicz, nie mam pojęcia jak kogoś może przekonać pokazany fragment "rozgrywki". Bo się nie chowa za przeszkodami? Wszystko załatwia zatrzymanie czasu, więc po co się chować. Zły dobór poziomu trudności czy fragmentu? Oceniam to co do tej pory pokazali, a pokazali dokładnie tyle:

- cutscenki (fajne, nie powiem)

- walkę która wygląda na totalnie casualową

Ale super się strzela, więc nie ma żadnego problemu. Czepiasz się bo masz klapy na oczach.

<typowa kontra bota na klapersa której nie dało się wykorzystać w tym wypadku> :kaz:

Opublikowano

Jak kupie łoniaka to sprawdzę, ale jak będzie chuyowa to zwracasz mi piniądze  :dog:

Opublikowano

asax, szkoda, że na każdego SuperMeatBoya czy innego ShovelKnighta przypada tona SoManyMe czy innego Proteusa.

Odwal się od Proteusa. Nie przepadam za pixel artowymi indykami, ale Proteus to nie tyle gra co indywidualne i interaktywne doświadczenie. Trzeba wznieść się jednak na wyżyny wyłączonej ignorancji, by umieć i chcieć to dostrzec. Nawet ARHN miał z tym problemy.

Dla mnie Proteus był bardzo życiową metaforą...

Opublikowano

najchuyowsze doświadczenie w historii gier* no ale dali do plusika to już super co Mendrek?

*nie licząc  mgs2  :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.