Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Maciomaniak wystarczy, że będziesz ignorował bocką propagandę i ufał prawdzie głoszonej przez ludzi którzy wybierają konsole lepiej się od Xboxa sprzedające bez względu na generację ;)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ktoś o QB:

I was chatting to someone this weekend who has worked on the game for a couple of years, but recently moved elsewhere.

pewno do RAD robić the order 1886 :pawel:

Opublikowano

no co tam klapy  :reggie:

Jak to co?

#niedlapsakielbasado11.2016

:reggie:

Opublikowano

Napalasz się na Cutscene watching simulator 2016, Czezare? :dynia: : bakłażan: :szalotka:

Opublikowano

no co tam klapy :reggie:

Jak to co?

#niedlapsakielbasado11.2016

:reggie:

Zero pif paf przez 13 minut, już widzę jak boty się na to rzucają.
Opublikowano

Napalasz się na Cutscene watching simulator 2016, Czezare? :dynia: : bakłażan: :szalotka:

Nie, ale wydaje mi się,że nowa Lara będzie wystarczającą przeciwwagą dla Kapiszonarted 4 :reggie:

Opublikowano

zarowno w unczarted jak i tomb riderze najbardziej mi sie podobaly wlasnie takie etapy z eksploracja i zagadkami, zayebiscie ze beda w nowej larze :banderas:

Opublikowano

Idź pan wpizdu z larą bez skakania i zagadek.

Opublikowano

poprzednia lara bardzo sie podobala ale z ta cos jest nie tak

przy definite bawili sie swietnie ale tu wyraznie juz to nie jest to

niby wszystko ok no ale jednak cos tu nie gra 

ROK XDDD

Opublikowano

ja po prostu chcialbym zobaczyc te rzekomo 3 razy wieksze tereny, nowe umiejetnosci, jakas nowa mechanike i marzy mi sie, ze elementy wzorujace sie na starych czesciach wpleciono do gameplayu fabularnego, a nie ograniczono je ponownie tylko do opcjonalnych grobowcow

No zobaczysz sobie za rok :kaz:

W sume moge postreamowac na Twichu ale zapomnialem ze na najpotezniejszej konsoli na swiecie nie da sie ogladac innych streamow niz z trojnogi xdd

Opublikowano

W pojedynku Lara vs Big Boss, ten wyszkolony i profesjonalny zolnierz nie mialby zadnych szans.

Opublikowano

stękająca dupeczka z łukiem eksplorująca grobowce czy może podstarzały zarośnięty dziadek bez oka i ręki chowający się jak menel w kartonie

no nie wiem co wybrać

Opublikowano

Brać obie gierki bo to przecież całkowicie odmienne gatunki,oferujące inne doznania.

Zresztą ja już prawie w ogóle w gierki nie gram,więc co ja tam się znam.

Opublikowano

No big bossa bo kobieta powinna być w kuchni a nie latać po grobowcach.  :Coolface:

Opublikowano

Dla mnie najlepsza akcja z najnowszego TR to sam początek. Łuk, noc w lesie i walka z dzikimi zwierzętami. Fajnie jak by to rozwinęli w tej części, a nie hordy przeciwników w kolejnych killroomach

Opublikowano

Brać obie gierki bo to przecież całkowicie odmienne gatunki,oferujące inne doznania.

Zresztą ja już prawie w ogóle w gierki nie gram,więc co ja tam się znam.

Ale powiedz jak brac obie, jak jest tylko jedna? :kaz:

Opublikowano

ha3nowi az piana z pyska leci broniac tego tomb raidera wygladajacego jak reedycja hd ale nie dziwie sie mu bo od zawsze ma slabosc do silnych kobiet

szablon_malarski_px274_klucz_wiolinowy_p

Opublikowano

Najlepsze jest to ze typek od tego artykulu jeszcze niedawno fapowal do QB, a teraz kotaku ma pelna ofensywe przeciwko MS i nawet do scalebounda sie przyczepili.

Ciekawe ktory z textow byl pisany pod wplywem mocarza:

CiH4M0H.jpg

Na filmikach gra prezentowała się super a po zagraniu okazała się średniakiem

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

ja po prostu chcialbym zobaczyc te rzekomo 3 razy wieksze tereny, nowe umiejetnosci, jakas nowa mechanike i marzy mi sie, ze elementy wzorujace sie na starych czesciach wpleciono do gameplayu fabularnego, a nie ograniczono je ponownie tylko do opcjonalnych grobowcow

No zobaczysz sobie za rok :kaz:

W sume moge postreamowac na Twichu ale zapomnialem ze na najpotezniejszej konsoli na swiecie nie da sie ogladac innych streamow niz z trojnogi xdd

Wyobraź sobie, że się da.
Opublikowano

Dobrze slyszec rady od pana kawalerki co ma pozwolenie tylko na posiadanie jednej konsoli i tylko ps4 :kaz:

Opublikowano

Zara mnie mejt czy inny rejwen na stosie spali, ale imo indyki z reguly sa (pipi)owe, maja 1 ciekawa mechanike/pomysl na ktorej wiekszosc gry sie skupia, a cala reszta ssie ptaka. Oczywiscie sa wyjatki, za(pipi)iste indyczki, takie jak np Godline Miami, ale malo tego, za malo.

niestety nie masz racji, to jak pisać, że metal gear z reguły jest ch.ujowy bo ma drętwe sterowanie i mało gamplayu :Coolface:  

Opublikowano

Dobrze slyszec rady od pana kawalerki co ma pozwolenie tylko na posiadanie jednej konsoli i tylko ps4 :kaz:

Nie każdy może sobie powolić na taki high life jak Ty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.