Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Proteusa czasami tu nie obrażajcie, bo to bardzo niedoceniona sztuka interaktywna, bo do końca to grą nie jest...

Opublikowano

Ze szpitala Cię Mendrek wypuścili, że taki aktywny dziś tu jesteś?

Opublikowano

Proteusa czasami tu nie obrażajcie, bo to bardzo niedoceniona sztuka interaktywna, bo do końca to grą nie jest...

XD

Na PC jest od groma takich (pipi)gierek które nawet nie są grami, wśród nich jest kilka dobrych i ciekawych, Proteus nie jest jedną z nich no ale SZTUKA INTERAKTYWNA bo w Plusie dali  :kaz:

Opublikowano

Pochwal no się Mendrekm jeszcze raz tą listą swoich gier. Udowodnij nam ponownie, że nie jesteś tylko pluso-cebulakiem. Bo zdaje się, że wszyscy zapomnieli o Twojej kolekcji i dalej szerzą propagandę i dyskryminują Twoją osobę starając się pokazać Cię nie jako doświadczonego konsolowca, a lamuska z bazaru z używanymi kasetami VHS.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

W takim razie Proteus nie jest Indie, bo jest 3d. Proszę Cię bluber, to jest zbyt śmieszne deIKS

lol, przecież to nie ja mówiłem tylko nobody pisał, że jak gra jest 3d to nie jest indie xd

Opublikowano

ja poposze raz jeszcze zdjecie tv z pokoju rodzicow jako ostateczeny dowod ze nie gra na taborecie

Opublikowano

Pochwal no się Mendrekm jeszcze raz tą listą swoich gier. Udowodnij nam ponownie, że nie jesteś tylko pluso-cebulakiem. Bo zdaje się, że wszyscy zapomnieli o Twojej kolekcji i dalej szerzą propagandę i dyskryminują Twoją osobę starając się pokazać Cię nie jako doświadczonego konsolowca, a lamuska z bazaru z używanymi kasetami VHS.

najnowsza jego gra na profilu psn to GTA V z 2013 roku

Opublikowano

No ale on tylko w sztukę gra przecież, widocznie nic wartego uwagi od tamtej pory nie wyszło

na jego konsolę :dog:

:dynia:

Opublikowano

najnowsza jego gra na profilu psn to GTA V z 2013 roku

Dla PC-towców to świeży tytuł ;)

Opublikowano

O, bartuś wrócił. Siemka <łapka>

witam :hi:

Opublikowano

Różnica jest taka, że każdy PCtowiej na tym forum ma jakąś konsole, albo kilka, więc dawno ograł GTA. Nie można tego powiedzieć na odwrót.

Opublikowano

Różnica jest taka, że każdy PCtowiej na tym forum ma jakąś konsole, albo kilka, więc dawno ograł GTA. Nie można tego powiedzieć na odwrót.

Bo konsolowcom niepotrzebne są już pc-ty, skoro mają najbardziej optymalne sprzęty.

PC-towcy muszą posiłkować się konsolami, bo ich platformy są ograniczone.

Opublikowano

Uf, pora kupić PC-ta, najlepszą platformę do grania, nie mogę się doczekać aż odpalę ten wysoko oceniony nowy hit, Batmana: Arkham Knight! Dziękuję Wiesławo, na pewno będę zadowolony z grania w tą grę na tej platformie :) A potem Bloodborne i oczekiwanie na gry od Naughty Dog które wygrywają BAFTA i VGX  :banderas:

Ach, nie ma to jak PC ;)

najpierw mendrek to ty kup konsole. Tylko uważaj, bo według opinii w internecie na ps4 mozna smażyć jajka, a nie grać, a pad łamie się od samego patrzenia na niego

Bo konsolowcom niepotrzebne są już pc-ty, skoro mają najbardziej optymalne sprzęty.

PC-towcy muszą posiłkować się konsolami, bo ich platformy są ograniczone.

Sprzętowo czy growo xD? 

Opublikowano

postawcie się na miejscu klapa, któremu provident uciął to i owo za niezapłaconą w terminie ratę za ps3, no co on ma mówić teraz o plejstejszon? że słabe?

Opublikowano

W takim razie Proteus nie jest Indie, bo jest 3d. Proszę Cię bluber, to jest zbyt śmieszne deIKS

lol, przecież to nie ja mówiłem tylko nobody pisał, że jak gra jest 3d to nie jest indie xd
Wybacz. Zwracam honor :dips_bedora:

Mendrek, szanuję trolling. Przez chwilę myślałem, że Ty na serio z tym zwierzęcym uwielbieniem do Playstation i nienawiścią do reszty konsolowego świata :)

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Bo on to pisze na serio, niestety. 

Opublikowano

postawcie się na miejscu klapa, któremu provident uciął to i owo za niezapłaconą w terminie ratę za ps3, no co on ma mówić teraz o plejstejszon? że słabe?

1435082054_by_vda.jpg?1435177347

Opublikowano

Pewnie na ratę PodkonSoli 4. 

Opublikowano

Bracia aryjscy, czemu w ogóle odpowiadacie na zarzuty co do Batmana, przecież ta gra to i tak casulowe ścierwo dla konslorzy i na pc są lepsze gry.

No właśnie też nie bardzo rozumiem tą spinę. Żeby chociaż było warto w ogóle schylać się po tego wypchanego DLC i pre-orderowymi bonusami raka zanim wyjdzie edycja GOTY.

Opublikowano

Pierwszy raz chce tutaj coś napisać, tylko nie bardzo kumam formy tego tematu :P Ktoś mi wyjaśni?

Ja oczywiście napisze to co wszędzie -> jestem graczem wieloplatformowym bez ulubionej platformy (ktoś może rzucić, że bez ideowy:P). Tak jak w poprzedniej generacji, zdarzy się iż ogram jedna pozycje na dwóch platformach czy nawet trzech. Do tego do urozmaicenia WiiU.

Osobiście uważam, że wojenki nie mają sensu a brać growa jest jedną z bardziej podzielonych jeśli chodzi o branżę rozrywkową. Skoro gra jest dobra, to kłócenie się o pare klatek i tekstury nie ma dla mnie większego sensu.

Widzę wady i zalety w każdym sprzęcie, wiem co jest dla mnie bardziej lub mniej wygodne i jestem wszystko wstanie docenić i się tym cieszyć ;)

I cała moja filozofia. Tak jak z Gackiem. Chciałem zagrać na PS4, brakło mi na sklepie kopii na PS4 to zabrałem na XONE i się bawię i nie myślę o tym, że na PS4 pewnie jest lepiej (i więcej). Gram, sprzedam i zakupię na PS4 :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.