Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj robiłem sobie w domu test i odpaliłem GZ na PC i PS4. Masakra jaką jest różnica. Myślałem ze to tylko takie internetowe gadanie ludkow, ale różnica jest niesamowita w jakości oświetlenia. Do tego tekstury skał czy podłoża o wiele dokładniejsze i bardziej ostre. Jeśli chodzi o fps to GZ pięknie śmiga w60 klatkach. Chyba faktycznie skuszę się na wersję PC bo można dostać ją za 130zł. I nie jest to jakiś kod z karty graficznej, tylko Z oficjalnej dystrybucji.

It just wouldn't feel right on PC.

No bez kitu, słabo się będzie grało na kanapie przed telewizorem z padem w ręku bo gra leci ze sprzętu X a nie Y. Masz rację, jadę po konsole.

:yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

-cholera jak długo szuka

-o kurczę jakie lagi

-343i ty szmato już nic więcej od was nie wezmę, no może halo 6

-a jaki masz NAT?

-w kolejnym patchu namieszają

-co się dzieje z tymi granatami

Już się nie mogę doczekać :fsg:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Until Down was zaora zobaczycie.

Opublikowano

Chyba bym skisl gdyby to PS4 wrocilo dalej roz(pipi)ane :yao:

Tego samego dnia w wiadomosciach, "zbulwersowany klient wysadzil polska siedzibe sony" xd

Opublikowano

Wcale nie o to chodzi bo i przy PS4 się dobrze bawię (dzięki Wiedźminowi i DriveClub). Tylko niech Sony przestanie liczyć kasę i zacznie działać na poważnie bo inaczej okaże się, że mamy najgorsze PlayStation w historii a tego jako wieloletni fan marki bym nie chciał. 

Opublikowano

Dlaczego grasz w gorszą wersję Wiedźmina skoro możesz w lepszą? 

Opublikowano

Ehhh. :dunno:

Opublikowano

Teraz strach odpalać Wieśka przez te cyrki z patchami :P Ja chyba mam zaktualizowane na tym patchu gdzie wszystko ładnie na łanie chodziło - można to gdzieś sprawdzić, w menu wyświetla jaką ma się wersję?

Opublikowano

W prawym albo dolnym rogu na ekranie startowym.

Opublikowano

No ale nawet jak MS wyda 10 exow AAA to xbox nikogo a playstation krul wiec nemesis japa bocie, skoncz swoja smiejsza krucjate przeciwko jedynej poprawnej opcji niebieskiej krwi.

Opublikowano

Tak, obecna to 1.08. Masz to wyświetlone w menu głównym na dole ekranu.

@Hav3n: ja nie bot ale gracz i widzę gdzie lepsza oferta xD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

25mln graczy nie moze sie mylic.

Opublikowano

Na chwilę obecną, to jest to najlepsze PS w historii....pod względem sprzedaży. PS4 pewnie przebije Wii i być może nawet przegoni PS2. Krawaciara Housa i innych Kazów nic innego nie interesuje.

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

mam nadzieję że seby rzucą się na blasterki i beemki #10, a x1 czeka obniżka, dzięki czemu w końcu zacznie się doganianie ps4, a co za tym idzie komuś z tych żółtych korpofjutków zechce się w ogóle konkurować z eksluzywną ofertą AAA x1. 

pozostałym klapersom zalecam strategiczne spjerdolenie do obozu nintendo, bo cytując za Jerzym Urbanem Na złość władzy trzeba być pedałem. :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Na chwilę obecną, to jest to najlepsze PS w historii....pod względem sprzedaży. PS4 pewnie przebije Wii i być może nawet przegoni PS2. Krawaciara Housa i innych Kazów nic innego nie interesuje.

I właśnie dlatego tylko w tym roku wpompowali kasę w cztery nowe ip, a m$ co tam? Ósma Forza, dwunaste Halo i Lara na rok :yao:

Opublikowano

Lem wyjdź już stąd serio i kontynuuj plusowanie alterków na nikogo i robienie "śmiesznych" obrazków.

Swoją drogą Twoje życie musi być mega ciekawe - kilka kont, pisanie głupot i plusowanie tego licząc, że ludzie chociaż się z tego zaśmieją  :facepalmz:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

GloriousJampackedAldabratortoise.gif

Opublikowano

4 nowe ip z czego jedno się udało

NO ALE 4 NOWE IP

CZTERY

xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

4 nowe ip z czego jedno się udało

NO ALE 4 NOWE IP

CZTERY

xd

Until Dawn i Everybody's Gone to the Rapture ograne?

nowe ip, to pewnie ma na myśli te jednostrzałowce jak the order 1886 albo until down

Prawie wszystkie ip microsoftu poza klepaną do usranej śmierci trójką to jednostrzałowce :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.