Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

tak myslalem do ogrania czesci 3 - najlepsza

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

beka, w klubie w forzie jest 200 czlonkow, jeszcze sami sobie nagrody fundowaliscie zamiast scep'u

No a kto mial fundowac, jak 180 kont to profile Mazzeo z FB.

Niektorzy z tego klubu przejechali cale 2 trasy i nigdy ich juz na serwerach nikt nie widzial xD

Opublikowano

Zaraz, zaraz, boty propsują gierki chodzące w 10 fpsach...

Opublikowano

ale wiecie ze porownac KI do MKX moga tylko posiadacze xbona bo tam sa obie gry :reggie:

a na ps4 MKX musi byc najlepsze tak jak Carsy bo nie ma nic innego do wyboru (tzn byla jakas bijatyka co walczyles lozkiem ale na calym swiecie zagralo mniej osob niz bylo w forumowym klubie fh2)

Don nawet nie widzial na oczy na zywo MKX, poza tym porownuje zawartosc, a nie grywalnosc

co do bijatyk:

na xone - MKX, KI

na ps4 - guilty gear , 

To ta gra, w którą gra tylko wyłącznie niejaki kolega wet willy? :yao:

Tak to ta gra w ktora sa regularnie turnieje i zawsze mozna pograc z kims na wysokim poziomie. Ale prawda nie jest to poziom KI gdzie combosy robia sie same wiec nie dziwie sie ze nikt w to nie gra ( poza okolo 100 osobami w EU lobby kazdego wieczora ;d )

Opublikowano

Ej po pierwsze mieszkam w domku jednorodzinnym

Po drugie driveclub mnie znudził po kilku godzinach a grałem wtedy co większość forumka. Poza grafiką dla mnie nic fajnego za to Forza Horizon to pokłady miodu

Po trzecie bijatyki w 21 wieku nikogo :)

Dla mnie nie ma różnicy czy na dysku mam kl, MKX czy Tekkena grunt aby można było na imprezie po napierdalać w przyciski :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Tak to ta gra w ktora sa regularnie turnieje i zawsze mozna pograc z kims na wysokim poziomie. Ale prawda nie jest to poziom KI gdzie combosy robia sie same wiec nie dziwie sie ze nikt w to nie gra ( poza okolo 100 osobami w EU lobby kazdego wieczora ;d )

Do tego swietna synchronizacja online, kazdy z grajacych widzi co innego u siebie na ekranie, a na koncu nawet nie wie czy konczyl mecz z zywym przeciwnikiem czy z botem.

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ej po pierwsze mieszkam w domku jednorodzinnym

Po drugie driveclub mnie znudził po kilku godzinach a grałem wtedy co większość forumka. Poza grafiką dla mnie nic fajnego za to Forza Horizon to pokłady miodu

Po trzecie bijatyki w 21 wieku nikogo :)

Dla mnie nie ma różnicy czy na dysku mam kl, MKX czy Tekkena grunt aby można było na imprezie po napierdalać w przyciski :)

Japa bocie teraz izi dopchal sie do pluga i ora taknieco?

Opublikowano

blantman kolejny przekupiony przez spencera, dobrze ze izi posiadł ostatnie resztki obiektywizmu i może strzec forumową brać przed ruchaniem ms

Opublikowano

najmocniejsze argumenty botow w tym temacie xD

No ale co innego ma napisac Kermit, Hav3n na temat KI, ktorego na oczy nie widzieli.

Edytowane przez easye

Opublikowano

IKS DE

Opublikowano

Trzeba na serio być ślepym by uważać,że na obecną chwilę oferta Sony jest lepsza od M$. Ale co się dziwić PS4 schodzi jak ciepłe bułeczki to po co się wysilać w kwestii ex'ów. Fakt sporo ciekawych jest zapowiedzianych. Tylko kiedy to wyjdzie za rok,dwa? Mając X'a już do końca roku wyjdzie parę gierek dostępnych póki co tylko na tą maszynkę więc tutaj plus dla Xone. Już nie wspominając o WiiU,które swoją ofertą nadchodzących tytułów niszczy Sony bez wysiłku.

Opublikowano

4 nowe ip w tym roku z czego Everybodys Raptures najmocniejsze 77% na MC wiec japa bocie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a przez ostatnie 10 miesiecy czyja oferta byla lepsza ? Pewnie tez MS, bo akurat te 3 gry na krzyz na PS4 w ogole Ciebie nie interesuja ?

"Bloodborne to nie moja bajka" ale HALO 5tka wszyscy powinni sie jarac ?

Ogolnie obydwie oferty sa zenujace, wiec sporo osob wybiera konsole przez pryzmat multiplatform, spolecznosci, dostepnosci gier itp.

Opublikowano

no ale izi gra w multplatformy przecież tylko, ch.uj że wiedzmin chodzi w 20fpsach ALE PLEJSZROT NAJLEPRZY

"Bloodborne to nie moja bajka" 

no ale czemu tak się na z ficusia nasmiewasz?

Opublikowano

Co ci ze społeczności z konsola, która ma zyebaną usługę sieciową? 

No guwno. To już wolę tych moich 10 xbockich ziomeczków, z którymi mogę sobie normalnie pograć i nie odprawiać modłów, żeby wszystko działało. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Do tego swietna synchronizacja online, kazdy z grajacych widzi co innego u siebie na ekranie, a na koncu nawet nie wie czy konczyl mecz z zywym przeciwnikiem czy z botem.

xD

Oczywiście piszecie to z własnego doświadczenia ? xD :yao::dog:

Opublikowano

Bluber, po tych 5 minutach Wiedzmina nawet CD Project Red pokazalo gdzie ma Xbona lokujac gre gdzieniegdzie na 20 klatek, wiec

wiec japa bocie.

Co ci ze społeczności z konsola, która ma zyebaną usługę sieciową?

Najwiekszy problem z usluga sieciowa Sony maja tutaj osoby, ktore takze tej konsoli nie posiadaja. :cool::lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

W tym rou liczy sie tylko projekt cars, mesjasz wyscigow, najlepsza wersja na ps4, jezeli gracie w jakies inne gry to jestescie po prostu poyebanymi botami.

Mam nadzieje ze pomoglem.

Opublikowano

izi framerate w W3 na XO wrócił do normalnego, dobrego poziomu więc

japa bocie.

Opublikowano

xD

Oczywiście piszecie to z własnego doświadczenia ? xD :yao::dog:

Mam nadzieje ze piszesz do Iziego bo ja jako fan bijatyk w KI akurat gralem ;f 

Opublikowano

W tym rou liczy sie tylko projekt cars, mesjasz wyscigow, najlepsza wersja na ps4, jezeli gracie w jakies inne gry to jestescie po prostu poyebanymi botami.

Mam nadzieje ze pomoglem.

Nie - no cos Ty - najlepszym racerem jest FORZA 5, w ktora nawet botom sie nie chce grac xD

Opublikowano

Tak jak mowisz, jeszcze w 720p hehe ^^

Opublikowano

5 minutach :teehee: gra co chwile kiedy pada deszcz czy burza zbliza się do dramatycznego framerejtu, ale iziemu oczywiscie wszystko smiga :yao: bo na plejstejszon, ale na xboxie to nagle nic nie działało a w halo nie było z kim grać

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

kur.wa izi a co to za argument, że komuś się nie chce grać? Od kiedy to wszyscy muszą być fanami wyścigów? Od kiedy to wszyscy muszą grać w coś, żeby wiedzieć, że to najlepsza pozycja w swoim gatunku?  ja pier.dole 

Możesz się sr.ać, że ktoś tego nie ograł, ale fakty są takie, że seria Forza to top topów w swoim gatunku i HANDLUJ Z TYM. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.