Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po trzecie bijatyki w 21 wieku nikogo :)

zgadnij jaki tytul jest najlepiej sprzedajaca sie gra w pierwszej polowie 2015 na calym swiecie ;)
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Po prostu smiesza mnie ciagle te same osoby, piszace:

"mamy najlepsze gry i przynajmniej jakies porownanie" - a pozniej jest 1% w Forza 5, a Carsow brak w profilu.

Ale rozumiem - na potrzey CW to nawet KI sie wszyscy jarali - tylko do czasu, az na PS4 pojawily sie jakies bijatyki.

Edytowane przez easye

Opublikowano

zgadnij jaki tytul jest najlepiej sprzedajaca sie gra w pierwszej polowie 2016 na calym swiecie ;)

U4. :kaz:

Opublikowano

Po prostu smiesza mnie ciagle te same osoby, piszace:

"mamy najlepsze gry i przynajmniej jakies porownanie" - a pozniej jest 1% w Forza 5, a Carsow brak w profilu.

Ale rozumiem - na potrzey CW to nawet KI sie wszyscy jarali - tylko do czasu, az na PS4 pojawily sie jakies bijatyki.

no ale to samo jest z wami jaranko guilty gearem - jedna kopia na całą polske objazdowa i tylko willy w gra, jaranko jakimiś dizgejami czy innymi chinskimi bajkami - grają w to dwie osoby - ping i kypq, którzy nie są zealoatami, jaranko bloodbornem 3/4 klapów mówi - no nie interesuje mnie ta seria (jeden patologiczny przypadek ficusia, który jara się japonszczyzną, ale bb nie kupi za to jara się nowym tomb raidrem, który bedzie na xboxie - logika!)

Opublikowano

Bluber zadzwon do cenegi bo gwazdorzysz.

Opublikowano

izi

ale fani ps robią to samo, czemu z nich się nie śmiejesz? roterdam, Moldar itp

Opublikowano

Czy KI ma w PL scene? xD

GG ma 

GG>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(pipi)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>KI 

Opublikowano

1 osoba to nie scena :frog:

Opublikowano

Ale co to za życie :frog:

Opublikowano

willy gierka od biciu człowiekiem łożkiem nikogo, lol

Opublikowano

willy pewnie zalozyl na fejsie fanpage "lubie frytki" jak nabil 100 lajkow zmienil nazwe na "GG PL Community" i boom xboty zaorane

Opublikowano

Jedna osoba z forumka walczy czlowiekiem lozkiem i juz community GG w Polsce, a jak w Forzie Horizon 2 bylo od groma ludu w klubie PSX to bylo ze nie sa z forumka, ze z ugandy, ze konta mazzeo na fb i sie nie liczy ^^

Te podwojne standardy klapow, gardzie tak mocno.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mazzeo pewnie uzyczyl 150 kont z fejsowej promocji, jak dobil konta do klubu to zrobil lakierowanie DC - 74% i boom klapy zaorane!

Opublikowano

Figus wklej gifa.

Opublikowano

tu bardziej pasuje ta scena

tumblr_ltqv8gEPLl1r4gei2o2_400.gif

Opublikowano

zgadnij jaki tytul jest najlepiej sprzedajaca sie gra w pierwszej polowie 2015 na calym swiecie ;)

Ale fakt faktem, że w szerszej świadomości klientów funcjonują może ze 3 IP (w tym i MK) w segmencie bijatyk, a reszta zbiera niestety ochłapy.

Opublikowano

Polecam exy na ps4 : injustice z rpg to bound by flame wiedzmin killer knack mario killer. Pozdtawiam

xddddddddddddddddxddddddddd!

Opublikowano

Ja dalej nie moge wyjsć z podziwu że każdy ex plejstejszon to jest killer jakiegoś exa z xboxa, od 3 generacji to słyszę xD :yao::

a jakoś w drugą stronę tego nie ma

Chyba już wszystko jest jasne które exy robią najbardziej

Opublikowano

Czy Knack jest killerem Rare Replay?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.