Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Little big planetjest killerem kazdego exa bo kazda gre tam idzie zrbic

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Sony chyba jasno daje do zrozumienia, ze jezeli klapy chca exow to musza sobie zrobic zbiorke na kickstarterze

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Destiny tez jest always online... nikt nie placze. Sonybojki i prasa zrobily afere bez powodu. A najzabawniejsze jest to, ze Xbone nie musial byc always online.

Wiadomo. Klapersy podniecające się Destiny, w którym nawet solo nie można grać bez STAŁEGO podłączenia do neta - Xone weryfikacja online RAZ na 24h ZUUUOOOOO!!!

XD

Blokada używek też była spoko, bocie. Zrozum że w Polsce wszyscy  sr.ają na xboxa i choćby microsyf zapowiedzial 10 exów AAA to i tak nikt nie kupiłby tego ścierwa dla pseudokonsolowców których rajcują tylko strzelanki dla gimbazy.  

Wejdź do tematu Xbox One i zobacz ilu forumowiczów kupiło to "ścierwo" w ostatnim czasie. Przepiękny ból dupki  :xboss:    :lapka:

sonyboty walą takie posty przepełnione płaczem i żalem że aż miło czytać. Nie ma co się dziwić jak 2013, 2014, 2015 i pewnie 2016 w tej generacji to jest rozjeżdżanie walcem szrota4 bez gier przez Króla Spencera, jedynie co im zostało to pocieszanie się że szrot4 jest wii tej generacji, bo dobrze się sprzedaje (lol) gdzie kupujący to casuale i janusze.

Wystarczy zobaczyć na forum, teraz najpopularniejsze tematy to zamienię PS4 na XO lub sprzedam PS4, gracze wiedzą co dobre   ^_^

Podsumujmy w punktach żeby proste umysły sonybotów też zrozumiały:

PS4

+ dobrze się sprzedaje

+ niektóre multiplatformy lepiej się prezentują, głównie o 180p czego bez lizania ekranu i tak nie widać ale różnica i tak się zaciera (wywalenie kinecta, nowe devkity, dx12, magia :))

+ w 2017/2018 będzie grane!

+ dużo lepiej zrobiony PSS 

+ kilka świetnych zabiegów marketingowych

+ szybsze instalacje gier

+ mniejszy rozmiar konsoli

- wprowadzenie płatnego online gdzie jakość usługi dalej jest sto lat za XBOXem

- gry z ps+ już nie prezentują się tak dobrze jak za czasów ps3

- awaryjność konsoli, padów, wykonanie z najniższej półki ze starych opon Jelcza i Triluxów z odzysku

- serwis sony plujący w twarz klientowi

- brak konkretnych exów, tak to już 3 rok leci

- zapowiedzi widmo

- wolne ściąganie plików i konserwacje

- droższe gry

- droższy PS+

- poza BB z exów które wyszły to właściwie wszystkie zawiodły

- zamykanie swoich studiów first party

- atak gier z ps3 z podbitą rozdzielczością za 150-200zł (lol)

- przegrzewa się i chodzi jak odkurzacz

- tragiczna społeczność PS, nie chodzi nawet januszy ale o ten mały rdzeń HC graczy na świecie, banda fanatycznych gimbusów z getta 

XO

+ Król Spencer za sterami

+ konkretne exy, tak samo zapowiedzi

+ dużo większe inwestowanie w exy i nowe IP niż wcześniej

+ jakość wykonania konsoli, pada

+ jakość XBL, szybkość ściągania, itd.

+ multimedialność

+ snap

+ GwG coraz lepiej się ma a cena bez zmian

+ wsteczna kompatybilność za free

+ tańsze gry, często dobre oferty z grami

+ solidne ulepszenie software'u i możliwości konsoli

+ lepszy pad

+ kultura pracy konsoli

+ serwis który traktuje ciebie jak klienta a nie rumuna który żebra na dworcu

- przed premierą kilka kretyńskich decyzji, Don Mattrick i tragiczny PR konsoli

- zewnętrzny zasilacz 

- kilka gorszych multiplatform, głównie w 2014

- tragicznie zaprojektowany XBL Marketplace, 10 kroków wstecz w porównaniu do X360

- zrezygnowanie z obowiązkowych dem indyków

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Ok dołożę troszkę do pieca. Wczoraj kupiłem przekozacką grę Everybody gone to rapture. Wspaniała po 1h zabija klimatem. Uwielbiam takie perełki. Ma tylko jeden minus jest tylko na ps4. Ethana przeszedłem na pc i dobrze bo obecnie w upale po 22 jak moja narzeczona idzie spać nie mogę na ps4 pograć. Ps4 przy tej grze działa jak oskurzacz i słychać mocno szczególnie w nocy. Ja na sluchawkach mogę grać ale jak ktoś obok chce iść spać. .. przez ten jeden minus pograłem wczoraj tylko godzinkę :(

Opublikowano

Spojrz na to z innej strony: dzieki temu gierka starczy ci na dluzej

Opublikowano

A ja bym dodał + ponad 2 lata gwarancji na XO od MS'u

Opublikowano

Zaraz izi wejdzie i napiszę, że nikt nie gra w FM5 :frog:

Także nie wiem po co się wysilacie. 

Opublikowano

1.bmp.jpg

IKSDE NAJPOTĘŻNIEJSZA KONSOLA NA SWIECIE :teehee:

Opublikowano

sonyboty walą takie posty przepełnione płaczem i żalem że aż miło czytać. Nie ma co się dziwić jak 2013, 2014, 2015 i pewnie 2016 w tej generacji to jest rozjeżdżanie walcem szrota4 bez gier przez Króla Spencera, jedynie co im zostało to pocieszanie się że szrot4 jest wii tej generacji, bo dobrze się sprzedaje (lol) gdzie kupujący to casuale i janusze.

Wystarczy zobaczyć na forum, teraz najpopularniejsze tematy to zamienię PS4 na XO lub sprzedam PS4, gracze wiedzą co dobre   ^_^

Podsumujmy w punktach żeby proste umysły sonybotów też zrozumiały:

PS4

+ dobrze się sprzedaje

+ niektóre multiplatformy lepiej się prezentują, głównie o 180p czego bez lizania ekranu i tak nie widać ale różnica i tak się zaciera (wywalenie kinecta, nowe devkity, dx12, magia :))

+ w 2017/2018 będzie grane!

+ dużo lepiej zrobiony PSS 

+ kilka świetnych zabiegów marketingowych

+ szybsze instalacje gier

+ mniejszy rozmiar konsoli

- wprowadzenie płatnego online gdzie jakość usługi dalej jest sto lat za XBOXem

- gry z ps+ już nie prezentują się tak dobrze jak za czasów ps3

- awaryjność konsoli, padów, wykonanie z najniższej półki ze starych opon Jelcza i Triluxów z odzysku

- serwis sony plujący w twarz klientowi

- brak konkretnych exów, tak to już 3 rok leci

- zapowiedzi widmo

- wolne ściąganie plików i konserwacje

- droższe gry

- droższy PS+

- poza BB z exów które wyszły to właściwie wszystkie zawiodły

- zamykanie swoich studiów first party

- atak gier z ps3 z podbitą rozdzielczością za 150-200zł (lol)

- przegrzewa się i chodzi jak odkurzacz

- tragiczna społeczność PS, nie chodzi nawet januszy ale o ten mały rdzeń HC graczy na świecie, banda fanatycznych gimbusów z getta 

XO

+ Król Spencer za sterami

+ konkretne exy, tak samo zapowiedzi

+ dużo większe inwestowanie w exy i nowe IP niż wcześniej

+ jakość wykonania konsoli, pada

+ jakość XBL, szybkość ściągania, itd.

+ multimedialność

+ snap

+ GwG coraz lepiej się ma a cena bez zmian

+ wsteczna kompatybilność za free

+ tańsze gry, często dobre oferty z grami

+ solidne ulepszenie software'u i możliwości konsoli

+ lepszy pad

+ kultura pracy konsoli

+ serwis który traktuje ciebie jak klienta a nie rumuna który żebra na dworcu

- przed premierą kilka kretyńskich decyzji, Don Mattrick i tragiczny PR konsoli

- zewnętrzny zasilacz 

- kilka gorszych multiplatform, głównie w 2014

- tragicznie zaprojektowany XBL Marketplace, 10 kroków wstecz w porównaniu do X360

- zrezygnowanie z obowiązkowych dem indyków

Doskonałe podsumowanie! Osobiście Daddy to bym jeszcze dodał dasha od xone do faily. Mimo tego że nie jest aż tak zły to jednak jest najgorszy od czasów pierwszego xboxa oraz x360. Dlatego też nie mogę się doczekać najnowszego który ma zoptymalizować wszyskto i śmigać jak bajka :)

Oba sprzęty mają swoje plusy oraz minusy. Ale większość graczy którzy posiadają tylko jeden sprzęt po prostu uwielbia swoją konsolkę do tego stopnia że nie widzi tego. A nawet jeśli widzil fail to mimo wszystko dalej ją kocha. I przekonuje resztę że jego miłość jest najlpesza a reszta to g....no ;)

Opublikowano

Obiektywnie tj bez zwyczajowej w tym topicu trollerki po stronie minusów Xbona dodałbym jescze kaleczny i ułomny w stosunku do PS4 rynek wtórny gier. Zamienić sie jest ciezko jak wuj, sprzedać coś za w miarę dobrą cenę jeszcze gorzej. Niestety...Polandia januszo-plejstejszonem stoi... :frog:

Opublikowano

1.bmp.jpg

IKSDE NAJPOTĘŻNIEJSZA KONSOLA NA SWIECIE :teehee:

Ta wersja PS4 serio wygląda jak Risen 2 czy to tylko na bagnach?  :dynia: 

Opublikowano

Opublikowano

daddy, mój brat w wierze, doskonale podsumował ta generacje, 100% prawdy w prawdzie. Zawiescie jego post na głównej stronie forumka i zamknijcie ćw oraz system Wars na gameonly bo nie ma co zbierać.

Opublikowano

Xbox stracił właśnie potężnego EXa   :obama:

GoatSimulator_BoxArt.png

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Daddy dobrze zaorał, czekam na reakcję klapów jako postronny obserwator ;)

yeti juz szykuje swoje ctrl+c, ctrl+v o mocarzu i lepszej grafice w driveclubie oraz the order plus wklei 2 gify z nich a na koniec gif z forzy horizon z lotniska z dopiskiem

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD co te boty cpią

Opublikowano

Dzięki, że mnie wyręczyłeś. Gramy dziś wieczorem w TLoU? Wczoraj z Arcadym trochę cisnęliśmy n00bów (czasem oni nas ;) ).

PS. Post daddiego jest tak głupi, że w połowie przestałem go czytać, do rozdeptania w 5 minut.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

o ch,uy widzieliscie jakie dobre cpanie mają w temacie o mgs v? 

TRbi2KI.jpg

Jakbym Ci puścił na dobrze ustawionej Bravi giere w 30 fps + motion flow i giere w 60 bez motion flow. Mógłbyś nawet wskazać, że to pierwsze jest płynniejsze, więc nie wiem co tutaj takiego jest do śmiechu.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

- zewnętrzny zasilacz 

Czy ja wiem czy to minus,dzieki temu mniej sie xbox one grzeje.

Opublikowano

Dzięki, że mnie wyręczyłeś. Gramy dziś wieczorem w TLoU, wczoraj z Arcadym trochę cisnęliśmy n00bów (czasem oni nas ;) ).

PS. Post daddiego jest tak głupi, że w połowie przestałem go czytać, do rozdeptania w 5 minut.

nie odpalam tego szrota bo spłonie a i nie mam zamiaru płacić haraczu sony :lapka:

Opublikowano

Bluber, nie ma różnicy, to są ekskluzywne trójkątne czapki w wersji na PS4

Opublikowano

MGSV z działającymi elektrowniami, tylko na PC :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.