Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bluber, nie ma różnicy, to są ekskluzywne trójkątne czapki w wersji na PS4

no i magiczne telewizory sony, które robią gre, która chodzi w 30 fps tak, że chodzi w 60 fpsów więc po co w ogole twórcy gry dają opcje 60 fps w niektórych grach skoro można sobie wszystko opcjami w tv ustawić? 

Opublikowano

Komentarze z obrazka nieźle bekowe. Najbardziej ten z "heart and soul" w przypadku PS4 XD

Opublikowano

multiplayer>elektrownia

:fsg:

Yeti ile godzin miałeś w MGO2? Bo z tego co pamiętam to po dość krótkim czasie na serwerach spotykało się ciągle tych samych ludzi, ciebie nie pamiętam  :reggie:

Zresztą nie ma co się oszukiwać, MGO jakimś cudnym multi nie było

Opublikowano

Jeszcze musi PSnetwork działać, a potem można się ekscytować z możliwości grania w MGO :kaz:

Opublikowano

Yeti ile godzin miałeś w MGO2?

Zero, ale za to będę miało sporo godzin w MGO2 jeżeli multi mi się spodoba, w porównaniu do ciebie. :reggie:

Jeszcze musi PSnetwork działać

A kiedy ostatni raz nie działał?

Opublikowano

MGO też wychodzi na PC więc nic nie stoi na przeszkodzie by Adi też pykał w ten tytuł.

Opublikowano

To jest gra do singleplayera, szanujmy się.

Opublikowano

Pewno yeti pysznił się tym że na pc dopiero w styczniu. ;)

Opublikowano

0,01 procenta gra na kompie w 4K? 

ahahahah xDDD 

najgorsza rasa, podludzie

Opublikowano

ty nawet w 1080p nie grasz także japa

Opublikowano

ty nawet w 1080p nie grasz także japa

pogram, na kompie i się tym nie chwalę, w przeciwieństwie do podrasy pecetowców, którzy krzyczą 4K 4K 4K 4K SUCH DETAILS WOW PC MASTER RACE CHUYOWY AVATAR Z ŻÓŁTYM TŁEM.

Bezkitu, Pecet może mieć najlepszą bibliotekę gier i niższe ceny, ale społeczność to większy rak od Lemon Squad.

Opublikowano

0,01 procenta gra na kompie w 4K? 

ahahahah xDDD 

najgorsza rasa, podludzie

A 30% w 1080p, ciekawe kiedy full hd będzie standardem u blacharzy? Prędzej microsoft wyda nowa konsole radzącą sobie z kosmiczną rozdzielczością 1080p, niż 90% blacharzy odpali gry w takiej rozdzielczości. Już nawet nie oczekuje gier, który wyznaczają nowe standardy graficzne, ale 1080p to chyba jakieś norma w 2015? Jak widać nie u koalicji blacho-botowskiej.

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

z tym, ze wiesz, że mówiąc o społecznosci mówisz o jakichś niebotycznych ilosciach graczy, którzy tak jak całe społeczeństwo są różni i jedni podniecają się 4K/120fps a plejstejszonowcy jarają się 1080p/30fps i też wszędzie o tym trąbią jak jakaś gra chodzi lepiej od tej z xboxa 

Opublikowano

MGO też wychodzi na PC więc nic nie stoi na przeszkodzie by Adi też pykał w ten tytuł.

Wychodzi w styczniu, jak wszystko dobrze pójdzie.

Opublikowano

xd

ale to spoko, na GTA V czekali dwa wieki, to i na to chwilkę poczekają. 

Opublikowano

200.gif

Opublikowano

Czyli ściągam patch na klocka zanim znowu coś zepsują XD

Opublikowano

Heh grać w wiedźmina 3 na konsoli .... ja nie wiem kłócicie się która gówniana wersja lepsza a w 3 w 60 fps full hd tylko na pc;)

Opublikowano

To jest gra do singleplayera, szanujmy się.

:notsure:

Opublikowano

Pawcio, dlaczego sprzedajesz PS Mortem? Przeciez VITA ZYJE!

Opublikowano

xd

ale to spoko, na GTA V czekali dwa wieki, to i na to chwilkę poczekają.

Japa gościu. Ty zobaczysz w 2018. Jak i dziołcha kupi konsolę :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.