Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Izi coś stęka? Mam znowu robić screena w co grają znajomi? ;)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

mozesz zrobic, bedziemy mieli aktualna baze wszytskich posiadaczy Xa w Polsce !  :sorcerer:

Opublikowano

albo czemu pomimo 25mln konsol sprzedanych bloodborne'a poszło połtora miliona tylko?

Na przeszło 80 mln X360 poszło tylko 2 mln Forza Horizon, (podobno) najlepszych wyścigów poprzedniej generacji. To daje średnią tak (pipi)ową, że nawet jak by poszło tego dwa razy tyle ile podaje VGchartz, to nadal byłoby gorzej niż w przypadku BB na PS4.

Serio niech sobie klapki i boty wsadzą te wyniki sprzedażowe, bo przeczycie swoim racjom w co drugim poście.

Opublikowano

Dokladnie tak, no ale w CW wszyscy konsole wybieraja przez pryzmat exow, w ktore sami nie graja...

Wracaj do swojego udawanego MMO, bo tam są moby dla twojej informacji. Noobie.

No przynajmniej w PVP nie strzela sie do AI konsoli. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z kolekcja mieli ciezko bo chcieli 4 gry w 1 matchmaking wcisnac, podejrzewam ze tutaj nie bedzie takiej tragedii... no chyba ze bedzie wtedy beka.

@Pawcio

Bardza ladna sygnatura :obama:

Opublikowano

Halo nie będzie działać przez pół roku.:D

Na pewno będzię mniej problemów niż w okresie świątecznym z psn :yao:

Opublikowano

Z kolekcja mieli ciezko bo chcieli 4 gry w 1 matchmaking wcisnac, podejrzewam ze tutaj nie bedzie takiej tragedii... no chyba ze bedzie wtedy beka.

w becie problemy byly podobne jak w MCC - czesto grupy rozwalalo, nie mozna bylo zaczac wyszukowania we 4ke, wyrzucalo z lobby, no ale "to przeciez beta!"

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dokladnie tak, no ale w CW wszyscy konsole wybieraja przez pryzmat exow, w ktore sami nie graja...

Każdy kogo znam wybiera konsole ze względu na exy, bo powiedzmy sobie szczerze trzeba być turbo jankiem żeby konsole wybrać przez pryzmat multiplatform xD jezeli interesują kogos głownie multiplatformy to najlepszym imo wyborem mimo swoich problemów jest pecet

w becie problemy byly podobne jak w MCC - czesto grupy rozwalalo, nie mozna bylo zaczac wyszukowania we 4ke, wyrzucalo z lobby, no ale "to przeciez beta!"

Oczywiście wiesz to bo grałes w bete ? Prawda izi ? :yao::dog:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Te problemy to jedna z tych rzeczy dla ktorych nigdy nie wybralbym Peceta do grania.

Opublikowano

Bo jesteś Januszem izi

Co rok kupujesz fife i bfa a w Indie gierki grasz tylko w te które dostaniesz od sony

Opublikowano

Sam jestes najwiekszym Januszem tego forum kupujac hejtowana przez siebie konsole dla niby 1 gry. 

Na dodatek biednym januszem, skoro w upaly boisz sie az jej wlaczac, by "sie bron boze nie popsula". The Order goooownoooo, ale jakby za 5 dyszek dorwac "to z checial bys sprawdzil" xD

Batman scalakowany ?

Oczywiście wiesz to bo grałes w bete ? Prawda izi ? :yao::dog:

No oczywiscie - jak Ty wolales ogladac telewizje to nie raz gralismy z Mazzeo, Maciomaniakiem i innymi...

Czasami musielismy druzyny dzielic, albo najlepiej w pojedynke wyszukiwac meczy.

Do tego wszytskiego oczywiscie dochodzily ciagle problemy z czatem, a to kogos sie nie slyszalo, a to Mazzeo (pipi)lo, a to ktos mial problem z Natem - Rafcio 5 razy wchodzil i wychodzil do grupy, no ale u botow wszystko dziala jak nalezy, do poki sie samemu konsoli nie kupi...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Izi jak się zagotowal xd

cb2bcf3602e24138552a89697b5e768f.gif

Opublikowano

Januszku odkryłes już który skill pod nazwą młynek odpowiada za młynek w Wiedźminie xd?

Opublikowano

nie zapoznawalem sie ze wszytskimi skillami biedny Januszu, za niski level Geralda, zbyt mala czcionka, zbyt duza wada wzroku - sam cos o tym powinienes wiedziec !

Edytowane przez easye

Opublikowano

O ku.rewa xd co za plot twist, ślepy ale różnice między 900 a 1080p to zawsze zobaczy

Opublikowano

izi ty masz jakieś kolegów po za tym z destiny ? poważnie pytam, bo straszna parówka z ciebie :/

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No ja nigdy na nikogo donosow nie pisalem jak to w Twoich kregach bywa xD

Opublikowano

No ciekawe kto mnie i czez'a za szpagatował pewno boty, czyli miałem rację jesteś parówką.

Opublikowano

Pamietam jak gralem w bete Halo 5 z kubsonem i mazzeo, oczywiscie zero problemow z gra jak i czatem.

Moze po prostu ludzie wychodzili z party jak zobacyzli ze jest tam izi?

Opublikowano

idz Soul z Czezkym jakis donos do US zloz, za to ze jada Cie w CW xD

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.