Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Klapy atakują i bronią swoich exow a większość nawet ich nie kupuje. W tym roku były 4 exy fajne na ps4 godne uwagi order, bloodborne, carter i rapture. Kto ma wszystkie ograne poza mną?

Until dawn też na premierę będę miał :P

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Fajne i order? WTF? 

Opublikowano

Taki to pożyje.

Opublikowano

idz Soul z Czezkym jakis donos do US zloz, za to ze jada Cie w CW xD

jechać to ty sobie możesz autobusem do pracy co najwyżej panie informatyku który miałeś problem aby poprawni ustawić  ruter w domu xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No polecac Order, to jak przejsc 6razy Knacka.

idz Soul z Czezkym jakis donos do US zloz, za to ze jada Cie w CW xD

jechać to ty sobie możesz autobusem do pracy co najwyżej panie informatyku który miałeś problem aby poprawni ustawić sobie ruter w domu xD

nie wiem czy jest sens tlumaczyc problemy z DNSami providera kolesiowi, ktory cale zycie sprzedaje gry na straganie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie no takie gówna kupować to nie przystoi

Opublikowano

Destiny tez jest always online... nikt nie placze. Sonybojki i prasa zrobily afere bez powodu. A najzabawniejsze jest to, ze Xbone nie musial byc always online.

Wiadomo. Klapersy podniecające się Destiny, w którym nawet solo nie można grać bez STAŁEGO podłączenia do neta - Xone weryfikacja online RAZ na 24h ZUUUOOOOO!!!

XD

Blokada używek też była spoko, bocie. Zrozum że w Polsce wszyscy  sr.ają na xboxa i choćby microsyf zapowiedzial 10 exów AAA to i tak nikt nie kupiłby tego ścierwa dla pseudokonsolowców których rajcują tylko strzelanki dla gimbazy.

Wejdź do tematu Xbox One i zobacz ilu forumowiczów kupiło to "ścierwo" w ostatnim czasie. Przepiękny ból dupki  :xboss:    :lapka:

sonyboty walą takie posty przepełnione płaczem i żalem że aż miło czytać. Nie ma co się dziwić jak 2013, 2014, 2015 i pewnie 2016 w tej generacji to jest rozjeżdżanie walcem szrota4 bez gier przez Króla Spencera, jedynie co im zostało to pocieszanie się że szrot4 jest wii tej generacji, bo dobrze się sprzedaje (lol) gdzie kupujący to casuale i janusze.

Wystarczy zobaczyć na forum, teraz najpopularniejsze tematy to zamienię PS4 na XO lub sprzedam PS4, gracze wiedzą co dobre   ^_^

Podsumujmy w punktach żeby proste umysły sonybotów też zrozumiały:

PS4

+ dobrze się sprzedaje

+ niektóre multiplatformy lepiej się prezentują, głównie o 180p czego bez lizania ekranu i tak nie widać ale różnica i tak się zaciera (wywalenie kinecta, nowe devkity, dx12, magia :))

+ w 2017/2018 będzie grane!

+ dużo lepiej zrobiony PSS 

+ kilka świetnych zabiegów marketingowych

+ szybsze instalacje gier

+ mniejszy rozmiar konsoli

- wprowadzenie płatnego online gdzie jakość usługi dalej jest sto lat za XBOXem

- gry z ps+ już nie prezentują się tak dobrze jak za czasów ps3

- awaryjność konsoli, padów, wykonanie z najniższej półki ze starych opon Jelcza i Triluxów z odzysku

- serwis sony plujący w twarz klientowi

- brak konkretnych exów, tak to już 3 rok leci

- zapowiedzi widmo

- wolne ściąganie plików i konserwacje

- droższe gry

- droższy PS+

- poza BB z exów które wyszły to właściwie wszystkie zawiodły

- zamykanie swoich studiów first party

- atak gier z ps3 z podbitą rozdzielczością za 150-200zł (lol)

- przegrzewa się i chodzi jak odkurzacz

- tragiczna społeczność PS, nie chodzi nawet januszy ale o ten mały rdzeń HC graczy na świecie, banda fanatycznych gimbusów z getta 

XO

+ Król Spencer za sterami

+ konkretne exy, tak samo zapowiedzi

+ dużo większe inwestowanie w exy i nowe IP niż wcześniej

+ jakość wykonania konsoli, pada

+ jakość XBL, szybkość ściągania, itd.

+ multimedialność

+ snap

+ GwG coraz lepiej się ma a cena bez zmian

+ wsteczna kompatybilność za free

+ tańsze gry, często dobre oferty z grami

+ solidne ulepszenie software'u i możliwości konsoli

+ lepszy pad

+ kultura pracy konsoli

+ serwis który traktuje ciebie jak klienta a nie rumuna który żebra na dworcu

- przed premierą kilka kretyńskich decyzji, Don Mattrick i tragiczny PR konsoli

- zewnętrzny zasilacz 

- kilka gorszych multiplatform, głównie w 2014

- tragicznie zaprojektowany XBL Marketplace, 10 kroków wstecz w porównaniu do X360

- zrezygnowanie z obowiązkowych dem indyków

Widzę że Microsoft nie płaci ci już 2 złotych za posta i teraz dostajesz 10 groszy od literki. Twierdzisz że już 3 rok na ps4 nie ma w co grać a zapominasz że PS4 jest w sprzedaży dopiero 1 rok i 9 miesięcy. Twierdzisz że na Ps4 gry wyjdą dopiero w 2018 roku i Lineup exów xone w 2016 roku zmiażdży ps4. Jeśli jesteś tak pewny swoich xbockich teorii to mogę się założyć o bana że w 2016 roku exów AAA ze średnią na metacritic powyżej 80 będzie więcej. Pokaż jak bardzo wierzysz w Microsoft i załóż się a jak nie to wyrośnie się ze swoim z(pipi)anym Microsoftem na pclaba bocie.

Opublikowano

Nie ważne co robisz ważne ile masz z tego przyjemności i pieniędzy, a ja na to narzekać nie mogę, także próbuj dalej, panie pożal się informatyku. 

A o moich ambicjach masz zerowe pojęcie tak jak ja o DNS'ach i tu akurat masz rację. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Observer, kiedy kupujesz xbona? Bo Moldar juz sie zlamal. 

Jakie znowu złamanie, od początku chciałem mieć obie konsole, z czego xbox tylko do exów.

Opublikowano

W tym roku były 4 exy fajne na ps4 godne uwagi order, bloodborne, carter i rapture. Kto ma wszystkie ograne poza mną?

Oprocz rapture wszystko ograne, po Carterze [ktorego na pc ogralem btw.] wiedzialem ze ten typ gier nie klika ze mna wiec sobie rapture podarowalem. Carter poruszyl kilka ciekawych kwestii, ale gameplay mnie usypial wiec ... :/

Not my cup of tea. Takie cos to moge na streamie obejrzec i komentowac na zywo, grac w zaciszu, jeszcze w lozku i ... powieki sie zamykaja.

Opublikowano

Klapki kręcą tyłkiem jak im sony zagra

7c4528f42ac75f10a7dab818842abb32.gif

a później się dziwić że ich piecze :yao:

cb2bcf3602e24138552a89697b5e768f.gif

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Ok order to kwestia gustu a pozostałe 3 ?:)

BB jest spoko, ale walking symulatory to były fajne 3 lata temu

Easye jaki wiarazka normalnie drugi balon lol

Opublikowano

Nie ważne co robisz ważne ile masz z tego przyjemności i pieniędzy, a ja na to narzekać nie mogę, także próbuj dalej, panie pożal się informatyku. 

A o moich ambicjach masz zerowe pojęcie tak jak ja o DNS'ach i tu akurat masz rację.

Sam wyjezdzasz z jakas prywata - autobusami - wiec skoncz juz.

Uwazam zas, ze trzeba byc naprawde smutnym gosciem, by za zatarczki w sieci pisac donosy w realu.

Ok order to kwestia gustu a pozostałe 3 ? :)

Czekaja w kolejce - Wiedzmin sam sie nie scalakuje !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Panowie ten gif z chlodzeniem dupska, ma ktos linka na YT? Pobralbym sobie w lepszej jakosci i przerobil :lapka:

Opublikowano

Dziękuję Arystokracji Spencera za kolejne strony fajnej lektury po powrocie z plażowania. Klapy zmiażdżone jak puszka po vipie w tobołku bezzębnego menela. I tak ma być.

Opublikowano

Zresztą nie ma co się oszukiwać, MGO jakimś cudnym multi nie było

200.gif

Gdy ja grałem to serwery pustoszały, ciężko było znaleźć ekipę ale teraz wszyscy to wielcy fani MGO, takie dobre multi że zęby na tym zjedli i grali do ostatnich chwil życia serwerów  :yao:

Nawet mi was nie jest żal, w tym czasie pewnie graliście w kol of djuti albo batelfilda.

Opublikowano

Moj serwer byl niemalze non stop pelny, byl na haslo i byla stala ekipa, a to ze na publicu miales problem ze znalezieniem meczu i serwery pustoszaly to juz wina tego ze multi bylo za trudne dla wielu januszy, "jak to, strzelam go 5 razy w noge a on dalej zyje, odwraca sie i mnie z pistoletu 1 strzalem zabija? cozaguwno ide grac w coda"

Gralem wtedy pod nickiem AlucardMZ (debilny wymog konami id...) i serwer mial nazwe Fun Fox

Opublikowano

Panowie ten gif z chlodzeniem dupska, ma ktos linka na YT? Pobralbym sobie w lepszej jakosci i przerobil :lapka:

Błagam niech ktoś da mu tego linka, to może jeszcze wrzuci ryj Cartmana xD

Opublikowano

W 7 minucie filmu Zeratula padło coś co mnie rozbawia już drugą generację. Mówi "Jak Sony wydawało fajne gry na PS3 to skończyło się" To jak to z tymi grami w końcu jest? Bo poprzednią generację jak pamiętam Zeratul darł łacha z Playstation 3, że nie ma gier, teraz kiedy konsola jest retro jednak miała fajne gry  :sorcerer:

Przypominam że Zeratul nazwał Grą roku LBP i U2, więc super gry na ps3 znalazł już w jej pierwszej połowie. :pawel:

Opublikowano

Błagam niech ktoś da mu tego linka, to może jeszcze wrzuci ryj Cartmana xD

https://www.youtube.com/watch?v=MFprwo6Pg_k&spfreload=10

nie dziękujcie :Coolface:

chce być w creditsach :yao:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Czuje nadchodące pokłady beczuni

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe :cool:

l8mROZr.gif

"Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.