Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W przyszłej generacji konsol mam nadzieje że oleją rozdzielczości, skupią się na 1080p i cała para pójdzie w płynność, efekty, detale, oświetlenie, itd...chociaż pewnie tak nie będzie i znowu bzdurna wojna o XXXXp :/

To jak daddy zakładamy się o lineup exów w 2016 czy tchórzysz i tym samym przyznajesz że pi.eprzysz głupoty?
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Biorąc pod uwagę ze na Xboxa zapowiedziano dwa razy więcej exow AAA niż na PS4 na przyszły rok to Daddy spokojnie może się zakladac.

Opublikowano

dla klapów wszystko jest AAA chyba że wyszlo w 2d

Opublikowano

Zeratul zapodaj let's playa jak dochodzisz do czwartego bossa w bloodbornie bez wyciągania pistoletu i lockowania :kaz:

by sie chociaż pofatygował i zajrzał w jego psn card skoro taki jesteś detektyw-soniacz na tropie i zobaczył, że zeratul skończył bb co wielu wojującym klapkom typu mendrek, figaro, lem, moldar, amsterdrama itp się nie udało :kaz:

Opublikowano

Ale oni nie mieli na czym przejść BB.

Opublikowano

no tak zapomnialem, że moldar pięc razy wymieniał i sprzedawał ps4 żeby mieć chociaż jeden cichy egzemplarz :teehee:

Opublikowano

choćby wymienił 500 razy to nie ma cichych ps4

a jak ktoś nie lubi sinic w Trójmieście to do Sobieszewa daleko nie ma

Opublikowano

Uważaj Czezare, Wiesia chce Cię na randkę wyrwać.

Opublikowano

no tak zapomnialem, że moldar pięc razy wymieniał i sprzedawał ps4 żeby mieć chociaż jeden cichy egzemplarz :teehee:

Nie ma lekko, a teraz już nawet odplać się nie chce, wieśmak lepszy.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Uważaj Czezare, Wiesia chce Cię na randkę wyrwać.

Jam zajmły już :kaz:

Opublikowano

Panowie jade nad morze patrze i nie mam żadnych klapek móże znajdzie się jakiś dwóch chętnych klapow na małą wycieczke ? ;)

Guantanamo jest też z Trójmiasta, zagadaj do niego, może poleci na jakieś chińskie gierki  :)

choćby wymienił 500 razy to nie ma cichych ps4

a jak ktoś nie lubi sinic w Trójmieście to do Sobieszewa daleko nie ma

Jest tak jak piszesz i dużo mniejszy % januszostwa z parawanami.

Opublikowano

Teraz upały, ciekawe jak tam plejki szanujących SONY? Dalej ciuchutkie?

Opublikowano

Biorąc pod uwagę ze na Xboxa zapowiedziano dwa razy więcej exow AAA niż na PS4 na przyszły rok to Daddy spokojnie może się zakladac.

Oh czyżby?

Opublikowano

Teraz upały, ciekawe jak tam plejki szanujących SONY? Dalej ciuchutkie?

Ja tam nie widze róznicy, sasiedzi nadal sie budza

Opublikowano

może porównajmy liste yetiego na 2015 z poczatku roku z tym co faktycznie wyszlo

bo widze ze sytuacja sie powtarza, co tam w liscie na 2016? deep down, uncharted 4, witness, persona 5?

Opublikowano

Oh czyżby?

no jesli brać pod uwagę chinskie zboczeństwa w które nikt nie zagra oraz indie, które bedą tez na pc to chyba nie 

może porównajmy liste yetiego na 2015 z poczatku roku z tym co faktycznie wyszlo

bo widze ze sytuacja sie powtarza, co tam w liscie na 2016? deep down, uncharted 4, witness, persona 5?

amplitude, no man sky, rime i pewnie 101 innych gierek, które nie wyjdą w 2015

Opublikowano

Deep Down betonowy ex od 2013. W tym roku już nawet beta miała być ;)

Opublikowano

Ale nie bedzie na zadnym Xbox rozumisz (pipi)a!

Sie liczy i basta

Opublikowano

Oh czyżby?

no jesli brać pod uwagę chinskie zboczeństwa w które nikt nie zagra oraz indie, które bedą tez na pc to chyba nie 

amplitude, no man sky, rime i pewnie 101 innych gierek, które nie wyjdą w 2015

a, on napisał AAA. To może jeszcze bardziej wyszczególnijmy na korzyść xboxa, liczmy tylko generyczne strzelanki third person.

Opublikowano

Deep Down betonowy ex od 2013. W tym roku już nawet beta miała być ;)

Przecież ta gra umarła w momencie ogłoszenia animusa i f2p

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Figaro ale andrew sam pisal pierwszego posta ze na ps4 bedzie wiecej gier AAA ze srednia na MC powyzej 80% i o to chcial sie zakladac z daddym wiec to nie sa moje wymysly.

Z drugiej strony nie przyszly mi do glowy wszystkie gry z lat 2013-15 ktore jeszcze nie wyszly wiec mysle ze 2016 moze na ps4 namieszac.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a, on napisał AAA. To może jeszcze bardziej wyszczególnijmy na korzyść xboxa, liczmy tylko generyczne strzelanki third person.

nie no wiadomo ze duze konsole bierze sie dla indykow z pc i cyfrowych popierdólek

Opublikowano

Boty jakie sobie koleczko wzajemnego obciagania paly zrobily z CW xD

Opublikowano

jarasz sie scalebound? jarasz. no to wiesz co masz zrobić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.