Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No, kupić Xboxa w listopadzie 2016 roku.

Sprzedać Xboxa w lutym 2017 roku. Winning.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak grasz tylko w japońskie gierki to się nie dziwię że nie masz w co grać. Wystarczy odrobina otwartego umysłu i krytycznego oka a już dziś zagrywałbyś się na XOne do upadłego. Tylko wiesz, trzeba patrzeć na gry przez pryzmat 2015, a nie japońskiej szkoły gier sprzed 10 lat :reggie:

Opublikowano

co ty figaro, bankowo ktos wymieni xbona ze scalebound i sunsetem na 2 miesiace na twoje wiiu

Opublikowano

Jak grasz tylko w japońskie gierki to się nie dziwię że nie masz w co grać. Wystarczy odrobina otwartego umysłu i krytycznego oka a już dziś zagrywałbyś się na XOne do upadłego. Tylko wiesz, trzeba patrzeć na gry przez pryzmat 2015, a nie japońskiej szkoły gier sprzed 10 lat :reggie:

W co? Ori, Sunset Overdrive... I co jeszcze jest teraz na tej konsoli? 

Zarówno Xbone jak i PS4 są w czarnej pupie.

Opublikowano

Na xboxa one są tylko narazie dwie ciekawe gry D4 i SO. W przyszłym będzie QB, a Scalebound przeniosą pewnie na 2017. No będzie sie opłacało kupić tą konsole koło 2020 żeby ograć te może 8 wartych uwagi exów  :reggie: 

Opublikowano

Na ps4 są tylko narazie dwie ciekawe gry DC i BB. W przyszłym będzie U4, a Horizon przeniosą pewnie na 2017. No będzie sie opłacało kupić tą konsole koło 2020 żeby ograć te może 8 wartych uwagi exów :reggie:

Fix :yao:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Co osoby to gusta, ale na waszych listach brakuje samochodówek (na XO genialne Forzy), FPSów (Halo, Titanfall + GoW na koniec miesiąca) i gratki dla fanów retro czyli RARE Collection. Dodatkowo Max the Cursed Brotherhood. Wszystko konsolowe exy, ale mówię to trzeba lubić dobre gry niezależnie od platformy.

Opublikowano

Na xboxa one są tylko narazie dwie ciekawe gry D4 i SO. W przyszłym będzie QB, a Scalebound przeniosą pewnie na 2017. No będzie sie opłacało kupić tą konsole koło 2020 żeby ograć te może 8 wartych uwagi exów :reggie:

No tak jak ps4 dla BB i Guardiana w 2017 bo jeszcze remake Ratcheta

Opublikowano

klapy jak sie same oraja

"no wzialbym konsole dla scalebound, d4, ori, so, fh2, halo5, tr, fm6 ale brać konsole dla jednej gry????"

:yao:

Opublikowano

O Izi, jak tam po wczorajszej kontuzji?

Opublikowano

To, że jest świetnym symulatorem z ogromną ilością aut i OGROMEM opcji konfiguracji. Ja sam nie przepadam za symulacją realistyczną, ale wypośrodkowałem grę miedzy realizmem, a Arcade pokroju FH2 i DC.

Z manipulacją czasu poczekałbym już na QB, wydaje się dwie klasy lepszy od Forzy.

Opublikowano

izi, a co takiego według ciebie jest genialnego w nfs rival? :yao:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę historię z człowiekiem bez jajec to ja gdybym miał sie o permanent bana z jakimś klapem zakładać to poszedłbym uprzednio do notariusza z projektem umowy prawnej grubości książki... :reggie:

Opublikowano

Na 2016 potwierdzone Uncharted, Ratchet, Street Fighter, Horizon i Last Guardian, a to dopiero początek. Ja się mogę założyć, że na śmieć-boxie nie będzie ani więcej, ani lepiej, no chyba że rok znów będziecie liczyć od września :pawel:

Opublikowano

Zabawne Gifaro. Pewnie na PC też grasz z autoaimem, bo jest a możliwość zmiany ustawień przekracza twoje zdolności umysłowe :reggie:

Bawi mnie po prostu ta możliwość. Jest uwłaczająca trochę. Tak samo jak ta kreska na drodze pokazująca jak jechać. 

Opublikowano

Nie no lepiej od marca do marca

Opublikowano

Wierzyć w zapewnienia Sony to już w ogóle trzeba być niespełna rozumu. Gry na PS4 winne być z automatu określane jako "when it's ready".

Edyta: Figaro, przecież tego rodzaju ułatwienia są na konsolach Nintendo (DK, Luigi WiiU, Super Mario). Dat double standards.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

zapytam kolejny raz - ktoś gra ze spluwą przystawioną do skroni i musi z tego korzystać? nie. chcesz to możesz, nie musisz. niektórych przerasta to, że inni mają wybór.

Opublikowano

Zabawne Gifaro. Pewnie na PC też grasz z autoaimem, bo jest a możliwość zmiany ustawień przekracza twoje zdolności umysłowe :reggie:

Bawi mnie po prostu ta możliwość. Jest uwłaczająca trochę. Tak samo jak ta kreska na drodze pokazująca jak jechać.

A samo przechodzące za trudne levele w gra ch od nintendo albo strój kota w super Mario to już spoko?

Opublikowano

Na 2016 potwierdzone Uncharted, Ratchet, Street Fighter, Horizon i Last Guardian, a to dopiero początek. Ja się mogę założyć, że na śmieć-boxie nie będzie ani więcej, ani lepiej

Recore

QB

Scalebound

Crackdown 3

Gears of war 4

Halo Wars 2

Sea of Thieves

a to dopiero początek i pewnie o czymś zapomniałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.