Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kermit jeszcze Horizon 3 :reggie:

@copper

I o tym SF z listy prawdy 2015 xD.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zabawne Gifaro. Pewnie na PC też grasz z autoaimem, bo jest a możliwość zmiany ustawień przekracza twoje zdolności umysłowe :reggie:

Bawi mnie po prostu ta możliwość. Jest uwłaczająca trochę. Tak samo jak ta kreska na drodze pokazująca jak jechać.

A samo przechodzące za trudne levele w gra ch od nintendo albo strój kota w super Mario to już spoko?

Nie.

Opublikowano

No to co się prujesz stulejarzu

Opublikowano

tlg :yao:

Opublikowano

Kermit jeszcze Horizon 3 :reggie:

ms miażdży

Opublikowano

No to co się prujesz stulejarzu

No jak bym nie miał nic przeciwko stroju kota, to bym nie pruł się o cofanie czasu w wyścigówce.

widzę że xboty po kolei sami robią listy prawdy xD

Opublikowano

To, że jest świetnym symulatorem z ogromną ilością aut i OGROMEM opcji konfiguracji. Ja sam nie przepadam za symulacją realistyczną, ale wypośrodkowałem grę miedzy realizmem, a Arcade pokroju FH2 i DC.

Dziwie sie ze w ogole im sie chcialo wprowadzac warunki pogodowe (szkoda, ze nadal niezmienne) - przeciez jak od lat serwuja dokladnie to samo, ze sloncem w zenicie to jest idealnie !

izi, a co takiego według ciebie jest genialnego w nfs rival? :yao:

a gdzie ja napisalem, ze byl genialny ? W temacie NFS ? no na tle innych NFS gralo sie przyjemnie, ale to dla mnie troche inny typ gier, bo w przeciwienstwie do Ciebie jednak czuje roznice w prowadzeniu aut miedzy CARSAMi a Shiftem. :yao:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gry ktore mnie interesuja MGSV, SFV, Scalebound, FFVII Remake, 

Gry dla ktorych kupil bym Bone teraz Rare Collection  

NOWA GENERACJA !!!!

Opublikowano

polowa jak nie wiecej tych gier z obydwu list i tak w 2016r nie wyjdzie...

Opublikowano

polowa jak nie wiecej tych gier z obydwu list i tak w 2016r nie wyjdzie...

Tak samo jak Halo i TR miały wylecieć na przyszły rok, a Sunset dostać oceny w granicach 5-6 :yao:

Opublikowano

Boty wstydu nie mają, że po Phantom Dust nadal wypisują gierki z których pokazano tylko cgi :pawel:

Opublikowano

świetny, czy tam genialny. carsy w standardzie tak samo (pipi)owe jak shi(f)ty, pogódź się z tym klaperski umyśle.

Opublikowano

wy jakos wstydu nie macie fapowac do gier ktore istnieja w postaci logo, ewentualnie gier ktore zapowiedziano za czasow ps2 :yao:

Opublikowano

wy jakos wstydu nie macie fapowac do gier ktore istnieja w postaci logo, ewentualnie gier ktore zapowiedziano za czasow ps2 :yao:

Omamy po mocarzu? Jak zwykle...

Opublikowano

Omamy po mocarzu? Jak zwykle...

agent pamietamy xD

Opublikowano

lem, powiedz swojej paczce z irca zeby ci szukali disow przynajmniej na poziomie liceum, bo te z gimbazy to bardziej tobie cisna :lapka: 

Opublikowano

Na 2016 potwierdzone Uncharted, Ratchet, Street Fighter, Horizon i Last Guardian, a to dopiero początek.

hm, a jakieś porządne gierki?

Opublikowano

Xboxa wlasnie po to nazwano one zeby boty wiedzialy ile tam jest gier wartych uwagi. A i tak im sie pier.doli.

Opublikowano

Na 2016 potwierdzone Uncharted, Ratchet, Street Fighter, Horizon i Last Guardian, a to dopiero początek. Ja się mogę założyć, że na śmieć-boxie nie będzie ani więcej, ani lepiej

Recore

QB

Scalebound

Crackdown 3

Gears of war 4

Halo Wars 2

Sea of Thieves

a to dopiero początek i pewnie o czymś zapomniałem

Pewnie FH3, KI:S3 ale miazga szrota4 bez gier do tego jeszcze gry jak Below, Ashen, Inside, Cuphead i wiele innych! Tyle pyszności do ogrania na nadkonsoli w 2016. Niebieskie robale rozjechane walcem  ^_^

Opublikowano

nazwa One nawiazuje do poprzedniej generacji. Jak patrze na gameplaye z Cracdown to czuje sie dokladnie tak samo jak w 2007r. Az sie lezka w oku sie kreci!

carsy w standardzie tak samo (pipi)owe jak shi(f)ty, pogódź się z tym klaperski umyśle.

Crippletron xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zamrażanie dupy. :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.