Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

andrew i tak nie zagrasz w te gry na ps4 więc po ch.uj walczysz xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

izi ale masz jakiś mój cytat czy wymyśliłeś sobie to z du.py? jak 90% twoich wypociń? 

swoją droga kolejna ps4 w pt 

Witam,
Sprzedam Playstation 4 CUH-1116A, kupiona 05.01.2015r,w zestawie z LBP 3 (LBP 3 nie sprzedaje) w Media Markt, a więc na gwarancji. W zestawie pełne okablowanie z papierami + Pad oczywiście. Do konsoli dodaje Fifę 15 na płycie. Nigdy nie miałem z nią problemów, grałem jedynie w Fifę, rozegranych około 250 meczów i to jest praktycznie łączny czas użytkowania konsoli. Stan idealny, baaaardzo drobne rysy. 

behehe typowy użytkownik sony

Opublikowano

Titanfall kanonem gier MS ! Bedziemy pamietac [*]

Edytowane przez easye

Opublikowano

Titanfall kanonem gier MS ! Bedziemy pamietac

izi no nie daj sie prosić i daj ten cytat

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

izi jako fan bf4 i destiny co ci tak strasznie nie podpasowalo w titanfall? dziwnym trafem pustoszały serwery jak sie logowales do live?

Opublikowano

Titanfall kanonem gier MS ! Bedziemy pamietac [*]

Ale Cie boli ten Titanfall, gra ma się dobrze, i nie jest taką spier.doliną jak BF za 500zł panie

Opublikowano

Jeszcze chwila i yeti będzie ostatnim klapem piszącym w tematach exów ps4, gdy już wszyscy uciekną z tej tonącej w niebieskim szambie łajby  :)  

Podajcie mi jakiś ex pudełkowy na PS4 od premiery Bloodborna do dzisiaj?

box-playstation-plus-ps3-1.jpg

Opublikowano

Mi Titanfall jest calkowicie obojetny, ale jak chlopak z Bialegostoku zaczyna nazywac wszystkich Januszami, po czym stwierdza ze kanonem gier MS sa takie hity Titanfall, to ja mowie DOSC ! xD

Opublikowano

iziego boli dupa że potem nie mógł sprzedać tego bf za 500zł, bo coś widze, że ma kompleksy na punkcie hajsu. Najwyrazniej klepał biede za dzieciaka teraz zarabia hajs i wielki panicz.

Opublikowano

czlowiek z biedy wyjdzie ale bieda z czlowieka nigdy

#4theplayers

Opublikowano

Moim zdaniem najwieksze kompleksy ma typ, ktory wszystkim wiecznie zaglada w kieszen, wszytskie produkcje nazywa rakiem do poki nie stanieja, albo nie pozyczy ich od kumpla (po czym sam je calakuje xD), a gdy przez tydzien jest cieplej na dworku, to nawet konsoli nie wlacza, by bron boze sie nie zepsula.

PS. BF Premium nigdy nie kosztowal 500 zl.

Edytowane przez easye

Opublikowano

BF+Premium to koszt blisko 500zł. 

Opublikowano

Nie wiem jak na premiere BF 4 z PS4 kupilem za 179 zl. Premium 199, przez ilosc godzin spedzonej przy tej grze w ogole nie zaluje.

Opublikowano

378zl za bf4? a to respekt

XD

Opublikowano

Niektorzy na HALO 1 wydali znacznie wiecej, kupujac ta sama gre przez 3 rozne generacje konsol. Who cares ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Fajnie, że porównujesz Halo 1, które działa do bf4, które przez pół roku było niegrywalne. xDDD

W sumie jakoś się nie dziwię, że tego bronisz, w końcu orderek i destiny też na koncie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No tak - swietnie dzialalo HALO przez xlink Kai, na 360tce na silniku Reacha, na na Onie do tej pory nikt dedykow nie widzial, po roku naprawili wyszukiwanie meczy! 

Mam nadzieje, ze jak MS w koncu wyda jakiegos nextgena to zrobia 4 remastera - tym razem w 1080p ! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

destiny, titanfall, bf4, halo

hmm, konkurs na jakiej konsoli ogramy wszystkie te tytuły?

Opublikowano

Jeszcze chwila i yeti będzie ostatnim klapem piszącym w tematach exów ps4, gdy już wszyscy uciekną z tej tonącej w niebieskim szambie łajby   :)

box-playstation-plus-ps3-1.jpg

i od 1 września w tej samej cenie co składanka Rare :dynia:

Opublikowano

Moim zdaniem najwieksze kompleksy ma typ, ktory wszystkim wiecznie zaglada w kieszen, wszytskie produkcje nazywa rakiem do poki nie stanieja, albo nie pozyczy ich od kumpla (po czym sam je calakuje xD), a gdy przez tydzien jest cieplej na dworku, to nawet konsoli nie wlacza, by bron boze sie nie zepsula.

PS. BF Premium nigdy nie kosztowal 500 zl.

gdzie ja ci zaglądam do kieszeni xD ból dupy juz ci na głowe tak siadł, że jakieś wyimaginowane moje posty czytałeś a z tym cieplej na dworku to była beka - znasz takie coś? bo z tego co widze to latasz po całym forum i minusujesz posiadaczy xboxa więc odnosze wrazenie, że to już nie są żarty, a konsoli nie odpalam bo nie ma w co na tym szrocie grac c'nie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie wiem jak na premiere BF 4 z PS4 kupilem za 179 zl. Premium 199, przez ilosc godzin spedzonej przy tej grze w ogole nie zaluje.

a skad wiesz, ze BF nie zaluje czasu spedzonego z toba?

Opublikowano

wydaje mi sie ze akcjonariusze sa zadowoleni, a i tak zarobili polowe tego, co Ty wpakowales w Destiny.

Opublikowano

Podajcie mi jakiś pudełkowy ex od grudnia na Xbona do dzisiaj? Rare Replay? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.