Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Szybko sie znudzil i trzeba bylo czekac na patcha ktory wprowadza gre ze znajomymi, takze ... mozna.

Opublikowano

Pacz żeby grać ze znajomymi xDDDD nintendo powinno mieć siedzibe w Afryce a nie Japonii.

Opublikowano

Zgadzam sie, podludzie z Nintendo ( :Coolface:), wydaja gre bez podstawowych funkcji online ktore potem miesiacami pat(pipi)a :cool:

Ale singiel byl fajny :lapka: i tego sie Nintendo powinno trzymac, singla, bo potem dochodzi do sytuacji ze probuje ze znajomym pograc, on laduje w przeciwnej druzynie i musimy na skajpie siedziec zeby sobie gadac podczas grania. :facepalmz: A na Janusz stejszyn tak jak np wczoraj, wlaczam o 23 konsolke, a tam party, pawcio, Masorz (co prawda schlany w trzy dupy, ale duchem dalej z nami <3), assassine i Lucek, gramy i gadamy, zyc nie umierac.

Opublikowano

Ale ten starfox to jest serio padaka. (pipi) żeby w 2015 roku wydawać grę 1st party, która wygląda jak shareware z 2002 roku to trzeba mieć tupet. Niech ten Mijamoto już odejdzie ze sceny niepokonany.

Bansai ale weź ty się ogarnij, Splatoon ma super multi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ciężka logika mazzeo.

nie ciężka, gry o wielkości i złożoności Kirby albo Yoshi tak gdzieś od 7 lat trafiają głównie do sieciowych sklepów na PSN i XBL, jako że WiiU praktycznie żadnego online nie ma a jak Nintendo wydaje jakąś grę to multiplayera dodają w patchu xd to trudno żeby swoich gierek nie wydawali tradycyjnie

A jeżeli dla kogoś gra nabiera znaczenia tylko dlatego że jest w pudełku na płycie to jest zyebem.

ad62b9b8e955b92bb79260fd00665369-98.jpg d0a439f673b6f0adbf4624ba24227ded-98.jpg 730d31ac34bd396ee8e6397b1163da57-98.jpg fb3ec566fa466eedf6809e35b163470d-98.jpg f712b549e79520a13e69632d6ba736e4-98.jpg 07a6c20459623e2ee6e6086fed399ed8-98.jpg 22e1a562b1195491e48d933826fb30ec-98.jpg 2bc506268ecfe699f8a16af1f6415aa6-98.jpg

putting-the-gamer-at-the-centre-of-our-d

.

Opublikowano

Ej ej, ale na tamtych obrazkach są gry z tego roku, a nie widma przyszłości, jak np RECore. Kirby domyślnie miał wyjść tylko na eShopie, ale zrobili dodatkowo wydanie płytowe, ojej jak te kur,wy śmiały. To sobie wykreśl z listy.

Multiplayer nie był dodany w patchu, dodali prywatne mecze - precedens, coś nowego w branży. Chu,ja wiesz i w nogach śpisz.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Bansai ale weź ty się ogarnij, Splatoon ma super multi.

Pomysl fajny, ale nie lubie grac w multiplayera sam, bo potem koncze z debilami w druzynie co sciany spryskuja :yao:, wiec do czasu patcha, ktory pojawil sie w tym miesiacu chyba? Juz dawno gra poszla do innego szczesliwca.

Opublikowano

Star Fox może być fajny, ragus. Ludzie psioczą jaka to grafa jest, ale trzeba zrozumieć że tam są dwa różne obrazy wyświetlane naraz i w dodatku w 60 FPSACH.

Biorąc to pod uwagę, gra nie wygląda źle. No i Platinum Games.

Opublikowano

Zresztą w splatoona przynajmniej mogłem sobie pograć jak człowiek bez lagów i problemów, za pier,dolone darmo. Z drugiej strony mam MCC z xbox live, za które ZAPŁACIŁEM, a granaty rzucane z 2 sekudnowym opóźnieniem i drzemki w lobby pamiętam do teraz.

A-ALE NAPRAWILI

A chu,j mnie to boli. W splatoonie też dodali mecze prywatne.

@Figaro

To niech wyświetlają jeden obraz jak ludzie. Co z tego, że platinum games, skoro gra porusza się na filmikach jak sraka.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Pacz żeby grać ze znajomymi xDDDD nintendo powinno mieć siedzibe w Afryce a nie Japonii.

Moze sie dogadaja z Sony i wspolny budynek wynajma bo obie firmy powinny miec tam siedzibe.

Opublikowano

@Figaro

To niech wyświetlają jeden obraz jak ludzie. Co z tego, że platinum games, skoro gra porusza się na filmikach jak sraka.

Normalnie się porusza ;/ 

Halo MCC naprawili tak gdzieś miesiąc po premierze ale to szczegół. ragus zjedz z easye snickersa na pół.

CO KU.RWA XDDDDDDDDDDDD

"TAK GDZIEŚ MIESIĄC"

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Zresztą w splatoona przynajmniej mogłem sobie pograć jak człowiek bez lagów i problemów, za pier,dolone darmo. Z drugiej strony mam MCC z xbox live, za które ZAPŁACIŁEM, a granaty rzucane z 2 sekudnowym opóźnieniem i drzemki w lobby pamiętam do teraz.

A-ALE NAPRAWILI

A chu,j mnie to boli. W splatoonie też dodali mecze prywatne.

No ja np kolekcji mcc nie kupilem przez te problemy :dunno: wiec do mnie ten argument nie trafia

Opublikowano

miesiąc po premierze

xD

Bansai, nie pisałem do ciebie. Zrób mi lepiej sygnaturę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

"Miesiac po"

:dynia:

Opublikowano

Napisz MGS 3 > MGS 2 i jakim chcesz byc psiakiem :lapka:

Opublikowano

Napisz MGS 3 > MGS 2 i jakim chcesz byc psiakiem :lapka:

MGS3>2

Buldog!

Opublikowano

Update: Vote to Play will not be a monthly feature, according to the PlayStation Blog Europe.

"To be clear, Vote to Play will not be a monthly feature, but will take place at regular intervals throughout the year," said Chris Howe, content manager of PlayStation Store and PlayStation Plus for Sony Computer Entertainment Europe.

Ruchania graczy przez Sony ciag dalszy. Czyli podniesli cene plus bo tak i (pipi) :D 

Opublikowano

XenobladeX - gra zjechana za brak historii. Sam ojciec serii  przepraszał.

Projec Zero 5 - gra dostałą ochrzan za  bycie  erotyką a nie horrorem.

Opublikowano

Ja tam miesiąc po premierze MCC (no może półtora) grałem sobie bezproblemowo. Gra już od dawien dawna jest naprawiona, no ale najwięcej mają do powiedzenia osoby, które same tego nie sprawdzały.

Opublikowano

Naprawili = matchmaking działał bez większysch zarzutów. Wcześnie byly okresowe problemy.

Jakoś jak patrzę na historię moich gier to najwięcej meczów rozegrałem w listopadzie 2014. A ponoć gra nie działała, pie/rdolona magia.

Opublikowano

U mnie tak samo, najwięcej grania od premiery do końca roku.

Ty jednak nie, gra nadal nie działa, bo dedyków nie widać coś. Nienaprawione Halo, nadal niegrywalne. Figaro wysyłaj PMke do Kasiasa (czy tam Karasa) by newsa na PPE robił.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.