Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak widać w dobie tylu exow na obu platformach nawet fake może niezle namieszać.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gran Turismo 7 trailer, tym razem prawdziwy

https://www.youtube.com/watch?v=oGUxhUhLDjI

Marny troll. Źle dobrana muzyka, kiepski montaż - trailer zupełnie nie w stylu PD. Do tego za słaba grafa.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Grafa za slaba? Przeciez to z reklamy Alfy Romeo

No chyba ze GT7 > Real Life :lapka:

Opublikowano

Ficuś wszystko popsuł podając nazwe kanału, można było pociągnąć to jeszcze strone lub dwie

Opublikowano

Biedny Figus, ciagle mylony z Ficusiem.

Opublikowano

Jeszcze chwila i yeti będzie ostatnim klapem piszącym w tematach exów ps4, gdy już wszyscy uciekną z tej tonącej w niebieskim szambie łajby   :)

Podajcie mi jakiś ex pudełkowy na PS4 od premiery Bloodborna do dzisiaj?

box-playstation-plus-ps3-1.jpg

i od 1 września w tej samej cenie co składanka Rare :dynia:

Smutne jest to że to jedyny pudełkowy ex od marca 2015 do marca 2016 xDDDDD

Ktoś pytał się o pudełkowe exy XO które wyszły w tym roku:

en-INTL-L-XboxOne-Rare-Replay-KA5-00002-

coverart.jpg

en-APAC-L-XboxOne-Screamride-U9X-00005-m

sreamride to konkurencja dla ordera, też jazda na szynach tylko oceny lepsze a i można pograć.

Ori co prawda miało premierę w tym roku bez edycji płytowej ale na jesień wychodzi dopakowana wersja z dodatkiem, więc:

cover_large.jpg

To już w tej chwili jest zmasakrowanie ps4 a jeszcze GOW Remake, TR, H5, FM6, Gigantic, Fable Legends, TFITF i kilka innych! Jak bogato, jak różnorodnie, nie to co na szrocie4 bez gier, 2-3 gry co roku na krzyż i głównie samograje w tunelach i pifpafy same  :/

Opublikowano

- nawet nie zremasterowane Banjoo i Concer do grania w oknie xDDDD z których wystarczyło by zrobić 2 pełnoprawne remastery, a kupiłbym płytkę już teraz i czekał z nią do 2020, albo zakupu bonera przez ziomka :pawel:

- indyk do ogrania na pc

- Screamdrive z user score 4.7  :dynia: 

- remaster State of Decay z 360-tki. 

Myślę że od dziś obok BB można stawiać TLOU Remastered in 1080/60 i Transistora i wcale się tego nie wstydzić.  :turned:

Opublikowano

Figus, Figaro, Ficus, Fanem... Fak ju...

Dady, ale ześ listą dowalił... normalnie remaster edyszyn 2.0... ja rozumiem, że Sony kopiuje zarąbiste pomysły Microsoftu... ale jak Microsoft kopiuje poronione pomysły Sony (remastery), to nie musisz o tym trabic na prawo i lewo.

Opublikowano

Biedny Figus, ciagle mylony z Ficusiem.

Czy ja wiem, zawsze mogę zgonić na niego :kaz: co złego to nie ja :isee:

Opublikowano

Kolekcję RARE proszę szanować. Dzięki niej Battletoads Arcade zadebiutowało na konsolach. Dla pixelfagów niezła gratka  :pawel:

szanuję banjoo i cockera, ale serio szkoda grać w nie w oknie. :(

Opublikowano

Smutne jest to że to jedyny pudełkowy ex od marca 2015 do marca 2016 xDDDDD

2767478-untildawn.jpg

:lapka:

Myślę że od dziś obok BB można stawiać TLOU Remastered in 1080/60 i Transistora i wcale się tego nie wstydzić.  :turned:

Ja bym się jednak do poziomu zielonego łajna nie zniżał.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ty jesteś znacznie niżej odpadzie. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że zejdzie z ceny tak szybko jak preOrder 1410, drugi raz sie nie dam zrobić w uja Sory.

Opublikowano

nie wiem jak mozna bylo sie dac zrobic w (pipi)a przy Orderze, skoro jedyne pozytywne oceny ta gra dostawala na liscie Yetiegio i u Soula...

Opublikowano

no i od ziomeczków z Blok Ekipa Cyfrologa

Opublikowano

nie wiem jak mozna bylo sie dac zrobic w (pipi)a przy Orderze, skoro jedyne pozytywne oceny ta gra dostawala na liscie Yetiegio i u Soula...

9qz2wh.jpg

ale mimo złych ocen calak wbity :yao:

Opublikowano

:obama: 

Opublikowano

No i ? to teraz wbij do tematu i przeczytaj moja opinie o tej grze.

Opublikowano

Ty jesteś znacznie niżej odpadzie. 

Gdybyś miał świadomość gdzie ja jestem, posty do mnie pisałbyś stojąc na baczność.

Opublikowano

- nawet nie zremasterowane Banjoo i Concer do grania w oknie xDDDD  

szanuję banjoo i cockera, ale serio szkoda grać w nie w oknie. :(

Szkoda, ze w Banjo nie gra się w oknie. Szkoda, że dwie pierwsze części są zremasterowane (były już wcześniej). Szkoda, że sam się orasz.

Opublikowano

Zeby mieć platyne w orderze wystarczy przejść gre.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.