Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Facebook playstation Polska dostarcza epickiej rozrywki i pokazuje, że kitajce mają swoich klientów za debili. Ludzie pokazują w komentarzach, że mają dosyć tytułów dawanych w ps+ i szydzą z głosowania na te śmieszne indory. Mądry moderator zamiast jakoś konstruktywnie odpowiedzieć, wypisuje ludziom że właśnie trwa wyprzedaż i ogólnie że januszstacja jest the best. Ignoranci...

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

@nobody

Wyraźnie napisałem, że "Na potrzeby tej kolekcji zremasterowali jedynie Grabbed by the Ghoulies." Ogarnij się i nie odwracaj kota ogonem jednoplatformowcu.

Matko boska, czy tylko ja widzę jakie te klapy są smutne jak im się wytyka błąd. Przyznać się nie potrafią, czytać ze zrozumieniem też, no i oczywiście zerowa wiedza na temat, który się wypowiadają, Ciężkie musi być życie klapa.

O kurfa, czy ty się sam czasami czytasz? Jak można pieprzyć że w całej kolekcji zremasterowano zaledwie jeden tytuł, by w innym napisać coś zupełnie innego i twierdzić że pomiędzy tymi zdaniami nie ma żadnej sprzeczności?  :niedobrze:

Przyznaję że pomyliłem się co do Banjoo, ale trudno bym tego nie zrobił, skoro nawet Copper twierdził że wszystkie gry sprzed 360-tki chodzą w ramce, a i Ty przeczysz własnym słowom z dedykowanego tematu. Orałem się także pisząc że Concer chodzi w ramce skoro to prawda, a utwierdzała mnie w tym wypowiedź Coppera, oraz... sam Concer? 

vMalM1.gif
Więc nie wyjeżdzaj mi z takim pjerdolamento, kiedy moim jedynym błędem było zawierzenie bzdurom waszej dwójki w dedykowanym temacie, okay?  :yao:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jesteś ku,rwa po prostu żałosnym klapem. Nic nie dociera do Ciebie, a teraz zaczynasz coś bredzić o Conkerze, o którym w ogóle nie wspomniałem. 

Tak więc wróćmy do poczatku, żebyś ty i tobie podobni mało rozgarnięci zrozumieli.

nobody - szkoda, że banjo to nie rematery i trzeba grać w ramce

Ins - nieprawda, 1080p/60fps full screen

nobody - no ale copper napisał ...

A teraz perełka, której nadal nie ogarniasz.

nobody - napisałeś, że specjalnie dla tej kolekcji zremasterowali jedynie Grabbed by the Goulies

Ins - tak dokładnie

nobody - no to qrewa przepraszaj, bo teraz twierdzisz że na składance są też remastery Banjo zrobione dla X360 

iks kur.wa de 

Opublikowano

Dobra czas przerwać odlot botów i przypomnieć o dominacji sony jak za czasów ps2. PS4 było najlepiej sprzedającą się konsolą w USA w lipcu. Dodatkowo na Ps4 sprzedano najwięcej gier. Gdzie są w atkim razie te mityczne exy microsyfu? Już nawet hamburgery nie chcą kupować tego ścierwa. Myślicie że 15 botów z Polski i azyl w postaci console wars na fpe uratuje tą podkonsole. Xbox na kolanach i ma pełne usta :reggie:

PlayStation 4 tops console and software sales in July

Sony’s on a roll.

The PlayStation 4 was the top-selling console in July in the United States, according to NPD data that Sony shared with GamesBeat.

“We are truly humbled by the success of the PS4, and we would like to thank gamers for making it the top selling console and No. 1 in software sales in the United States in July,” a Sony spokesperson said in a statement provided to GamesBeat. “The Batman Arkham Knight PS4 bundle continues to be a top seller, and we are looking forward to delighting fans next month with the launch of the Limited Edition Destiny: The Taken King PS4 bundle on September 15.”

http://venturebeat.com/2015/08/13/playstation-4-tops-console-and-software-sales-in-july/

Zielone robactwo ponownie zmiażdzone

sony6.gif

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Więc nie wyjeżdzaj mi z takim pjerdolamento, kiedy moim jedynym błędem było zawierzenie bzdurom waszej dwójki w dedykowanym temacie, okay?  :yao:

Proszę, napisz jeszcze raz gdzie walnąłem bzdurę. Zrób z siebie jeszcze raz pośmiewisko :)

Opublikowano

Andrew, analogiczna sytuacja jak z nintendo poprzedniej generacji.

Nawet jak sprzedają najwięcej konsol to żaden gra nie bierze na poważnie konsoli, gdzie do ogrania jest tylko Bloodborne :reggie:

Jakoś gier się najwięcej sprzedało... Prawilnie przypominam że PS4 kosztuje w USA 399$ a Xone  349$ a mimo to sprzedaje się lepiej. Gdyby cena była identyczna to PS4 sprzedawałoby sie 2 razy lepiej od xścierwa. To chyba pierwszy raz w historii najdroższa konsola dominuje.

Opublikowano

Nie pomogło dodawanie śmieć-boxa gratis do telewizora Samsunga w cenie śmieć-boxa? :yao:

Nawet jak sprzedają najwięcej konsol to żaden gra nie bierze na poważnie konsoli, gdzie do ogrania jest tylko Bloodborne :reggie:

Nie ma gier, żaden gracz nie bierze na poważnie, a mimo to nie dość, że się najlepiej sprzedaje, to jeszcze schodzi na to najwięcej gier. No niebywałe!

Opublikowano

Senior Ins, Senior jest chamem i prostakiem  :lapka:

Nie wiem czego naćpał się copper, ale nie ma racji. Wszystko z X360 w pełnym oknie, Banjosy zremaserowane też, 

Na potrzeby tej kolekcji zremasterowali jedynie Grabbed by the Ghoulies.

Masz tupet by pisać że te zdania wcale nie brzmią ze sobą sprzecznie, ani nie wprowadzają w błąd. xD Tak, domyśliłem się że Banjoo z n64 został zremasterowany wcześniej nie na potrzeby tej kolekcji, ale do choya pisz takie rzeczy wyraźnie przygłupie, bo tylko wprowadzasz w błąd.  :pechowiec:  

Proszę, napisz jeszcze raz gdzie walnąłem bzdurę. Zrób z siebie jeszcze raz pośmiewisko :)

:)

Opublikowano

Andrew, analogiczna sytuacja jak z nintendo poprzedniej generacji.

Jakoś gier się najwięcej sprzedało... Prawilnie przypominam że PS4 kosztuje w USA 399$ a Xone  349$ a mimo to sprzedaje się lepiej. Gdyby cena była identyczna to PS4 sprzedawałoby sie 2 razy lepiej od xścierwa. To chyba pierwszy raz w historii najdroższa konsola dominuje.

1. Batman: Arkham Knight (PS4, Xbox One, PC) rak
  2. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (Xbox One, PS4, PC)
  3. Lego: Jurassic World (360, Xbox One, PS4, PS3, 3DS, Wii U, Vita) lego
  4. The Witcher 3: Wild Hunt (PS4, Xbox One, PC)
  5. Splatoon (Wii U)
  6. Minecraft (360, PS3, Xbox One, PS4) srlsy?
  7. Grand Theft Auto V (Xbox One, PS4, 360, PS3, PC)
  8. Mortal Kombat X (PS4, Xbox One)
  9. NBA 2K15 (360, PS4, Xbox One, PS3, PC) meh
  10. Call of Duty: Advanced Warfare (Xbox One, PS4, 360, PS3, PC) rak

Co za potęga plejstation, nawet żadnego exa wartego uwagi xDDDDD WiiU prawilnie ma swojego hita.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Dobra czas przerwać odlot botów i przypomnieć o dominacji sony jak za czasów ps2. PS4 było najlepiej sprzedającą się konsolą w USA w lipcu. Dodatkowo na Ps4 sprzedano najwięcej gier. Gdzie są w atkim razie te mityczne exy microsyfu? Już nawet hamburgery nie chcą kupować tego ścierwa. Myślicie że 15 botów z Polski i azyl w postaci console wars na fpe uratuje tą podkonsole. Xbox na kolanach i ma pełne usta :reggie:

PlayStation 4 tops console and software sales in July

Sony’s on a roll.

The PlayStation 4 was the top-selling console in July in the United States, according to NPD data that Sony shared with GamesBeat.

“We are truly humbled by the success of the PS4, and we would like to thank gamers for making it the top selling console and No. 1 in software sales in the United States in July,” a Sony spokesperson said in a statement provided to GamesBeat. “The Batman Arkham Knight PS4 bundle continues to be a top seller, and we are looking forward to delighting fans next month with the launch of the Limited Edition Destiny: The Taken King PS4 bundle on September 15.”

http://venturebeat.com/2015/08/13/playstation-4-tops-console-and-software-sales-in-july/

Zielone robactwo ponownie zmiażdzone

No jak to guwno obes.rane zwane ps4 się tak psuje bo słonko przygrzało i srony daje rok gwary to nie dziwota, że taka sprzedaż bo ludziom się konsola popsuła od grania w fife i butterfielda. 

Gwara się skończyła, słonko przygrzało, konsola padła to co ma janusz zrobić? Leci po kolejną. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tak, domyśliłem się że Banjoo z n64 został zremasterowany wcześniej nie na potrzeby tej kolekcji, ale do choya pisz takie rzeczy wyraźnie przygłupie, bo tylko wprowadzasz w błąd.  :pechowiec:

Tak tak, domyśliłem się, ale tylko trollowałem xD Nobody drugim excactem kwik Wstyd panie, wstyd.

Pieknie zapiekło skoro zacząłeś wyzywać. Feel free do raportowania koledzy xD Zyebałeś i zrobiłeś z siebie pośmiewisko, a teraz kombinujesz, typowa klapieriada.

Opublikowano

nobody, no nieładnie się zachowałeś.  :smutas:

Opublikowano

Nie kretynie. Zrozumiałem o co ci chodzi po powrocie do początku dyskusji i przyznałem się do błędu n.t. Banjoo 2 posty wyżej. Gdybyś miał odrobinę honoru i godnosci człowieka sam przyznałbyś że twoje zdania zestawione ze sobą mogą wprowadzić w błąd, nie gorzej od wypowiedzi Coppiego. Plus hej przypominam w jak godnym zaufania temacie jesteśmy. 

Anyway, czym się różni przygłup od czesto rzucanego tu ulunga? Bo widzę że chcesz sporo na tym ugrać, ale podobne dissy sam chętnie serwujesz. xd

edit:

Konfident co nie ma jaj spotkać się za szkołą po lekcjach.  :cool:

Opublikowano

Jeszcze chwila i yeti będzie ostatnim klapem piszącym w tematach exów ps4, gdy już wszyscy uciekną z tej tonącej w niebieskim szambie łajby   :)

Podajcie mi jakiś ex pudełkowy na PS4 od premiery Bloodborna do dzisiaj?

box-playstation-plus-ps3-1.jpg

i od 1 września w tej samej cenie co składanka Rare :dynia:

i to w sumie jedyny pudełkowy ex szrota4 od marca 2015 do marca 2016  ^_^

putting-the-gamer-at-the-centre-of-our-d:xboss:  :xboss:  :xboss:

Pełno exów, wielu jeszcze brakuje, różnorodnie i z górnej pólki a na szrocie4 co w przyszłym roku? Na zmianę pifpafy i samograje? To jest smutne! 

Jedynie czego brakuje na XO to pełnoprawnej platformówki 3D.

ps. ostatnio miałem więcej czasu to pograłem jeszcze trochę w drive cluba, infamousa i killzona na ps4, spodziewajcie się solidnej opinii najbardziej obiektywnej osoby w CW, która szanuje wszystkie marki :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
i to w sumie jedyny pudełkowy ex szrota4 od marca 2015 do marca 2016  ^_^

To samo jak z od listopada 2015 do listopada 2016 z Xboxem ;o Tylko że my mieliśmy BB, a wy będziecie mieć... piąte Halo.

Opublikowano

i to w sumie jedyny pudełkowy ex szrota4 od marca 2015 do marca 2016   ^_^

To samo jak z od listopada 2015 do listopada 2016 z Xboxem ;o Tylko że my mieliśmy BB, a wy będziecie mieć... piąte Halo.

MY? XDDD

Opublikowano

MY? XDDD

Jak wygrywa polski klub, to też się mówi "wygraliśmy"

bić się chcesz czy co?

Opublikowano

Jo. :cool:

Poza tym ty nawet ps4 nie masz więc pisanie "my" to beka.

Rozi gruby jesteś. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no od bloodcośtam, to chyba w lutym wyszło, wtedy od lutego 2015 do marca 2016, ponad rok bez gier na szrocie4.

Na XO na bogato w tej kwestii  :)

Opublikowano

Nie kretynie

Ahahaa nobody robi za Onet xD

Zrozum podkonsolowcu, jak masz zamiar coś napisać to wypadałoby się upewnić czy w ogóle masz racje. No ale skoro reprezentujesz klapów to wybaczam. Nie można wymagać od tej grupy czegokolwiek więcej niż bycia w ich mniemaniu nieomylnym. Jeszcze raz dziekuję, że dopasowałeś się do najbystrzejszej grupy tego forum xD

EDIT

Serio ? Dwa razy z rzędu ? Trzeba raportować jednoplatformowca za obelgi ? Przecie największe ulungi tego forum mają więcej ogłady niż niedoyebany konsolowo xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zeby mieć platyne w orderze wystarczy przejść gre.

Co zajmuje cale 6h.

Suteq - nie chce mi sie nawet tlumaczyc zakladu zwiazanego z ta platyna, ale gdyby Figus odwiedzil temat to moze by sie nie nacial, bo gre pozyczylem od kumpla ze sklepu 3-4 dni przed oficjalna sprzedaza?

I jasne, rozumiem, ze niektorym gra moze sie podobala (sam np. przy Ryse po ciezkim tygodniu odpoczywalem), niektorzy Knacka przechodzili 6 razy, niektore boty nawet go w CW bronily (i w cale nie pisze tutaj o Macku!), ale skoro w temacie niemal wszyscy pisza, ze gra nie jest warta kupna, to nie wiem jak mozna sie dac naciac.

O czyżby izi bogol jednak pożyczył gry do wbicia platyny? XD

Opublikowano

Może nie jestem na bieżąco, ale czy nobody podał swoje PSN ID kiedykolwiek ? Chciałbym z chęcią zlustrować skoro taki ogarnięty klapiszcz to jest.

EDIT: Czekam na podpierdzielanie się do byle gówna i słówek, które i tak średnio rozgarnięty nawet klap by ogarnął (nie licząć niekochanego).

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.