Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

po takich bombach jak order 1886 nie trudno o jaranko

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 977,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Lepsze to niż grać w batmana bluber.  :pawel:  :czesc:

Opublikowano

no takie 5/10 :rotfl:  :s159:

Opublikowano

Czyli po prostu miałem rację, a ty w przypływie klaperskiego gniewu zrobiłeś z siebie pośmiewisko, licząc na to, że coś ugrasz. Dobrze, że w końcu napisałeś o co chodzi xD

Myślę że biorąc pod uwagę waszą liczną ilość nieudanych prób zaorania mej skromnej osoby w przeszłości, wczorajszą porażkę można bez przeszkód nazwać wyjątkiem potwierdzającym regułę, a po uwzględnieniu wielu obiektywnych przesłanek (np. moją opinię) nawet nieznaczącym remisem. 

Hmmm czyli co ? Bardzo chcesz by wrzucać Cię do wora razem z Lemem, Observerem i Kidnappą? xD Miej godność i pokaż, no chyba że boisz się, że zamiast ogranego TLoU i Anczarted zobaczymy jedynie Tomb Raidera i Asasyna ;P 

Kusząca propozycja, ale obawiam się że mojej kolekcji platyn z AC, COD i BF nie zdołałby obronić nawet cały mój urok osobisty, oraz autorytet.

ale tego niedokończonego risinga to byś skonczyl :cool: :czesc:

ej, ale ja go ukończyłem Bartek i to 2-krotnie;  

File R-07: Status - Closed Complete File R-07: Assassination Attempt. 26th Apr 2013 5:21:18 PM

solidne 8/10, po prostu w choyu miałem trofea t.j. w Maxie. :cool::lapka:

Nie dokończy bo MGR jest niekanoniczny i bez Kojimy, a fakt że Armstrong jest bardziej ogarnięty od bandy randomów z trójki musi być zbyt dużym deal breakerem

tak szczególnie od The Boss, Volgina i nowego Ocelota :yao: no ale bezpieczniej wypominać pierwszych czterech randomów z Cobras. Weź Wyjdź. 

Opublikowano

Nielubialski o samoorce związanej z nieznajomością gatunków gier (slasher - action adventure) z całą niepewnością już zapomniał :reggie:

A jak se przypomni to niech doda do wyniku  :lapka:

Opublikowano

jak rising jest 8/10 to uncharted -2/10 siero niekochalski wez pozdro i pocwicz 

Opublikowano

Nobody przeciez ty sie sam orzesz xD jestes zwykłym teoretykiem, który często okazuje swoją niewiedzę

Ale z drugiej strony inaczej sie nie da będąc niewolnikiem jednej marki xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Tak jak piszesz. 

Opublikowano

Nielubialski o samoorce związanej z nieznajomością gatunków gier (slasher - action adventure) z całą niepewnością już zapomniał :reggie:

A jak se przypomni to niech doda do wyniku  :lapka:

Tak to każdy może dodać sobie jakieś urojenia bez pokrycia z faktami, vide Gearsy na x1 jako remake :pawel:

No chyba że dla ciebie serio gatunek kwalifikuje się nie przez gameplay, a obecność oceny za styl i możliwość powtarzania leveli (przy zignorowaniu że styl walki w godach był i tak bogatszy niż w pierwszych dwóch devilach) ¯\_(ツ)_/¯

@bluber

Gdyby był dłuższy o równie dobre 4h, oraz zlikwidowano ocenę za styl, myślę że wyszedłby z tego epicki action adventure na 9 <czarek logic>

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie ma oceny za styl w MGR. :niedobrze:

Opublikowano

no to ten możliwość powtarzania misji, to chyba było. nie pamiętam, grałem last time 2 lata temu :frog:

Opublikowano

http://www.ppe.pl/blog-41222-5954-smierdzace_playstation_4.html

Piach był wszędzie, na zewnątrz, wewnątrz i w napędzie. Okazało się, że reklamówka do której konsola została wrzucona CAPIŁA GRZYBAMI!!!. A przez to śmierdziała sama konsola i pad. Było w niej pełno piachu. Byłem w szoku ja, była w szoku moja luba i był w szoku sam właściciel, który wciąż nie chciał odebrać telefonu i wolał pisać SMSy. 

Ręce mi opadły. To jest drugi właściciel konsoli Sony, który jest nieogarem i ignorantem. Kiedyś od innego kupiłem PS3, które też nie było zgodne z opisem i zostało wysłane z opcją płatne przy odbiorze, mimo, że kasę dostał zaraz po zakupie. Przyszedł kurier z paczką żądając jeszcze raz tej samej kwoty.

sonyboty to janusze i nieogary.

Xboty z Polski to zaślepione fanboye walczące w przegranej sprawie.Microsoft pluje na Polaków i Europejczyków a wy się cieszycie. Nie widzicie że traktuje was jak graczy drugiej kategorii?

Polscy zieloni gracze dostali pozdrowienia od samego Króla Spencera, a sonyboty nawet tego nie dostali od kaza tylko od razu penisa w tyłek. :kaz:

kaz nawet nie wie gdzie leży polska, tylko liczy kasę i pluje im w twarz a oni proszą o więcej.

Ladna bieda musi byc w Sony jak promuja giere Alfa Romeo.

http://allegro.pl/playstation-vita-oled-wifi-fifa-4gb-jak-nowa-i5604096360.html

PS: powód sprzedaży jest prosty i zrozumiały wszystkim fanom motoryzacji. Jestem dumnym właścicielem Alfy Romeo i smutnym posiadaczem portfela z którego lecą na moją zieloną torpedę pieniądze. 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Tak sobie przeglądam temat o wymianie układu chłodzenia i nie wiem czy nie zaproponować udzielającym się tam, takich o to mierników bo męczą się z tymi apkami na telefon :sorcerer:

do pomiaru głośności

miernik-poziomu-glosnosci-ut352-tp_56397

miernik_wielofunkcyjny_testo_435_240215.

i do wydmuchu z tyłu konsoli :yao:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

przeczytałem do pomiaru godności :dynia: w sumie niektórym to by się przydał.

Opublikowano

przeczytałem do pomiaru godności

lol xd

Na pierwszy pomiar polecialby pewnie Yeti za zaklad co?

Opublikowano

ja ty mnie dobrze znasz  ^_^

3/4 cw trzeba by było przebadać.

Opublikowano

mnie nie trzeba :potter: mam więcej godności niż bluber, co wygrałem? 

Opublikowano

nie wiem, może piz.de z dziobem? Pasowalibyście do siebie, tak myślę. 

Opublikowano

mnie nie trzeba :sorcerer: mam więcej godności niż bluber, co wygrałem? 

na pewno nie zycie :Coolface:

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

jakbyś był na zlocie, to byś widział, jak wszyscy (pipi)ą przed deszczem który nas złapał a ja spokojnie krocyzłem wsród kropel deszczu uderzających o moje ciało, nic sobie z tego nie robiąc i wręcz rozkoszując sie złotym deszczem spływającym po mojej twarzy

hRlRjCa.gif

PFirB1g.gifo7ME5Pb.gifsiki.gif

tmCiLKn.gif

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no w sumie niewiele trzeba, żeby mieć większą godność niż kalafior :/ 

Opublikowano

Nie dokończy bo MGR jest niekanoniczny i bez Kojimy, a fakt że Armstrong jest bardziej ogarnięty od bandy randomów z trójki musi być zbyt dużym deal breakerem (Figaro ogarniaj pojęcia, bo inaczej znowu będziesz bredzić tak jak ostatnio).

Co.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.