Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ciekawe po co wydaja Titanfall 2 na ps4, przeciez kazdy klap nienawidzi tej gry i brzydzi sie strzelaniem do botow

Mając do wyboru Killzone Shadow fail czy planetside lub destiny też byś gardził tytanowym Januszem :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ciekawe po co wydaja Titanfall 2 na ps4, przeciez kazdy klap nienawidzi tej gry i brzydzi sie strzelaniem do botow

moze z tego samego powodu co boty jarajace sie usluga EA Access, choc przez 6 edycji CW jak mantre powtarzali, ze ta firma to najbardziej rakowa instytucja swiata, z gownianymi grami dla Januszy.  xD

a teraz to nawet zeszloroczne sportowki sa fajne, jak wpadnie kumpel ! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

no dlatego lepiej zaplacic 70zl na rok i ograc ich produkcje jak znajomi wpadna niz wydawanie 230zl na ich gierki 

no ale co klapy moga wiedziec ?  skoro oni sa przyzwyczajeni do ruchanka

Opublikowano

Bo to są gry dla januszy, ale z racji, że wszyscy jesteśmy januszami to 15zł za ogranie kilku gierek nie jest jakąś przesadą. Co innego kupowanie każdej gierki EA za pełną cenę. No kur.wa, różnica jest. 

Battlefronta i NfS ogra się jak będzie trial dostępny i tyle mi wystarczy(chyba, że Battlefront naprawdę okaże się dobry). :lapka: 

Opublikowano

wlasnie potwierdzono tegoroczne playstation experience w grudniu, wiec sony ma jeszcze trzy imprezy i 3 konferencje przed soba - wrzesniowy TGS, pazdziernikowa impreza w Paryzu, grudzien w USA

ile konferencji w tym roku maja jeszcze przed soba boty? karma to suka dziwki spencera, co nie, microsoft sie wystrzelal slepakami na e3 i gdc ;)

Opublikowano

Ale za 80 zl za rok czy 15 zl za miesiac z rosnaca biblioteka gier prezentuje swietna wartosc.

Opublikowano

Czyli znowu dochodzimy do wniosku, ze jednak fajne, bo tanie ? xD

Do mnie ta usluga poza trialami nie przemawia, bo nie interesuja mnie zeszloroczne edycje sportowek.

Nowy NFS, BF, czy FIFA 16 pewnie standardowo wejda do uslugi jak bedzie je mozna kupic za 7 dych na plycie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

wlasnie potwierdzono tegoroczne playstation experience w grudniu, wiec sony ma jeszcze trzy imprezy i 3 konferencje przed soba - wrzesniowy TGS, pazdziernikowa impreza w Paryzu, grudzien w USA

ile konferencji w tym roku maja jeszcze przed soba boty? karma to suka dziwki spencera, co nie, microsoft sie wystrzelal slepakami na e3 i gdc ;)

nie potrzebujemy juz konferencji w tym roku bo bedziemy miec tone exow, no ale wiadomo u was taka bryndza ze trzeba jarac sie konferencjami na ktorych pokaza logo gry lub gry ktore nigdy sie nie ukaza ( hi eight days, hi agent) :yao:

Opublikowano

Izi jak tam pozyczanie gierek dla platyny? Jednak można jeśli chodzi o gry na ps4?

Opublikowano

Do mnie ta usluga poza trialami nie przemawia, bo nie interesuja mnie zeszloroczne edycje sportowek.

Nowy NFS, BF, czy FIFA 16 pewnie standardowo wejda do uslugi jak bedzie je mozna kupic za 50 zl na plycue...

dla mnie lux, bo nie musze wydawac hajsu zeby pograc w sportowki w ktore sam nie lubie grac, a jak ktos wpadnie to jak znalazl, 

i taka fifa dodawana byla na wiosne wiec to nie jest rok, ale w twoim swiecie pewnie to sa 2 lata :yao:

Opublikowano

To idź izi o kup te gry pi 50 zl, heh. Szczególnie inkwizycje którą sobie ogram za 15 zl.

Opublikowano

Wolę wydać hajs na januszowa gierkę na premierę, nie bede wspierał rakowego EA Access xD easye niszczy jak zwykle.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

a niecale dwa tygodnie jakie jaranko na gdc i konfe bylo i kisiel w majtach bo sony swojej konferencji nie robilo, teraz nagle po co nam konfy xDDDDD podwojna moralnosc

turbo exy xDDDDD gra wygladajaca dlc do tomb raider definitive edition, zjadajaca wlasny ogon forza z deszczem co w innych porzadnych racerach jest od stu lat i kosmiczny power ranger na tropie krasnali wersja 5 xDDDD

Opublikowano

no deszcz to najwiekszy dealbraker jezeli chodzi o wybor racera :yao: 

tylko ficus my dostajemy gry a wy zapowiedzi gier ktore nie wychodza lub wyjda po skladce z kickstartera lub wyjda w 2018

Opublikowano

a niecale dwa tygodnie jakie jaranko na gdc i konfe bylo i kisiel w majtach bo sony swojej konferencji nie robilo, teraz nagle po co nam konfy xDDDDD podwojna moralnosc

turbo exy xDDDDD gra wygladajaca dlc do tomb raider definitive edition, zjadajaca wlasny ogon forza z deszczem co w innych porzadnych racerach jest od stu lat i kosmiczny power ranger na tropie krasnali wersja 5 xDDDD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Weź pigułkę.

Nie no sony robi 3 konfy od września, na których pokaże jakieś chińskie gierki, które ograją 2 osoby z forum, a reszta to będą gry widma,  pewnie pokaz U4 z E3 i nowe PRESS X TO JASON. xD

Beka wnusiu. To już wolę przygody motocyklisty. Przynajmniej jest jakieś dobre multi nie dla januszy. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oho Ficuś zjadł dzisiaj starego krupnioka i nagle Xbox ch.uj xd

Opublikowano

Klapy, z kim będziecie się kłócić kiedy na Onie od sierpnia do końca roku będą wychodzić jeden po drugim świetne exy z wysokim replayablity? Boty będą grać bez opamiętania a Wy co? Wyższość PS3 nad PS4 czy VIty na PSP? Nintendo celowo pomijam, bo to ostatnia japońska firma która nie ma w chu.ju graczy: Mario Maker, Fatal Frame, nintendowski Wipeout i Xeno. Granie mocne.

One + WiiU najlepsza opcja dla gracza konsolowego.

Opublikowano

Chodzę sobie dziś po sklepie i co widzę...

R6jyHEO.jpg

SQONYY :/

jakością pewnie przebija oryginał

One + WiiU najlepsza opcja dla gracza konsolowego.

Pc plus Wii, najlepsza opcja dla gracza konsolowego. Ewentualnie samo PC

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ciężko byłoby zrobić coś gorszej jakości.

Opublikowano

no deszcz to najwiekszy dealbraker jezeli chodzi o wybor racera :yao:

tylko ficus my dostajemy gry a wy zapowiedzi gier ktore nie wychodza lub wyjda po skladce z kickstartera lub wyjda w 2018 w formie epizodycznej

fixed

Opublikowano

na łanie turbo exy ponoc sa od zawsze i jakos zaden bot nie gra bez opamietania sadzac po ich aktywnosci w tej edycji CW

jeszcze WiiU xDDDDDDDDDDDDDdd spier.dolina technologiczna z garska wydanych na nia gier, z ktorych fakt kilka bylo fajnych i watych ogrania (na pewno wiecej nzi na xone), bez spolecznosci, dobrego online, nintendo w tym roku wyprawilo jej pogrzeb i sie jeszcze okazalo, ze hejtowna vita zyla i zyc bedzie dluzej niz WiiU

Nintendo to piesn przeszlosci, obecnie to oni moga strugac kijek łayosowi

Opublikowano

na łanie turbo exy ponoc sa od zawsze i jakos zaden bot nie gra bez opamietania sadzac po ich aktywnosci w tej edycji CW

jeszcze WiiU xDDDDDDDDDDDDDdd spier.dolina technologiczna z garska wydanych na nia gier, z ktorych fakt kilka bylo fajnych i watych ogrania (na pewno wiecej nzi na xone), bez spolecznosci, dobrego online, nintendo w tym roku wyprawilo jej pogrzeb i sie jeszcze okazalo, ze hejtowna vita zyla i zyc bedzie dluzej niz WiiU

Nintendo to piesn przeszlosci, obecnie to oni moga strugac kijek łayosowi

No tak, WiiU s(pipi)ina technologiczna, ale gry świetne.

Pieśnią przeszłości to jest dominacja Playstation, które skończyło się po odejściu Kutaragiego. Kiedy, wy ku.rwa to pojmiecie? :/

Wiadomo, graficzka na gifach najlepszym exem PS4 :yao:

Opublikowano

Jaka piana jednoplatformowca. :obama: 

Opublikowano

Ficek prowo 2/10

Opublikowano

Nowy NFS, BF, czy FIFA 16 pewnie standardowo wejda do uslugi jak bedzie je mozna kupic za 7 dych na plycie...

będzie je można kupić za 70zł na płycie jak wejdą do usługi, bo janusze które kupiły na premierę będą chcieli się pozbyć jak dowiedzą się, że gra jest w abonamencie :Coolface: a i tak będą żałować, że wydali 200zł na premium :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.