Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

GoW 4.

Tak już poza CW, autentycznie jest mi żal pracowników tego studia. Są dobrym studiem, nie lubię szczególnie GoWa ale widzę potencjał tych ludzi. Na pewno mają masę pomysłów, a są zniewoleni przez 60-latków w drogich garniturach i akcjonariuszy. Daliby im chociaż jedną grę zrobić nową.

Ależ robili nowe IP. Wydali kilkadziesiąt milionów dolarów. Zyebali. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

GoW 4.

2ngsc2o.jpg

Opublikowano

GoW 4.

Tak już poza CW, autentycznie jest mi żal pracowników tego studia. Są dobrym studiem, nie lubię szczególnie GoWa ale widzę potencjał tych ludzi. Na pewno mają masę pomysłów, a są zniewoleni przez 60-latków w drogich garniturach i akcjonariuszy. Daliby im chociaż jedną grę zrobić nową.

Ależ robili nowe IP. Wydali kilkadziesiąt milionów dolarów. Zyebali. 

Może nie z(pipi)ali, tylko typki w garniturach stwierdzili, że to jednak się nie sprzeda i nie warto wydawać milionów na marketing. 

Jeżeli Sony wydało Ordera, to nie wiem jak zła ta gra musiałaby być - przecież to jest nawet nierealne...

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jeżeli Sony wydało Ordera, to nie wiem jak zła ta gra musiałaby być - przecież to jest nawet nierealne...

Sony wydało ordera, bo był to bardzo dobry towar do sprzedania. Nie chcę bronić tego anulowanego projektu Santa Kratos Games, ale może była dobrą grą, ale złym towarem.

Opublikowano
Może nie z(pipi)ali, tylko typki w garniturach stwierdzili, że to jednak się nie sprzeda i nie warto wydawać milionów na marketing. 

Bardzo wątpliwe.

Co by nie powiedzieć na Ordera, gra była dopracowana technicznie, bez bugów itd i faktycznie działała. W dodatku to raczej był tańszy projekt, który faktycznie posuwał się do przodu.

Opublikowano

Z God of Warem mam pewien problem. Trylogia mi się bardzo podobała, wersje z psp były spoko, ale formuła dla mnie się wyczerpała. Ileż można tego Kratosa. Jak zrobią innego bohatera to na plus, ale i tak nie zagram bo wątpię aby była mitologia grecka, którą uwielbiam, a innych nie. 

Opublikowano

GoW 4.

2ngsc2o.jpg

Serio? 

@mate

order przekroczył już 1 mln kopii, ale gra powstawała chyba z 4-5 lat, więc wciąż się łudzę że kasa poszła w błoto :>

Opublikowano

Dzisiaj poszedłem do Euro RTV AGD kupić podkładkę pod mysz, a tu jakaś januszowa parka brała na raty PS4 z dwoma grami - inFamous Second Son oraz....

God of War 3 Remastered :kaz:

Ja tylko prychnąłem uśmieszkiem pod nosem i wracałem do domu, do mojego aniołka, mojego Nintendo, Boże pobłogosław nas Panie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Sony, które robi promocję nawet niszowym indykom niezależnych twórców, na pewno uwaliło projekt za sto milionów, bo szkoda im było pieniędzy na marketing :yao: Myślisz ty czasem trochę czy nie za bardzo?

Opublikowano

Nawiązanie polemiki z myślącymi podobnie do Ciebie jest po prostu stratą czasu.

Opublikowano

Dzisiaj poszedłem do Euro RTV AGD kupić podkładkę pod mysz, a tu jakaś januszowa parka brała na raty PS4 z dwoma grami - inFamous Second Son oraz....

Ja tylko prychnąłem uśmieszkiem pod nosem i wracałem do domu, do mojego aniołka, mojego Nintendo, Boże pobłogosław nas Panie.

A nie pomyślałeś, że nie grali jeszcze w GoW3? Figaro, nawet Cię lubię ale jako fanatyk Ninny wychodzisz na gracza, który wcale nie jest przekrojowy i stawiasz miłośników Nintendo w świetle bezmyślnego klaperstwa.

A wg DF GoW3: Remastered to jedna z lepiej odświeżonych pozycji pod kątem sterowania i wydajności.

Opublikowano

Nawiązanie polemiki z myślącymi podobnie do Ciebie jest po prostu stratą czasu.

Czyli poległeś. Jak zwykle :lapka:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

A nie pomyślałeś, że nie grali jeszcze w GoW3? Figaro, nawet Cię lubię ale jako fanatyk Ninny wychodzisz na gracza, który wcale nie jest przekrojowy i stawiasz miłośników Nintendo w świetle bezmyślnego klaperstwa.

A wg DF GoW3: Remastered to jedna z lepiej odświeżonych pozycji pod kątem sterowania i wydajności.

Generalnie nasuwa mi się pytanie czy to są janusze czy nie. Ale tacy prawdziwi janusze.

Jeżeli tak to granie w ostatnią część trylogii to jak granie w W3 bez ogrania poprzednich albo przeczytania książek, ale to janusze więc ch.uj ich to w sumie. 

Jeżeli nie to pytanie czy ograli poprzednie części. 

Jeśli tak to spoko, jeśli nie to patrz wyżej. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jezusie, jesteśmy w CW. Nie bierz tego co tu piszę poważnie.

Inna sprawa, że jako pierwsze tytuły na nowej konsoli na pewno nie brałbym remastera, tylko faktycznie coś imponującego i pokazującego moc konsoli. 

Opublikowano

Inna sprawa, że jako pierwsze tytuły na nowej konsoli na pewno nie brałbym remastera, tylko faktycznie coś imponującego i pokazującego moc konsoli. 

Jak The Order Raikoh.gif

Opublikowano

Ale będzie dobrze kupić PS4 mając już na starcie do wyboru FF XV, DQ 11, No Mans Sky, Horizon, Dark Souls 2, Dark Souls 3 czy Bloodborne :banderas:

Nie to co ci w 2014 roku co musieli kupować Thief za 180 zl bo nie było w co grać xD NO ALE TRZEBA MIEĆ NOWY SPRZĘT, NO BO NOWY, MAGIA PLAJSTAJSTON

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ale będzie dobrze kupić PS4 mając już na starcie do wyboru FF XV, DQ 11, No Mans Sky, Horizon, Dark Souls 2, Dark Souls 3 czy Bloodborne :banderas:

Nie to co ci w 2014 roku co musieli kupować Thief za 180 zl bo nie było w co grać xD

To Ty będziesz na bieżąco dopiero w 2018?

Opublikowano

Nie to co ci w 2014 roku co musieli kupować Thief za 180 zl bo nie było w co grać xD

To Ty będziesz na bieżąco dopiero w 2018?

A co, gry to wyścigi? Wolę się najpierw rozsmakować w tym co mam i mieć będę, powolutku doceniając dane produkcje. 

A tak serio to planuję PS4 na gwiazdkę 2016 roku, to z listy pewnie tylko DQ 11 nie wyjdzie jeszcze. 

Opublikowano

Dla klapow gry to wyscigi bo nie moga stracić wiecej niz bilet do kina :yao:

Opublikowano

Ja mam w backlogu jeszcze gry z lat 80. także tego, mam czas.

Opublikowano

Ja mam w backlogu jeszcze gry z lat 80. także tego, mam czas.

No właśnie. Więc po co się pchać w nową generacje, gdy wiele tytułów z lat 80tych jest lepszych.

Opublikowano

W sumie racja. To ja jutro wystawiam wszystko na Allegro i kupuję SNES i Sege Saturn.

Opublikowano

W sumie racja. To ja jutro wystawiam wszystko na Allegro i kupuję SNES i Sege Saturn.

Polecałbym Mega Drive'a bo wielu w Polsce ominęło tę konsolę, a gra ma sporo perełek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.