Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

GOW IV :pechowiec:  "Trójka" to mój największy" growy zawód jaki kiedykolwiek miałem, uwielbiałem te serie i tak ją zniszczyli. Ale ja cały czas wierzę w Barloga i w to, że IV może znowu wznieść serię na sam szczyt, nie mogą i tego zepsuć. :beksa:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale będzie dobrze kupić PS4 mając już na starcie do wyboru FF XV, DQ 11, No Mans Sky, Horizon, Dark Souls 2, Dark Souls 3 czy Bloodborne :banderas:

Nie to co ci w 2014 roku co musieli kupować Thief za 180 zl bo nie było w co grać xD

To Ty będziesz na bieżąco dopiero w 2018?

A co, gry to wyścigi? Wolę się najpierw rozsmakować w tym co mam i mieć będę, powolutku doceniając dane produkcje. 

Jestem pewien ze Miyazaki za(pipi)iscie doceni to ze doceniasz jego gre, szkoda tylko ze pewnie grosza od ciebie nie zobaczy jak w 2017 kupisz BB :P

Opublikowano

Ale będzie dobrze kupić PS4 mając już na starcie do wyboru FF XV, DQ 11, No Mans Sky, Horizon, Dark Souls 2, Dark Souls 3 czy Bloodborne :banderas:

Nie to co ci w 2014 roku co musieli kupować Thief za 180 zl bo nie było w co grać xD

To Ty będziesz na bieżąco dopiero w 2018?

A co, gry to wyścigi? Wolę się najpierw rozsmakować w tym co mam i mieć będę, powolutku doceniając dane produkcje. 

Jestem pewien ze Miyazaki za(pipi)iscie doceni to ze doceniasz jego gre, szkoda tylko ze pewnie grosza od ciebie jak w 2017 kupisz BB :P

Kupię jego DLC na PS Store.

No niestety, nie mogę zadowolić każdego wydawcę. Na razie Nintendo dostanie moje pieniążki za tytuły w folii.

Opublikowano

Figaro napisał o tym megadrajwie i wzięło mnie na przeglądanie starych fotek. Bez kitu czego ja tam nie znalazłem xD

MwA4MnC.jpg

ck1FdA5.jpg

V6o7nYM.jpg

Nie licząc maskotki Sonica wszystko sprzedane ... jezu jaki człowiek był głupi za młodu.

Opublikowano

Ktoś pytał się o pudełkowe exy XO które wyszły w tym roku:

en-INTL-L-XboxOne-Rare-Replay-KA5-00002-

coverart.jpg

en-APAC-L-XboxOne-Screamride-U9X-00005-m

sreamride to konkurencja dla ordera, też jazda na szynach tylko oceny lepsze a i można pograć.

Ori co prawda miało premierę w tym roku bez edycji płytowej ale na jesień wychodzi dopakowana wersja z dodatkiem, więc:

cover_large.jpg

To już w tej chwili jest zmasakrowanie ps4 a jeszcze GOW Remake, TR, H5, FM6, Gigantic, Fable Legends, TFITF i kilka innych! Jak bogato, jak różnorodnie, nie to co na szrocie4 bez gier, 2-3 gry co roku na krzyż i głównie samograje w tunelach i pifpafy same   :/

Od kiedy daddy jest klapkiem? Ładna atomówka prawdy i ciężkie zaoranie swoich byłych, zielonych kolegów.

Opublikowano

GOW IV :pechowiec:  "Trójka" to mój największy" growy zawód jaki kiedykolwiek miałem, uwielbiałem te serie i tak ją zniszczyli. Ale ja cały czas wierzę w Barloga i w to, że IV może znowu wznieść serię na sam szczyt, nie mogą i tego zepsuć. :beksa:

Widze że nie jestem sam, po pierwszym trailerze gowa 3 prawie się zesrałem ale po ograniu stwierdzam że to najgorsza część. No ale Barlog daje nadzieje na coś zbliżonego do dwójki. #nadzieja

Opublikowano

Widzę, że nic nie wyszło z 1080 w pesie na śmieć-boxie i zmazzeo w statusach odreagowuje :pawel:

Opublikowano

Tak łosiu, PES na śmieć-boxie = gra, PES na PS4 = zapowiedź :pawel:

Opublikowano

To bardzo interesujące, bo ja za dwa tygodnie kupuję trzeciego w tym roku, pudełkowego exa na PS4, ale rozumiem - brak gier na bonerze, z nudów sięgacie po dopalacze i takimi majakami się to objawia. No nic, można tylko współczuć.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

To bardzo interesujące, bo ja za dwa tygodnie kupuję trzeciego w tym roku, pudełkowego exa na PS4, ale rozumiem - brak gier na bonerze, z nudów sięgacie po dopalacze i takimi majakami się to objawia. No nic, można tylko współczuć.

który remaster tym razem? :P

Opublikowano
który remaster tym razem? :P

Pomyliłeś mnie z Daddym. To on jako exy wymienia remastery, nawet te niezremasterowane - od Rare.

Opublikowano

Prawdziwy ex i system seller Until Dawn xDDD

Chyba tylko fajny steelbook ratuje tego crapa

Edytowane przez Codename

Opublikowano

lemonka to jest ten moment bys odblokowal psn id i zniszczyl ostatecznie botowy pomiot

Opublikowano

ojoj, tragedia

900p w grach czy 1080p w zapowiedziach

gry czy zapowiedzi

XboxOne > PS4

xmKBfBq.jpg?1

Opublikowano

Prawdziwy ex i system seller Until Dawn xDDD

Chyba tylko fajny steelbook ratuje tego crapa

Tak, tak, wiemy - nie strzela się i nie ma bmw, więc gra sebixów nie interesuje i pewnie sprzeda się gorzej od halo. Ojej.

Opublikowano

6h i do żyda czyli Sonowcy wyścigowcy mają pole do popisu żeby wstawić na pt już w dzień premiery. Izi pewnie pożyczy dla platyny

Opublikowano

No goty kolekcja podbita rozdzialka bez multi, 200zl poproszę

Opublikowano

Kolekcja Drejka, trzy samograje z wyciętym multi za 250zł, my anus is ready.  :fsg:

Opublikowano

No goty kolekcja podbita rozdzialka bez multi, 200zl poproszę

249 chyba

Opublikowano

Ja pyerdole jaka bida na Ps4 tej jesieni. Tylko multiplatformy ratują Sony. A One? Pogrom generacji się szykuje jak na razie. Zaczynamy od 10 października - Rise of the Tomb Raider a PS4 dostanie ochłapy po roku jak dla psów. Potem Halo 5, Forza 6.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.