Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

150zikos to max za ile powinni sprzedawać te odgrzewane kotlety.

Sony desperaci jadą po najniższej linii oporu opierając się na 180p i odsmażanych kotletach. A no i zapowiedzi gier,w które zagra się w roku 20XX??? XD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No nie, ta kolekcja to ostateczna masakracja sprawy bockiej. Padną ze śmiechu.

Tylko tak dla przypomnienia:

a) 25 VIII 2015 - Gears of War: Ultimate Edition TPS

sycący gunplay

- genialne multi

b) 15 IX 2015 - Forza Motorsport 6 racer

- świetny sumulator

- największa forza do tej pory

c) 27 X 2015 - Halo 5: Guardians FPS

bezsprzecznie najbardziej skillowy multi shooter

- coop dla 4 graczy

- więcej godzin w multi, niż wszystkie exy z PS4 razem wzięte

d) 10 XI 2015 - Rise of The Tomb Raider adventure

ślicznie wygląda

- czasowy ex

- przygodówka

Miesiąc w miesiąc kozackie tytuły. Do tego dojdzie Gigantic i Fable. Dobrze, że mam Xboxa, bo na PS4 to co najwyżej oglądałbym trailery gier z 2018-2025 w FullHD.

Jak sobie pomyślę, że mam jeszcze, Forza Horizon 2, Rare Collection, całe Halo:MMC i multiplatformy do ogarnia to zastanawiam się, gdzie ja na to znajdę czas? :obama:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano
Jak sobie pomyślę, że mam jeszcze, Forza Horizon 2, Rare Collection, całe Halo:MMC i multiplatformy do ogarnia to zastanawiam się, gdzie ja na to znajdę czas? :obama:

Na pewno nie w CW :pawel:

Opublikowano

Swoją drogą jakie to musi być smutne życie, kiedy Tomb Raidera nazywa się przygodówką, żeby pokazać, że ma się cokolwiek poza pif-paf i samochodzikami :xboss:

Opublikowano

Nie no lepiej "grać" qte fest albo walking symulatory, które były fajne na pc 2 lata temu i oszukiwać się, że gra się w ambitne tytuły.

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest ro, ze Tomb Raider jest kozackim tytulem, a na nadchodzacy Uncharted 4 zaden bot by nawet nie splunal ! xD

Opublikowano

To bardzo interesujące, bo ja za dwa tygodnie kupuję trzeciego w tym roku, pudełkowego exa na PS4, ale rozumiem - brak gier na bonerze, z nudów sięgacie po dopalacze i takimi majakami się to objawia. No nic, można tylko współczuć.

No to jeszcze konsole kup i w końcu może coś ograsz, a potem odblokujesz psn id. 

@izi

No ja przecież bede ciorał w U4. Ogarnij sie bo zostanie wklejony gif. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bo każdy już ma dość oh crapa kapiszonów?

Opublikowano

W którym strzał w głowę do zgon, nawet w moich ulubionych Gearsach łby są pancerne, więc darujcie sobie kapiszony.

Opublikowano

@izi

I to jest właśnie różnica między nami. My Tomb Raidera ogramy jak ludzie w 2016 w wersji Definitive, a wy, żeby zagrać w Uncharted, musicie się ukorzyć i klęknąć do japońskiego miecza.

kaz-hirai-747x309.jpg

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest ro, ze Tomb Raider jest kozackim tytulem, a na nadchodzacy Uncharted 4 zaden bot by nawet nie splunal ! xD

Dlatego, że TR to coś świeżego. Dla mnie zakupem nr. 1 na PS4 jest Bloodborne. Dlatego z zakupem PS4 poczekam jeszcze trochę, bo na razie praktycznie wszystko co mnie interesuje jest w lepszej wersji na One.

Opublikowano

@izi

I to jest właśnie różnica między nami. My Tomb Raidera ogramy jak ludzie w 2016 w wersji Definitive, a wy, żeby zagrać w Uncharted, musicie się ukorzyć i klęknąć do japońskiego miecza.

To jest ta różnica, jestem multiplatformowy, ty jesteś jednoplatformowy w dodatku bronisz platformy, której nie masz. :pawel:

Ofc ps4 kupię używkę miesięczną-dwu, żeby nie dać zarobić tym kmiotom z sory. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

>Tomb Raider

>coś świeżego

Mocarz w całej sile :rotfl:

Opublikowano

jak ludzie

w 2016

XD

Headshot.gif

No łby są pancerne w girsach...

gdy się w nie nie trafia  :Coolface:

Opublikowano

Widzę, że nic nie wyszło z 1080 w pesie na śmieć-boxie i zmazzeo w statusach odreagowuje :pawel:

Czyli jednak 900p, a konsumenci mocarza coś majaczyli o "zatracaniu granic" xP. (pipi), 900p w tak średnio wyglądających grach jak PES czy MGS, którym bliżej do PS3/X360 niż do nowej generacji, ale lepsze to niż...

51395758641319495737.jpg

200_s.gif

Knur spencer po ośmiomiesięcznym zatwardzeniu w końcu cos wysrał, ale nie dość że guwno jest rozmazane jeszcze bardziej niż zwykle, to chodzi w 19fps xDDD. Plują na nich, a oni się cieszą.

Tymczasem w Królestwie Niebieskim, Zaginięcie Chmielarza, Rapture, za kilka dni UD i SOMA, oraz MGSV w full hd i 60fps, z krótszymi loadingami, już o PES nie wspomnę, nie to co wersje na x-śmiecia. :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W końcu wymieniłem internet, przeskok z 4 mb/s na 80 mb/s to dla mnie przepaść, wszystko pięknie śmiga, odpalam PS4 w okolicach 11:00, żeby pobrać demko nowego PESa, 3,3 GB to powinno się ściągnąć w jakieś 8 minut.

Wyłączam konsolę do trybu uśpienia, wracam kilka minut temu i pobrało się raptem 25%, a do końca jeszcze 10 godzin.

Jaki ten PSN to jest gów.no obesrane, to ja nie mam pytań :/

Opublikowano

Ty się w ogóle ciesz, że możesz się zalogować do PSN.

Opublikowano

To prawda, mogłem trafić na jakąś konserwację, czy inne cholerstwo :/

Ale żeby odpalić sklep, musiałem zrestartować PS4.

Opublikowano

jak ludzie

w 2016

XD

Headshot.gif

No łby są pancerne w girsach...

gdy się w nie nie trafia  :Coolface:

No widać, że w Gearsy graliście, zróbcie to dowolną bronią.

Opublikowano

Maciomaniak - to jest za nieszanowanie marki, nawet w EULA regulaminie PlayStation Network o tym pisze, zobacz sobie punkt 9.1.2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.