Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no to jest takie status quo jak na Ukrainie, gdzie MS to Rosja, a Sony to Ukraina.

Opublikowano

Ale oni się będą pocieszać, że xbox nie ma już mocy... to samo było z 360. Nic się nie zmienia... sony rak branży [*]

Opublikowano

"Nie można pobrać zawartości" - zaraz wyrzucę ten sprzęt przez okno, jest 16:00!

Co za syf, jak to można ludziom sprzedawać.

Opublikowano

Kto to przepowiadal zmiane frontu choragiewki?

Opublikowano

Żadnej chorągiewki, wypraszam sobie, nie walczyłem po stronie niebieskiej bandery po zakupie tego sprzętu.

Opublikowano

Wróciłam z urlopu nad morzem, odpaliłam steam, 15 minut - wszystkie updaty zrobione dla moich +200 gier na dysku. Abonament roczny na Steam = 0zł

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

widzę w console wars status quo, xbox na jesień ma gry, playstation ma konferencje z zapowiedziami na 2017 rok.

W 2016 roku ps4 rozjedzie exami xścierwo że z botów nie będzie czego zbierać. Oczywiście jak w to nie wierzysz to możemy się założyć o bana.

Opublikowano

Muszę przyznać,że fajnie się słucha wywodów Zeratula.

Pomimo, że beszta też po Sony osłuchałem ostatnie odcinki robiąć coś z tle, ode mnie także +

Opublikowano

widzę w console wars status quo, xbox na jesień ma gry, playstation ma konferencje z zapowiedziami na 2017 rok.

W 2016 roku ps4 rozjedzie exami xścierwo że z botów nie będzie czego zbierać. Oczywiście jak w to nie wierzysz to możemy się założyć o bana.

Andrew zrozum, że każdy ma w du.pie ciebie twoje zakłady i posty o dominacji skończ z tryhardem

Opublikowano

Uważaj! Stwierdzą, że 2016 zaczyna się we wrześniu, odrzucą TLG i Horizon, bo "nie dla każdego" i zakład przegrasz :/

Opublikowano

Zeratul nagrywa bardzo fajne filmiki, zwlaszcza podobal mi sie fragment jak powiedzial zeby nie dyskutowac z pececiarzami bo sa poyebani.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tak a gry na Windowsie to exy dla Microsoftu xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A zagrasz na plejstejszyn? No nie zagrasz. :czezky:

Opublikowano

Umysl blacharza zawsze bedzie biedny, gdy zobaczy exa, wyda mu sie zbedny. :taknieco:

Opublikowano

Andrew zrozum, że każdy ma w du.pie ciebie twoje zakłady i posty o dominacji skończ z tryhardem
W (pipi)e to wszyscy mają xboxa którego za rok będzie można kupić nowego za 799 złotych gdyż Microsoft będzie chciał się pozbyć zalegającego w magazynach ścierwa.
Opublikowano

Jedyne warte uwagi newsy ze stajni Sony to te o sprzedazy wiec co sie dziwic ze endrju lubi nimi atakowac? :dunno:

Opublikowano

No chociażby to, że gracze mają z tego całe guwno. :reggie:

Opublikowano

Lepiej wejdź na vgchartz i sprawdź jak tam sprzedaż Knacka, Andrew.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.