Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No chociażby to, że gracze mają z tego całe guwno. :reggie:

Boty twierdzą że gry na Ps4 wyjdą dopiero w 2020. Przecież chce się założyć o exy AAA ze średnią powyżej 80 na metacritic. Przecież ta wierzycie w xboxa i knura Spencera. Dodatkowo pozbylibyście kolejnego klapersa z forum.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ło k.u.r.w.a, klap roku, 20 brązowych podróbek achievementów i Joel na pasku. Prawie jak karzeł.

Opublikowano

widzę w console wars status quo, xbox na jesień ma gry, playstation ma konferencje z zapowiedziami na 2017 rok.

W 2016 roku ps4 rozjedzie exami xścierwo że z botów nie będzie czego zbierać. Oczywiście jak w to nie wierzysz to możemy się założyć o bana.
Andrew zrozum, że każdy ma w du.pie ciebie twoje zakłady i posty o dominacji skończ z tryhardem
W (pipi)e to wszyscy mają xboxa którego za rok będzie można kupić nowego za 799 złotych gdyż Microsoft będzie chciał się pozbyć zalegającego w magazynach ścierwa.

Opublikowano

Andrzejek zdesperowany bo PlayStation zamiast drukować gierki to drukuje banknociki dla Kaza.

Opublikowano

Kolejny Ex AAA na Ps4

Xboty znów zmasakrowane :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Bots on mouth with full knees.

Opublikowano

jak on takiego błotnika już nie dostanie

Opublikowano

Kolejny Ex AAA na Ps4

Xboty znów zmasakrowane :lol:

I piszą to ludzie którzy pierwsi dostali takie szroty jak symulator kozy i lococycle

Opublikowano

Patrzcie kuboty, tak wygląda Network (mój net = 40Mbit):

33o6610.jpg

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Pyerdolisz Wiesiu, bardzo ładnie mi się dziś ściągało na psn 1gb 5h ;)

Opublikowano

Gier nie ma, to się trzeba szybkością downloadu jarać, nie? :pawel:

Opublikowano

Pyerdolisz Wiesiu, bardzo ładnie mi się dziś ściągało na psn 1gb 5h ;)

giphy.gif

To nie wiem czym wy mozecie sie jarac? bo napewno ani grami ani szybkoscia downloadu  :pawel:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Gier nie ma na PC. Mój borze. Pokaż mi klapersie platformę, na którą jest więcej gier niż na PC, na którym mogę grać we wszystkie gry, które powstały od czasu 8088 (to pierwszy procesor w architekturze PC, z której korzysta Twoja tandeta4 - o ile kupiłeś ps4, a nie tylko (pipi).olisz głodne teorie).

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Tak na szybkości bo chce kupić tego zydboksa dają do tego już Play n Charge czy dalej wymiana Duraceli 2x w miesiącu xD

Opublikowano

Tak na szybkości bo chce kupić tego zydboksa dają do tego już Play n Charge czy dalej wymiana Duraceli 2x w miesiącu xD

Samemu trzeba dokupic, 25 euro to nie majatek ale za to padzik trzyma solidnie i kabel w choj dlugi do ladowania

Opublikowano

Grrr jak mnie denerwuje gdy tak obrażacie to PS4. Co ono wam zrobiło, co? 

Opublikowano

Wyszło? 

Opublikowano

Samemu trzeba dokupic, 25 euro to nie majatek ale za to padzik trzyma solidnie i kabel w choj dlugi do ladowa

:facepalmz:

Nie chodzi o to czy duzo czy nie. Chodzi o fakt ruchania przez M$ ja sie nie dam ( wlasnie odnowilem PS+ na rok :shieeet: )

A tak powaznie to nie wiem co z tym zrobic niby chce Rare Collection sobie ogrywac z drugiej strony nie chce mi sie wydawac 450£ ( Konsola, Gold, drugi pad, 2x Play n Charge ) po to zeby pograc w Battletoadsy :/ Scaleboundzie nadchodz w tedy polece z kasa w zebach.

Opublikowano

Jeśli PC nie ma gier, to PS4 w ogóle nie istnieje, klapiszczu.

Opublikowano

Jeśli PC nie ma gier, to PS4 w ogóle nie istnieje, klapiszczu.

Jest LoL i CS

Opublikowano

Samemu trzeba dokupic, 25 euro to nie majatek ale za to padzik trzyma solidnie i kabel w choj dlugi do ladowa

:facepalmz:

Nie chodzi o to czy duzo czy nie. Chodzi o fakt ruchania przez M$ ja sie nie dam ( wlasnie odnowilem PS+ na rok :shieeet: )

A tak powaznie to nie wiem co z tym zrobic niby chce Rare Collection sobie ogrywac z drugiej strony nie chce mi sie wydawac 450£ ( Konsola, Gold, drugi pad, 2x Play n Charge ) po to zeby pograc w Battletoadsy :/ Scaleboundzie nadchodz w tedy polece z kasa w zebach.

Zadne ruchanie przez MS, to Sony lubi robic ze swoimi pupilkami. Jeszcze sam sie glupio przyznales ze odnowiles plusa, wiec dajesz tym krawaciarzom zarobic za ta gowniana usluge.

Opublikowano

Gier nie ma na PC. Mój borze. Pokaż mi klapersie platformę, na którą jest więcej gier niż na PC, na którym mogę grać we wszystkie gry, które powstały od czasu 8088 (to pierwszy procesor w architekturze PC, z której korzysta Twoja tandeta4 - o ile kupiłeś ps4, a nie tylko (pipi).olisz głodne teorie).

Na pececie tyle gier i dlatego ściągasz kiepskiego Ridge Racera z 2012 :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.