Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

mroku ale skoncz trollowac bo zaraz ujawnie, ze ty tez masz ps plus i dzien w dzien jedyne co robisz to grasz w destiny na psn....

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Grrr jak mnie denerwuje gdy tak obrażacie to PS4. Co ono wam zrobiło, co? 

Zmiażdżyło i przeczołgało xg.ówno tak że jest to ostatnia konsola microsyfu. Wraz z końcem tej generacji konsol nazwa Xbox zostanie wymazana z historii  :fsg:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

mroku ale skoncz trollowac bo zaraz ujawnie, ze ty tez masz ps plus i dzien w dzien jedyne co robisz to grasz w destiny na psn....

No mam jeszcze plusa do wrzesnia, zamierzam sprzedac i tak konsole, wiec tego. Destiny to ty szanuj, klapie

Opublikowano

Zmiażdżyło i przeczołgało xg.ówno tak że jest to ostatnia konsola microsyfu. Wraz z końcem tej generacji konsol nazwa Xbox zostanie wymazana z historii  :fsg:

Tak, tak... słyszymy to non stop od czasów x360

http://zeratulpl.blogspot.com/2008/09/xbox-si-koczy11jeden.html

Opublikowano

Tak, tak... słyszymy to non stop od czasów x360

http://zeratulpl.blogspot.com/2008/09/xbox-si-koczy11jeden.html

Exami PS3 zmiażdżyło X360 i chyba każdy obiektywny gracz na forum to przyzna.

Opublikowano

xD

Opublikowano

Demon Souls

Dragon's Crown

God of War 3

God of War Ascension

Gran Turismo 5

Gran Turismo 6

Heavenly Sword

Heavy Rain

Infamous

Infamous 2

Killzone 2

Killzone 3

Last of Us

Little Big Planet

Little Big Planet 2

Metal Gear Solid 4

Motorstorm

Motorstorm Pacific Rift

Motorstorm Apocalypse

Ratchet and Clank : Tools of Dustruction

Ratchet and Clank:  Quest for Booty

Ratchet and Clank: Crack in Time

Ratchet and Clank: Into the Nexus

Resistance Fall of Man

Resistance 2

Resistance 3

Sly Cooper Thieves in Time

Uncharted Drake's Fortune

Uncharted 2 Among Thieves

Uncharted 3 Drake Deception

Wipeout

Valkyrie Chronicles

Yakuza 3

Yakuza 4

Yakuza Dead Souls

+ reszta japońszczyzny

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Myślałem, że rozmawiamy o jakości. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dzięki tym grom PS3 dokonało największego powrotu w historii konsol dzięki czemu PS4 bez exów sprzedaje się świetnie. Gracze wiedzą że mogą zaufać Sony i genialne exy pokroju Bloodborne zaczną wychodzić masowo czego przykładem jest 2016 rok. 

Sony wie że konkurencja już praktycznie nie istnieje więc może pozwolić na dopieszczenie swoich flagowych tytułów i uderzenie ze zdwojoną siłą w 2016 roku... toku w którym xbox przestał istnieć.

Tymczasem dzięki PS4 na pewno zaliczyłem więcej wypasionych exów AAA w  latach 2013-2015 niż  jakikolwiek bot na tym forum.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Czemu w ogóle bronicie tę generację, skoro nie ma na niej w co grać? :sorcerer:

Edit: No dobra, zapomniałem uwzględnić Wii U.

Edytowane przez jakbu

Opublikowano

Dzięki tym grom PS3 dokonało największego powrotu w historii konsol dzięki czemu PS4 bez exów sprzedaje się świetnie. Gracze wiedzą że mogą zaufać Sony i genialne exy pokroju Bloodborne zaczną wychodzić masowo czego przykładem jest 2016 rok. 

PS3 w ciągu swojego żywota miało kilka świetnych tytułów... nikt tego konsoli nie odbierze, ale po kiego wała ja mam kupować PS4 przed 2018? Kupię w 2018 jak będzie dwa razy tańsze i będzie miało w końcu parę gier do ogrania... Na premierę tylko Xbox z najlepszym lineupem rok w rok. Tru story

Opublikowano

PS3 w ciągu swojego żywota miało kilka świetnych tytułów... nikt tego konsoli nie odbierze, ale po kiego wała ja mam kupować PS4 przed 2018? Kupię w 2018 jak będzie dwa razy tańsze i będzie miało w końcu parę gier do ogrania... Na premierę tylko Xbox z najlepszym lineupem rok w rok. Tru story

W 2016 roku ps4 zmiażdzy konkurencje exami podobnie jak w 2009 i 2013 ps3.

Opublikowano

Tak na szybkości bo chce kupić tego zydboksa dają do tego już Play n Charge czy dalej wymiana Duraceli 2x w miesiącu xD

Play n charge to mega niewypał i zło no chyba ze kogos przerasta kupno akumulatorków żeby zasmakować wymiany aku po 50h gry

#eneloopmastereace

Opublikowano

Po kiego wała ja mam kupować xbone przed 2020? Kupię w 2020 jak będzie trzy razy tańszy i będzie miał w końcu parę gier do ogrania... Na premierę tylko PlayStation z najlepszym lineupem rok w rok. Tru story.

Opublikowano

Zeratul długo jeszcze będziesz wklejał te swoje wywody? Weź może nagraj lepiej jakiś poradnik jak użyć pistoletu w bb czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Gdybyś wiedział co w 2016 roku szykuje dla ciebie sony to ze szczęścia tańczyłbyś nago na green poincie.

Opublikowano

Po kiego wała ja mam kupować xbone przed 2020? Kupię w 2020 jak będzie trzy razy tańszy i będzie miał w końcu parę gier do ogrania... Na premierę tylko PlayStation z najlepszym lineupem rok w rok. Tru story.

:obama:

:rofl:

Opublikowano

Zeratul długo jeszcze będziesz wklejał te swoje wywody? Weź może nagraj lepiej jakiś poradnik jak użyć pistoletu w bb czy coś w tym stylu.

tak zrobię.

Opublikowano

:obama:

:rofl:

Czysta, brutalna prawda.

Opublikowano

Tak, zwłaszcza ps3. 3 lata bez jakiegoś killera. Dopiero u2 coś tę konsolę uratowało. xD

Ps4 dzielnie podążało tym trendem przez 1,5 roku, wydali BB i teraz cisza w temacie. :rotfl: 

Popłuczyny po ps2. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

trzeba być skończonym bezguściem by pisać że ten tytuł był pierwszą petardą ps3. a no tak, zapomniałem że januszq w produkcje segi, insomaniac, liverpool studio i japońszczyznę nie grywa, a z ps4 jara go jedynie u4  :bad:

Ps4 dzielnie podążało tym trendem przez 1,5 roku, wydali BB i teraz cisza w temacie. :rotfl:

Popłuczyny po ps2. 

musiałeś to dodać? wyszła ci przypadkiem prawda. ;/ 

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.