Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gdybyś wiedział co w 2016 roku szykuje dla ciebie sony to ze szczęścia tańczyłbyś nago na green poincie.

Jeszcze to musi wyjść w tym 2016roku, a z tym to różnie bywa.

Opublikowano

trzeba być skończonym bezguściem by pisać że ten tytuł był pierwszą petardą ps3. a no tak, zapomniałem że januszq w produkcje segi, insomaniac, liverpool studio i japońszczyznę nie grywa, a z ps4 jara go jedynie u4  :bad:

Dobrze wiesz, że ps3 opłacało się kupić dopiero w 2009 więc zamknij japę i przytakuj. :problem:

Infamous zayebista giera btw, ale i tak to nic nie zmienia. :lapka: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pierwszy hit ma ps3 to u2 bo reszta gier to (pipi) od jakichs insomniac itd.

SO za(pipi)isty ex od szanowanego studia insomniac.

Opublikowano

Insomniac szanowałem zawsze.

Resistence było ciekawym pomysłem (fajne wykorzystanie Move), ale kulało wykonanie i tak z potencjalnego hitu robiły się gierki na 7. Co samo w sobie nie jest złą oceną, ale jak widać FPSy nie są ich mocną stroną.

Opublikowano

Myślałem, że rozmawiamy o jakości. :dafuq:

Dzięki tym grom PS3 dokonało największego powrotu w historii konsol dzięki czemu PS4 bez exów sprzedaje się świetnie. Gracze wiedzą że mogą zaufać Sony i genialne exy pokroju Bloodborne zaczną wychodzić masowo czego przykładem jest 2016 rok. 

Sony wie że konkurencja już praktycznie nie istnieje więc może pozwolić na dopieszczenie swoich flagowych tytułów i uderzenie ze zdwojoną siłą w 2016 roku... toku w którym xbox przestał istnieć.

Tymczasem dzięki PS4 na pewno zaliczyłem więcej wypasionych exów AAA w  latach 2013-2015 niż  jakikolwiek bot na tym forum.

Andzej jak zaorał chłopstwo, które co dopiero wróciło ze żniw i usiadło przed swoimi hd redy grając w banjo w 19fps i oczekując na halo 4.5.

:obama:

Zeratul długo jeszcze będziesz wklejał te swoje wywody? Weź może nagraj lepiej jakiś poradnik jak użyć pistoletu w bb czy coś w tym stylu.

:dynia:

Opublikowano

Mi osobiście Resistance się podobał i 2 pierwsze części skończyłem z przyjemnością. Do 3 ciężko było mi się zebrać. W końcu tylko demo ogralem :)

Zrobili świetnego Sunseta, który mnie wciągnął jak cholera. Wyczesane bronie to coś co u nich lubie.

Opublikowano

Tools of destruction to był pierwszy ex który zrobił na ps3 naprawdę duże wrażenie. Wtedy myślałem że gram w film pixara. No i motorstorm pierwszy też robił. Niestety ja też uważam że ps3 było warte kupna dopiero na premierę mgs4. Ja kupiłem na premierę konsoli i oprócz 3-4 gier jak folklore czy valkyria chronicles nie miałem w co grać więc x360 z za(pipi)istym multi w girsach rządził.

Opublikowano

Gdybyś wiedział co w 2016 roku szykuje dla ciebie sony to ze szczęścia tańczyłbyś nago na green poincie.

Nawet najbardziej zatwardziałe boty jak Donsterydo, Bigdaddy, Mazzeo i Zeratul wiedzą że w 2016 roku ps4 zmiażdży konkurencje exami. 

Opublikowano

Nie wiem co trzeba brać aby widzieć największego przegranego poprzedniej generacji, czyli Playstation3 jako zwycięzcę.  :dafuq:

Narkotyki z pośladków innych klapów albo sterydy w przypadku yetiego. Oni tak mają. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak tam niebieskie pasożyty bez gier od lutego do wiosny z myślą o 2016 kolejnym roku nadkonsoli XO? 

Już za 2tyg. GOW Remake s sonybociarnia po zasiłki pod MOPSem  ^_^

Opublikowano

Nawet najbardziej zatwardziałe boty jak Donsterydo, Bigdaddy, Mazzeo i Zeratul wiedzą że w 2016 roku ps4 zmiażdży konkurencje exami. 

Quantum Break, Gears 4, Horizon 3, Scalebound, ReCore, Crackdown 3 vs crapcharted 4 i kolejny gniot od guerilli games

chuopcze, wracaj do kiszenia ogórów.

Opublikowano

Tyle exow ze az Mazzeo zapomnial o grze z Halo w tytule :obama:

Opublikowano

Quantum Break, Gears 4, Horizon 3, Scalebound, ReCore, Crackdown 3 vs crapcharted 4 i kolejny gniot od guerilli games

chuopcze, wracaj do kiszenia ogórów.

To co zakładzik?

Opublikowano

YETI pokazał ile te Wasze zakłady są warte.

Yeti jest zbyt ważny dla sprawy żeby mógł odejść. 

Opublikowano

Sunset jest genialną szpilą, gdyż jest kolorowa, przezabawna i wypełniona gunplayem ojców Ratcheta. To nie może się nie udać, dodatkowo jest to nowe IP.

a0261f1647b12c5d5d8166d2e4cc90fc.png

Resistence było ciekawym pomysłem (fajne wykorzystanie Move), ale kulało wykonanie i tak z potencjalnego hitu robiły się gierki na 7. Co samo w sobie nie jest złą oceną, ale jak widać FPSy nie są ich mocną stroną.

03578262cb81ab15322ff5ae30a4bbad.png

I jeszcze próbują klapom ćpanie imputować :pawel:

Opublikowano

Przecież ten zakład był wygrany, mowa była o tym że to będzie gra na 8/10, było kilka serwisów, dla których Order to gra na 8/10. Właśnie na tym polegał zakład, nigdzie nie była mowa o jakieś średniej. Po fakcie jak Jaczes zrozumiał w jakie guwno wdeptał, zaczęło się kręcenie i odwracania kota ogonem. Także Andrzej, jak już ktoś zdecyduje się z tobą założyć, to miej pewność, że zrozumie o co się zakładał, bo z myśleniem i logiką u blacho-botów to nie najlepiej, zresztą juz sam fakt na czym oni grają i w co grają, to pokazuje.

Opublikowano

Przecież ten zakład był wygrany, mowa była o tym że to będzie gra na 8/10, było kilka serwisów, dla których Order to gra na 8/10. Właśnie na tym polegał zakład, nigdzie nie była mowa o jakieś średniej. Po fakcie jak Jaczes zrozumiał w jakie guwno wdeptał, zaczęło się kręcenie i odwracania kota ogonem. Także Andrzej, jak już ktoś zdecyduje się z tobą założyć, to miej pewność, że zrozumie o co się zakładał, bo z myśleniem i logiką u blacho-botów to nie najlepiej, zresztą juz sam fakt na czym oni grają i w co grają, to pokazuje.

Gdybym był Bansaiem vel szamanem z Sosnowca to wstydziłbym się, że ktoś taki należy do grupy diamentowych psów. 

Opublikowano

Greatest-Games-Line-up.jpg

a wielu jeszcze brakuje ale eksterminacja niebieskich :)

yeti macierewicz tematu, sztuczna mgła, wymigiwanie się z zakładu bo nie ma honoru, jak wszystkie sonyboty które kręcą jak cygany portfelami w komunikacji miejskiej i weź tu rób z nimi jakieś interesy/zakłady lol.

Opublikowano

Motorstorm na PS3 był bardzo dobrą grą mimo, że nie wyglądał nawet w 20% tak jak na prerenderach.

Na PS4 wyścigiem startowym miał być Driveclub, jak wyszło każdy wie. PS4 = gunvo.

Opublikowano

Sunset jest genialną szpilą, gdyż jest kolorowa, przezabawna i wypełniona gunplayem ojców Ratcheta. To nie może się nie udać, dodatkowo jest to nowe IP.

a0261f1647b12c5d5d8166d2e4cc90fc.png

03578262cb81ab15322ff5ae30a4bbad.png

I jeszcze próbują klapom ćpanie imputować :pawel:

Dla mnie był grą na 7, więc wiesz :reggie:

BTW Resistence 1 nie wspierało Move. Gratuluję braku czytania ze zrozumieniem.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.