Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

x360 - najbardziej awaryjna konsola w historii

Mogło sobie być, przynajmniej był i jest świetny serwis i wiedziałeś, że jak oddajesz konsolę to dostaniesz sprawną i nie musisz czekać 2 miesięcy oraz nie musisz się martwić, że będziesz musiał znowu wysyłać, bo przyjdzie w gorszym stanie niż wysłałeś. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Xbox - najwyzsza jakosc obslugi klienta, najlepszy serwisnw historii

No ale niewolnicy jednej marki nie zrozumieja

Opublikowano

A te X360 za ok 300-400zikos na alledrogo to jakieś trupy czy dałoby się kupić sprzęcik do tej kwoty?

Pytanie czysto teoretyczne :D

Opublikowano

Używany X360 bez gwarancji? Coś jak Bułgarka przy drodze bez zabezpieczenia.

Opublikowano

Bułgarzy z łapanek to we Francji pracują w fabryce refurbów ps4.

U mnie w ostatnich 10 latach poza gwarancją padło tylko ps3. 25 miesięcy po zakupie i przy sporadycznym graniu.

Premierowy x360 był w naprawie ale nadal działa w 100%, tak jak i jego pad.

Opublikowano

Nie ma co się kłócić ale w moim wypadku wyglądało to tak:

Premierowy x360 Core z 2006 padł po roku i został wymieniony na gwarancji na nowego, który działa do teraz - 8 lat!

Premierowe PS3 bodajże 40GB wersja padło kilka miesięcy po gwarancji na YLOD - śmietnik

Następne PS3, chyba 120GB padło znowu jakoś po 3 latach - śmietnik

Trzecie PS3 Slim - padł napęd po 14 miesiącach i poszło do żyda, nie miałem już nerwów użerać się ze sklepem, bo $ony udziela tylko 12 miesięcy gwarancji i potem wszystko ich wali a sklep się migał od naprawy  (saturn).

Tak więc w ramach podsumowania poprzedniej generacji to dalej mam mojego x360, który działa i nawet się nie zająknie a trzy sztuki PS3, z różnych rewizji niszczą gdzieś naszą planetę na wysypisku.

Sorry ale ja już nigdy nie dam za sprzęt Sony więcej niż 600zł, bo tyle według mnie jest wart ten chiński plastik z jeszcze gorszej jakości podzespołami.

Opublikowano

Nie ma co się kłócić ale w moim wypadku wyglądało to tak:

Premierowy x360 Core z 2006 padł po roku i został wymieniony na gwarancji na nowego, który działa do teraz - 8 lat!

Premierowe PS3 bodajże 40GB wersja padło kilka miesięcy po gwarancji na YLOD - śmietnik

Następne PS3, chyba 120GB padło znowu jakoś po 3 latach - śmietnik

Trzecie PS3 Slim - padł napęd po 14 miesiącach i poszło do żyda, nie miałem już nerwów użerać się ze sklepem, bo $ony udziela tylko 12 miesięcy gwarancji i potem wszystko ich wali a sklep się migał od naprawy  (saturn).

Tak więc w ramach podsumowania poprzedniej generacji to dalej mam mojego x360, który działa i nawet się nie zająknie a trzy sztuki PS3, z różnych rewizji niszczą gdzieś naszą planetę na wysypisku.

Sorry ale ja już nigdy nie dam za sprzęt Sony więcej niż 600zł, bo tyle według mnie jest wart ten chiński plastik z jeszcze gorszej jakości podzespołami.

Cóż, każdy ma jakieś tam szczęście do sprzętu. X360 miałem tyle, że nawet nie wiem ile do końca. PS3 miałem dwa, z czego jednego sprzedałem, aby kupić slima.

Opublikowano

Kolejna porcja beki z xboxa one. Microsoft rozdaje sprzedaje xboxa one w zestawie z 40 calowym tv za 499$. Telewizor jest wart 430$ dolarów a xbox one 350$. Cały nakład jest co chwile wyprzedawany w USA. Microsoft wie że przegrał i myślał że jak za darmo rozda kilkadziesiąt tysięcy konsol to coś ugrał. Jednak się przeliczył gdyż gracze dokonują zwrotu xbone one twierdząc że zgubili paragon i odzyskuą 350$ za które kupują ps4 :mocking:

Microsoft tak zgłupiał że funduje ludziom ps4.

Tylko po co tym ludziom PS4? Bo chyba nie do grania.

Nie wierze. Jeśli to potwierdzone info to pewnie oddają paragony z xbota, żeby mieć za darmo TV. PS4 to janusze dzieciom na komunie kupują, żaden zdrowy przy zmysłach człowiek tego teraz nie przygarnie. No chyba, że jako piec elenktyczny 

Opublikowano

"jakość sony" to nieaktualne hasło tak gdzieś od lat 90tych.

c9623681e59b8dd3d8b5c9be2442a3a1.jpg

Nie, to nie jest myszka VAIO tylko Microsoft Sculpt Mobile Mouse miesiąc po zakupie. Tap kualita prosto z USA.

Jak ja się cieszę, że im w kwestii droższego sprzętu nie zaufałem :obama:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Xboxy już w takich cenach :obama:

13030-6548eb937bde438932034304f094520c.j

Opublikowano

pamiętam jak 2 lata temu kupiłem to ścierwo PS3 "dla tych kilku exów" co to niebieskie robactwo tasowało się przez 13 edycji console wars, ja pier... jeden z gorszych zakupów, nijakie gierki poza może god of war, motorstorm który mnie rozczarował i pad wyglądający i działający jak zabawka. The Last of Us jedynie uratowało ten sprzęt.

z ps4 będzie tak samo, kupię w 2019 dla tych 3 exów za 400zł pewnie by się przekonać że 2 z nich to szroty.

nigdy więcej nie ufać klapom i ich gustom

Opublikowano

Jak można ufać klapom, skoro cała poprzednią generację tasowiali sie do kizłoma. Trzeba być nieźle niedorozwiniętym by komuś polecać konsolę ze wzgędu na takie ku.psko. 

Opublikowano

nigdy więcej nie ufać klapom i ich gustom

Wszystko, co nie ma slowa HALO w nazwie jest g(pipi)em.

PSXa odkryl przez przypadek w 99r u rodziny.
Pierwsza konsola w zyciu byla 360tka, przez co najprawdopodobniej do usranej smierci bedzie sie jaral 3 seriami na krzyz.

No Tobie to dopiero mozna zaufac jezeli chodzi o gust growy !

:notsure:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobry pojazd, prawie tak samo ostry jak "jesteś ch.ujowym fpsem jak nie strzelasz do groty".

Edytowane przez Ins

Opublikowano

izi janusz "pozyczam ordera dla platyny" kolejny raz hejtuje wszystko co nie jest od sony? to już robi się nudne

Opublikowano

Bluber, jak Ci pozycze w koncu tego Orderka, to znowu bedziemy przyjaciolmi ? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bluber, jak Ci pozycze w koncu tego Orderka, to znowu bedziemy przyjaciolmi ? xD

Chcesz mu podrzucic za darmo smroda i uznajesz to za gest przyjazni? :notsure:

Ja Ordera np rozdawalem ze swiadomoscia ze jest to produkt rakotworczy, dlatego pierwszy otrzymal gre za friko pawciokratos :lapka:

Opublikowano

Wychodzi na to, ze tylko Bluber nie ma znajomych, od ktorych moglby Ordera pozyczyc i pewnie dlatego tak bardzo sie wscieka !

Opublikowano

Raczej wychodzi na to, że nie ma chu,jowych znajmowych.

Opublikowano

Xboxy już w takich cenach :obama:

13030-6548eb937bde438932034304f094520c.j

<zapierdala do auchan>

Edytowane przez Orzeszek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.