Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Strzelajac w dziure widocznie nie poznales jej do konca, bo od zawsze tak bylo...

Jedyny random to nightfalle, striki, nagrody PvP i engramy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie potrzebowałem bo chodząc na instance czy robiąc pvp zbierałem przedmioty o wiele wolniej niż stając na godzinę przed jaskinią to po co mi była informacja, że z tego bossa leci ta broń jak mogła mi polecieć z losowego mobka? Jeżeli teraz to ograniczyli to dobrze

e: a czy grę poznałem dobrze to nie wiem, miałem wbity max level w light jaki był wtedy do zdobycia, chyba 28 z tego co pamiętam

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Ale przeciez Destiny to nie MMO XDDD. Jezeli wystarczy do gry wrzucic loot i Raidy zeby zaraz nazwac MMO w takim razie Far Cry 4 czy Mordor ze swoimi elementami RPG w postaci perkow zaraz zacznal porownywac do Wieska czy Pillarsow.

Przestance bronic tego szrotu Destiny bo to najwiekszy przekret w tej generacji i kazdy kto sie na niego zlapal powinien zafundowac sobie biczowaniem kablem od kinecta w ramach pokuty.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No to byl blad w grze teddy, ktory zostal dosc szybko naprawiony. Tak czy siak, z tych fioletowych engramow i tak nie miales szans na najlepsze pukawki i ubranie, po ktore chodzi sie wlasnie na raidy/nightfalle/arene.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widze ze Bambosza jeszcze piecze o Wieska. Jeszcze mu nie przeszlo od momentu jak sie z niego smiali na forumku i wydal dziewczynie rozkaz zeby biegla po gre i zrobila fote na forumek.

:obama:

przecież ja miałem preordera dziecko :rotfl:

Opublikowano

To tez kazales zrobic dziewczynie?

:pawel:

Opublikowano

Co za gniot z tego plejstejszon, to dlatego day one patch do nowego Batmana sciagal mi sie 19 godzin!

Biedaki rzucili sie na darmowy Drajfklapa i taki o to efekt.

„Zdajemy sobie sprawę, że niektórzy użytkownicy zgłaszają problem wolniejszego niż zwykle pobiegania plików z PlayStation 4. Zostało to zgłoszone do naszego zespołu zajmującego się siecią.”

http://www.ppe.pl/news-36926-masz_problem_z_pobieraniem_na_playstation_store__sony_bada_sprawe.html

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

To tez kazales zrobic dziewczynie?

:pawel:

zawsze lepiej niż brać kase od mamy na konsole :pawel:

Opublikowano

No właśnie Bamboszka, w dodatku kupiłeś konsolę, która według ciebie jest guwnem, w dodatku dla tasiemca. :pawel:

Fuck logic. :rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No właśnie Bamboszka, w dodatku kupiłeś konsolę, która według ciebie jest guwnem, w dodatku dla tasiemca. :pawel:

no ale być większym gównem niż xo nie da się być

Opublikowano

Rudy, ale Bloodborne to Ty szanuj, bo się pogniewamy :shotgun:

Dawaj na solo. :problem:

@Bambosz

Da się być gównem obesranym jak PodkonSola 4. 

Tak btw, preorder na asasyna złożony? :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no ale być większym gównem niż xo nie da się być

2824860-ps4.jpg

200_s.gif

Opublikowano

WFLeIEd.gifWFLeIEd.gifWFLeIEd.gifWFLeIEd.gifWFLeIEd.gif

Boze, jak dobrze ze to wrocilo do klapow :banderas:

Opublikowano

jak chcecie zobaczyc najnowsze trendy w coolingu konsol to zapraszam do tematu Wiesławy, ps4 slim z lepszym chłodzeniem

Opublikowano

jak chcecie zobaczyc najnowsze trendy w coolingu konsol to zapraszam do tematu Wiesławy, ps4 slim z lepszym chłodzeniem

Każdy orze jak może 

Opublikowano

slim to chyba nie bardzo :]

Opublikowano

Właśnie oglądałem podróż Majora Nelsona do pracy gdzie rozmawiał z chatem bite pół godziny. 

Który krawaciarz z $ory robi takie społecznościowe rzeczy?

TYLKO XBOX

:banderas: 

Opublikowano

Nelson akurat ostro gierzy. Ma prawie 80 tys. GS.

Opublikowano

czyżby nowy ex na PS4 ?  :obama:

PrqYhaj.jpg?1

Opublikowano

Postac z MGS jesli sie nie myle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.