Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No tez jestem ciekaw czy w calej Polsce jest promocja.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nigdy więcej nie ufać klapom i ich gustom

Wszystko, co nie ma slowa HALO w nazwie jest g(pipi)em.

PSXa odkryl przez przypadek w 99r u rodziny.

Pierwsza konsola w zyciu byla 360tka, przez co najprawdopodobniej do usranej smierci bedzie sie jaral 3 seriami na krzyz.

No Tobie to dopiero mozna zaufac jezeli chodzi o gust growy !

:notsure:

nie trajharduj juz znowu, sam cisnales w halo i boli cie ze ps4 ie ma zadnej gry o podobnej jakosci

Opublikowano

Insomniac szanowałem zawsze.

Resistence było ciekawym pomysłem (fajne wykorzystanie Move), ale kulało wykonanie i tak z potencjalnego hitu robiły się gierki na 7. Co samo w sobie nie jest złą oceną, ale jak widać FPSy nie są ich mocną stroną.

Pierwsze Res to takie 7/10 (online nie grałem), dwójkę ominąłem, Trójkę grałem 2 razy w demo. Grało się zayebiście. Po skończeniu pracy sezonowej wezmę kolekcję w packu. Imo w VII gen. najlepiej wyszły im pierwsze Ratchety, by po 2009 odcinać już od nich tylko kupony. Takie Tools of Destruction sprzed 8 lat przeszło próbę czasu prawie bez zarzutu w por. z np. Un:DF. No i 60 fps [*]

Po SO widać że mają jeszcze spory potencjał. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Xboxy już w takich cenach :obama:

13030-6548eb937bde438932034304f094520c.j

Jeszcze dwie stówki i będzie w cenie PS3, niecałe dwa lata po premierze :dynia:

Ale co się dziwić, przecież ludzie nie będą kupować guwna rozmazanego, które oferuje standardy z 2005 roku. Sam wychodziłem z założenia, ze kupie x-złoma jak cena spadnie do 1000zł, ale z drugiej strony, po co? Dla Halo 4.5 dla Banjo w 19fps czy może dla dlc do Tomb Raidera? Knur jeszcze będzie musiał się mocno postarać aby opchnąć mi ten złom. Poza tym, musiałbym wyciągać z piwnicy 8 letnią bravie hd ready.

Opublikowano

Pewnie lepiej trzymać konsolę dla gier widmo.

Opublikowano

Yeti gra w wiedzmina w 20fpsach i remaster gierki z ps3. Lepiej go nie słuchać w sprawie next gena bo ktoś jeszcze byłby skłonny kupić tego szrota za jego namową.

Opublikowano

Yeti gra w wiedzmina w 20fpsach i remaster gierki z ps3. Lepiej go nie słuchać w sprawie next gena bo ktoś jeszcze byłby skłonny kupić tego szrota za jego namową.

No, ale FullHD. Panie, next dżen pełno gembo!

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Ja też gram w Wiedźmina na PS4.

No to strasznie słabo skoro masz xboxa też. Btw która konsola ci bardziej pasuje i czy masz zamiar zostawić obie?

Opublikowano

No to strasznie słabo skoro masz xboxa też. Btw która konsola ci bardziej pasuje i czy masz zamiar zostawić obie?

naprawili fps w patchu 1.8, na bagnach jest teraz 27-30 klatek

lepiej pozno niż wcale

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Na ONE, chyba.

Opublikowano

Jesień jest w tym roku zarezerwowana dla One. Więcej gier. Jak mam brać na Ps4 nowego CoDa albo Asasyna czy kolekcję Drejka to wolę wydać na exy dla One. PS4 chodzi u mnie długo tylko ze względu na Wiedźmina i DriveClub. Na jesieni to Xbox zarządzi. 

Zostawiam obie. Xbox One ma mega-line up do przyszłego lata a PS4 chyba bardziej z sentymentu do marki. 

Opublikowano

pamiętam jak 2 lata temu kupiłem to ścierwo PS3 "dla tych kilku exów" co to niebieskie robactwo tasowało się przez 13 edycji console wars, ja pier... jeden z gorszych zakupów, nijakie gierki poza może god of war, motorstorm który mnie rozczarował i pad wyglądający i działający jak zabawka. The Last of Us jedynie uratowało ten sprzęt.

pamiętam twój zbiór exów.

motorstorm zamiast wipeota xd

killzone zmiast resistance 3 ;/

demon's souls znany ze słyszenia dzięki  CW - nieobecny [*]

produkcje jap. którym daleko do chińskich bajek tak samo [*]

szkoda że zabrakło lbp zamiast ratchetów  :rotfl:

z ps4 będzie tak samo, kupię w 2019 dla tych 3 exów za 400zł pewnie by się przekonać że 2 z nich to szroty.

zaraz... czy ty sam nie pisałeś że ps4 weźmiesz dla tych paru graficznych wydmuszek do sprawdzenia grafiki i opchnięcia? no to znowu nie poznasz jego najlepszych gierek. [*]

nigdy więcej nie ufać klapom i ich gustom

czy aby na pewno ich gustom?  :we_need_to_go_deeper:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie to żebym był złośliwy ale obóz Xboxa gniecie Was sonyklapersy jak chce. Strach pomyśleć co będzie na jesieni.

Opublikowano

Strach pomyśleć co będzie na jesieni.

Remaster Uncharted bez multi (niestety... bo dwójka miała jeden z najlepszych multi tamten gen - do jednego patcha).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nie to żebym był złośliwy ale obóz Xboxa gniecie Was sonyklapersy jak chce. Strach pomyśleć co będzie na jesieni.

Bycie botem w CW to casualstwo i pójście na łatwiznę. A ja brzydzę się grywaniem na easy.

Opublikowano

Drake Collection

Za jedyne 249. Czyli w cenie Rare Replay i remastera Gearsów :xboss: .

Nie no bo 

yebne zaraz :yao: 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

przypominam że do girsów dorzucają za darmo jedynkę z 2006 roku, który notabene cały czas ma działające servery.

meanwhile u skośnookich penisów wyłączyli multiplayera w Gran Turismo 5 które poszło w 10mln egzemplarzy :kaz:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

jw. Wraz z wprowadzeniem patcha 1.08 wszystko wróciło do na właściwe tory: Xbox One dalej szczyci się najlepszą wersją konsolową Wiedźmina.

Na PS4 po wyłączeniu post-processingu jest taki framerate jak na klocu (wyłączenie na klocu nie daje nic). Teraz jest to wybór 1080p vs motion blur i raczej trzeba być niedowidzącym botem na mocarzu, żeby dalej wybierać wersję na bonera.

A co ma być na jesieni, jak boty od ponad pół roku wymieniają trzy tytuły i tylko te tytuły będą wymieniać przez kolejne kilka miesięcy? Na jesieni co najwyżej któryś z tych tytułów może okazać się kapskiem. Na dodatek przed nami kolejne targi - kolejne zapowiedzi, ale nie od m$, a Sony może zaskoczyć tegoroczną premierą Rime, No Man's Sky albo innego Shadow of the Beast.

Opublikowano

Tutaj sie zgodze, premiera jakiejkolwiek gry na ps4 jeszcze w tym roku na pewno bedzie zaskoczeniem.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No to uważaj, bo Rime jest praktycznie gotowe.

:banderas:

Edytowane przez Lem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.