Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Na PS4 po wyłączeniu post-processingu jest taki framerate jak na klocu (wyłączenie na klocu nie daje nic). Teraz jest to wybór 1080p vs motion blur i raczej trzeba być niedowidzącym botem na mocarzu, żeby dalej wybierać wersję na bonera.

Właśnie widzę. Trzeba być yebanym zwierzęciem aby psuć sobie taką grę spadkami animacji.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pewnie dzisiaj nie zasne ze stresu ze na ps4 wyjdzie albo I nie kolejny indyk :dynia:

Opublikowano

jw. Wraz z wprowadzeniem patcha 1.08 wszystko wróciło do na właściwe tory: Xbox One dalej szczyci się najlepszą wersją konsolową Wiedźmina.

Na PS4 po wyłączeniu post-processingu jest taki framerate jak na klocu (wyłączenie na klocu nie daje nic). Teraz jest to wybór 1080p vs motion blur i raczej trzeba być niedowidzącym botem na mocarzu, żeby dalej wybierać wersję na bonera.

Nie to żebym był złośliwy ale obóz Xboxa gniecie Was sonyklapersy jak chce. Strach pomyśleć co będzie na jesieni.

A co ma być na jesieni, jak boty od ponad pół roku wymieniają trzy tytuły i tylko te tytuły będą wymieniać przez kolejne kilka miesięcy? Na jesieni co najwyżej któryś z tych tytułów może okazać się kapskiem. Na dodatek przed nami kolejne targi - kolejne zapowiedzi, ale nie od m$, a Sony może zaskoczyć tegoroczną premierą Rime, No Man's Sky albo innego Shadow of the Beast.

Przecież to Shadow of the Beast już ze dwa lata wychodzi i wyjść nie może. A tak na marginesie to ta gra już serio nikogo. Popatrz jak wspierane jest dalej Killer Instinct. Ile MS woła za Rare Replay, które jest rekomendowane w praktycznie każdej recenzji. Z czym do ludzi, panie?

Opublikowano

No tak. A Andrew będzie zaraz nawalał newsami o sprzedaży.

Opublikowano

Przecież to Shadow of the Beast już ze dwa lata wychodzi i wyjść nie może. A tak na marginesie to ta gra już serio nikogo. Popatrz jak wspierane jest dalej Killer Instinct. Ile MS woła za Rare Replay, które jest rekomendowane w praktycznie każdej recenzji. Z czym do ludzi, panie?

Taa... Shadow of the Beast nikogo. Nie to co bijatyka bez systemu z 2013 roku i zestaw starych gier w żaden sposób na nowej platformie niepoprawionych :yao:

Pewnie dzisiaj nie zasne ze stresu ze na ps4 wyjdzie albo I nie kolejny indyk :dynia:

A jak się grało przez 10 miesięcy w Ori?

Opublikowano

jaranie się indykami, które są multiplatformowe albo bedą xD do tego srime od twórców crapiastego deadlight (66 na meta bodaj) jest się czym jarać bouncy_jester___smiley_version_by_mirz12 lemur srsly 

Opublikowano

10 miesiecy XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Taa... Shadow of the Beast nikogo. Nie to co bijatyka bez systemu z 2013 roku i zestaw starych gier w żaden sposób na nowej platformie niepoprawionych :yao:

A jak się grało przez 10 miesięcy w Ori?

No ale Lemik. Sam przyznaj, że o Shadow of the Beast ludzie prawie zapomnieli. Killer Instinct to jedna z najlepiej ogarniętych systemowo bijatyk w jakie grałem. Trudna i ze świetnym designem. Co ja poradzę, że na PS4 Street Fighter V wygląda jak SF4 Ultimate Edition.

Opublikowano

wojowanie killerem jak jest na ps4 guilty gear to nie jest najlepsze rozwiązanie to tak jakby wojować project cars jak na xboxie jest forza

Opublikowano

Nigdy nie miałem styczności z Guilty Gear i nie mam porównania.

Opublikowano

10 miesiecy XD

No tak, w Ori gracie pięć miesięcy, a wcześniej przez pięć na nie czekaliście. Mój błąd.

jaranie się indykami, które są multiplatformowe albo bedą xD do tego srime od twórców crapiastego deadlight (66 na meta bodaj) jest się czym jarać bouncy_jester___smiley_version_by_mirz12 lemur srsly 

Widzę, że gdzieś zgubiłeś definicję indyka. Dwie z trzech gier wydaje Sony i nigdy nie będą multiplatformowe, zresztą multiplatformowość jakoś nie przeszkadza botom w jaranku Tomb Raiderem.

No ale Lemik. Sam przyznaj, że o Shadow of the Beast ludzie prawie zapomnieli. Killer Instinct to jedna z najlepiej ogarniętych systemowo bijatyk w jakie grałem. Trudna i ze świetnym designem. Co ja poradzę, że na PS4 Street Fighter V wygląda jak SF4 Ultimate Edition.

Killer Instinct ogarnięty systemowo :pawel: Mój ty guru od bijatyk :bije pokłony:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Nikt z nas nie miał styczności z GG, ale 84% to zawsze wymieniam. 

Opublikowano

10 miesiecy XD

No tak, w Ori gracie pięć miesięcy, a wcześniej przez pięć na nie czekaliście. Mój błąd.

A co wy robiliście od jesieni do BB? Oglądaliście orderka? xdddddddddddddddddd

Opublikowano

10 miesiecy XD

Widzę, że gdzieś zgubiłeś definicję indyka. Dwie z trzech gier wydaje Sony i nigdy nie będą multiplatformowe, zresztą multiplatformowość jakoś nie przeszkadza botom w jaranku Tomb Raiderem.

Killer Instinct ogarnięty systemowo :pawel: Mój ty guru od bijatyk :bije pokłony:

Ty w ogóle w to grałeś?

Opublikowano

Kurde Nemesis złe pytania zadajesz. On nawet nie grał w nic na ps4, bo jego zwyczajnie nie posiada, ale do pucowania pierwszy. 

Specjalnie ukrył psnid, żeby nie wyszło, że broni konsoli, której nie posiada. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

mała gierka AA - indyk tak się utarło tak jak z muzyką gdzie 90% brytyjskich kapel to indie rock, kiedy nie mają nic wspólnego z indie anyways jaranie sie gierkami z dystrybucji cyfrowej japrdl miej ty godność człowieka lemur

Opublikowano

A to dzięki, że mi podpowiedziałeś. Nie będę w takim razie odpowiadał na jego komentarze. To już wolę polemikę z Mendrkiem albo Andrzejem.

Opublikowano

The Witness zapowiedziano na pierwszej prezentacji ps4, a gra nadal nie wyszła :(

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Dyskutować z lemusem lol

Opublikowano

no przecież piszę że wyszedł jakiś GG 

Opublikowano

Dyskutować z lemoirasemjurasem i innymi alterkami lol*

Fixed

Opublikowano

no przecież piszę że wyszedł jakiś GG 

Tak wiemy, że wyszło GG, w które grało 2 osoby z forum na jednej kopii. 

Opublikowano

Choćbyś się zesrał, to w kalendarzu wydawniczym Sony nie znajdziesz dziur na blisko rok :lapka:

Opublikowano

No jak mają wychodzić takie ordery to lepsza byłaby dziura. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.