Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No jak mają wychodzić takie ordery to lepsza byłaby dziura. 

Tak, tak. Już wiemy, że dla was brak gier > gry.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak, tak. Już wiemy, że dla was zapowiedzi gier ktore w 90% nie wychodza > gry.

Opublikowano

Panowie to co było nie ma znaczenia, liczy się to co będzie, także kto chce pograć w fajne gry wie co powinien zrobić.

Opublikowano

Tak wiemy, że wyszło GG, w które grało 2 osoby z forum na jednej kopii. 

gdyby nie to że na mojej wiosce mam tylko jednego znajomego z ps4, któremu dodatkowo nie chciałoby się ruszyć do mnie dupy (hi smallv :cool: :czesc: ) to byłyby 2 kopie. kanapowe granie przed 30' tak bardzo upośledzone 

Opublikowano

No jak mają wychodzić takie ordery to lepsza byłaby dziura. 

Tak, tak. Już wiemy, że dla was brak gier > gry.

ch.ujowa gra to to samo jakby tej gry nie było

Opublikowano

25 mln konsol na świecie

Najlepsi deweloperzy wewnętrzni

Świetne symulacje jak DriveKlap

Super szczelanie w Uncharted

Wsparcie dla milionuf zespołów niezależnych

Myślisz konsola - mówisz PlayStation

Dominacja jak za czasów PS2, Kurtyzano!!!

Opublikowano

... także kto chce pograć w fajne gry wie co powinien zrobić.

Kupić WiiU

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

... także kto chce pograć w fajne gry wie co powinien zrobić.

Kupić WiiU

Widzisz, potrafisz napisać coś mądrego w przerwie od tabelek z liczbami.

Opublikowano

3 exy na +90%, racer na 88%, kilka pozycji na "8", xenoblade na koniec roku. no trochę beka że sprzęt trup pluje z 3 piętra na lajnapy obydwu konkurentów

Opublikowano

Kolejna porcja beki z xboxa one. Microsoft rozdaje sprzedaje xboxa one w zestawie z 40 calowym tv za 499$. Telewizor jest wart 430$ dolarów a xbox one 350$. Cały nakład jest co chwile wyprzedawany w USA. Microsoft wie że przegrał i myślał że jak za darmo rozda kilkadziesiąt tysięcy konsol to coś ugrał. Jednak się przeliczył gdyż gracze dokonują zwrotu xbone one twierdząc że zgubili paragon i odzyskuą 350$ za które kupują ps4 :mocking:

Microsoft tak zgłupiał że funduje ludziom ps4.

Arguably the biggest gaming deal this Summer was Best Buy's Xbox One and Samsung 40" HDTV for $499. Given the Xbox One's value of $350, and the HDTV's MSRP of $430, it was a Black Friday magnitude deal that thousands would impulsively take advantage of.

The deal was so good, in-fact, that even customers with no interest in an Xbox One have taken advantage of the deal.

Since the deal went live a week ago it has sold out across the country. Some of the customers had no interest in keeping both items, though.

During the past couple days several customers have returned the Xbox One to another retailer before sharing their experience on internet forums. They would state to customer service that they lost the receipt, resulting in them walking away with a brand name 40" HDTV for a staggering $150, or $280 less than its MSRP.

One user on NeoGAF proudly shared his experience of not only returning the Xbox One at Target, but trading it in for the latest PS4 bundle which includes 

The Last of Us and Batman: Arkham Knight. He even shared the receipt, which you can view below:

DSC_0008.jpg

Xbox na kolanach i ma pełne usta . 

sony6.gif

Prawdziwe buractwo tylko na PS4

Opublikowano

Ciezko sie nie zgodzic

eVnKDjY.jpg

Opublikowano

Sony jak zwykle nie potrafi zrobić czegoś dobrze :yao: jezuuuuuu jak ja bardzo gardzę tą śmieszną chińską firemką

Opublikowano

Ten R2D2 style X360 całkiem fajny ale limitka Sony zalatuje jarmarkiem i chińskimi zabaweczkami.

Opublikowano

Jestem fanem GW od dziecka ale zupelnie nie rozumiem kolorystyki tego pada od sony.

Opublikowano

I nikt tak nie traci eksów jak sony,

w ogole ktoś jeszcze pamięta, że final fantasy, tekken i mgs były eksami?

Opublikowano

Jakby to byly dobre gry to pewnie ktos by pamietal.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDD odkad konami, square czy namco to firmy wewnetrzne sony?

te gry w tamtych czasach byly exami tylko dlatego bo taki byl wtedy rynek i podejscie wydawcow, nikt wtedy nawet jena nie dal za wylacznosc i nie myslal by wydawac te pozycje na inne sprzety (saturn lezal, n64 mialo karty pamieci jako nosnik gier z ograniczeniem pojemnosci chyba 128mb - dlatego min wylecial ff7, ktorego pierwotnie pod n64 pisano, zachodnie konsole wtedy nie istnialy, a pc nikogo)

teraz znowu mamy inne czasy, gry kosztuja krocie, praktyczniejak sony/m$ nie zaplaci fortuny to nie oplaca robic sie AAA exa z idei

Opublikowano

Potwierdzono nową revizję PS4, tylko trzeba ją wesprzeć na chińskim kickstarterze :kaz:

958380967.jpg

Opublikowano

Bardzo ladny pad.

Opublikowano

ciekawe czy też sie chwieje 

Opublikowano

Może to tak specjalnie zrobili??? Weź czasem pomyśl co bluber???

Opublikowano

@Nemesis

Killer Instinct to jedna z najlepiej ogarniętych systemowo bijatyk w jakie grałem. Trudna i ze świetnym designem. Co ja poradzę, że na PS4 Street Fighter V wygląda jak SF4 Ultimate Edition.

:notsure:

Killer Instinct i system XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale wiadomo jestes specem od bijatyk 

SFV nie wyglada jak SF4:UE tzn ma podobny Art Design ale wyglada i rusza sie 10x lepiej 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.