Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Def Jam Fight For New York > wszystkie bijatyki

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jeśli bijatyki to tylko seria Dead Or Alive. Handlujcie z tym :joe:

Opublikowano

500px-Soul_Calibur_Logo_1_a.jpg

Opublikowano

DoA ma fajny system,do tego wszystko płynnie wygląda podczas walki. Nie to co Tekken,który jak dla mnie po dłuższym ograniu DoA 5/Ultimate na PS3 wygląda jak drewno.

Opublikowano

Tylko Soul Calibur/Street Fighter/Mortal Kombat 9. Reszta to drewno.

No i jeszcze Fighter Destiny na N64, kumaci zrozumieją :kaz:

Opublikowano

MK 9 tez wyglada jak drewno 

Opublikowano

Mortal Kombat 9. Reszta to drewno.

No bo MK to taka finezyjna rozgrywka XD

Dla mnie to zawsze był synonim drewna w bitkach.

Opublikowano

MK 9 tez wyglada jak drewno 

są różne rodzaje drewna, jak sosna, łupliwa i przesycona żywicą (DoA i Tekken), albo jak Modrzew, które jest tak trwałe i zayebiste, że aż jest pod ochroną w Polsce (te co wymieniłem wyżej).

Zrozumiało warzywko czy mam wyrwać jak chwasta?

Opublikowano

W ogóle to wszystkie zachodnie mordoklepy to drewno drewnowate. Jeśli bitka to tylko i wylacznie z Chin...

Opublikowano

MK9 i MKX Boonowi wyszly, choc tez sie zgodze, ze MK9 ruszalo sie jak drewno ale to byl nieformalny nowy MK Troligy wiec przynajmniej budzilo to nostalgie :P

Opublikowano

O Czezare cos madrego napisal  :mog:

Bijatyki i Slashery musza byc z Chin bo inaczej to w najlepszym wypadku 7/10 jak Mortal Kombat czy Killer Instinct

Opublikowano

I tak wszystko kleka przy Virtua Fighter. Ale dalej mozecie sie bez sensu licytowac na te wasze bijatyki dla paraolimpijczykow, zawsze to cos.

Opublikowano

Mejm VF i GG to najbardziej zawansowane i najbardziej skillowe bitki ameryki nie odkryles  :dunno:

( Da sie jeszcze w VF5:FS grac Online? )

Opublikowano

W ogóle to wszystkie zachodnie mordoklepy to drewno drewnowate. Jeśli bitka to tylko i wylacznie z Chin...

Cieszę się, że raz na zawsze wyjaśniliśmy kwestię Killer Instinct :lapka:

Opublikowano

Mejm VF i GG to najbardziej zawansowane i najbardziej skillowe bitki ameryki nie odkryles  :dunno:

( Da sie jeszcze w VF5:FS grac Online? )

Da rade spokojnie. Tyle, ze zostali juz tylko wymiatacze (co w sumie nie dziwne).

Opublikowano

Mejm teraz bede mial wolne od od czwartku do niedzieli wejde sobie do practice cos przyponiec i mozemy pograc :D

Opublikowano

Wyszła tylko jedna później

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Def Jem ICON to byl ostatni Def Jem

Bartek jak tam Mordor od EA???

Opublikowano

Od Warner Bros wormsie

Opublikowano

Mejm teraz bede mial wolne od od czwartku do niedzieli wejde sobie do practice cos przyponiec i mozemy pograc :D

No ja to samo, 2 lata w to nie gralem xD. Polamic mozemy, jak najbardziej.

Opublikowano

A sorry moj blad jak od WB to szacun ;f

Mejm jak ty tez 2 lata nie grales to nawet nie ma co do Practice wchodzic gramy na zywiol ;f

Opublikowano

Streamowanie z Jedynego do win10 działa przesympatycznie, myślałam, że będzie taki downgorad jakości i mega-lag jak przy streamie PS4 -> Vita, PS4 -> Vita TV, a tu niespodzianka,

można śmiało w Forzę pośmigać w łokienku, minimalny lag jest odczuwalny ale nie przeszkadza w wyprowadzeniu Atoma z poślizgu (kto grał, ten wie o co chodzi)

11lk8wy.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.