Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ctrl+c+z pawcio pamietaj o tym

te świetne exy od sony :teehee: ficuś po 5 minutach z LBP 3 już wystawił je na Pchlim xD

doszedlem do ostatniego bossa wczoraj wiec dzis skoncze - 5minut mi to nie zajelo wiec japa i nie rob sensacji

sonowiec wyscigowiec :cool: :czesc: przed skonczeniem gierki na PT a możesz kupic sobie bloodborne i zobaczyć co to dobra gierka na ps4

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

lepiej calakuj rakowe batman i mordora, ktorymi tak gardzisz, a ogrywasz godzinami na konsoli

Opublikowano

harr harr hu let de dogz aut

Opublikowano

Blubi gra w mordora? :obama: 

Opublikowano

Blubi gra w mordora? :obama:

jaha

Opublikowano

To było jeszcze wziąć ordera. :obama: 

Opublikowano

10- w PE

To było jeszcze wziąć ordera. :obama:

zawsze mogłem ukraść c'nie

Opublikowano

Wtedy naraziłbyś kochane sony na straty, a tego nie mógłbyś zrobić...klapku.  :newell:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

DOAX3 zapowiedziane na PS4 i Vite, xbox traci ex'a z dwóch poprzednich generacji. :xboss:

Opublikowano

czeka az stanieje !

pozczyłem dla platyny :teehee:

Opublikowano

z kolei Talos Pri(nene)le ponoć trafi też na bąka

Opublikowano

Ready At Dawn pokazalo korytarz 1886 dzialajacy na PC w 60fps

The Order 1886 is a PS4-exclusive that according to Ready At Dawn was only possible thanks to Sony’s console. Well, that’s true only if you’re talking about consoles, because at this year’s SIGGRAPH, Ready At Dawn showcased The Order 1886 running on the PC at 60fps.

While this does not mean that the team is currently working on a port, it does show the potential of its engine.

As Ready At Dawn claimed during its presentation:

Just to highlight the basic building blocks of this system, here you can see our scripting editor and the game running on PC. You’ll notice there is a light set block listed for each shot in the sequence.  It is enabled for that duration, and then disabled.”

Ready At Dawn has listed PC and PS4 as its target platforms for its engine, so it remains to be seen whether: a) The Order 1886 will make the jump to the PC and b) its future games hit the PC or not.

read-pc-slide.png

ready-at-dawn-engine-1.jpg

Opublikowano

Zestawić Xtreme Beach Volleyball z symulatorem kozy :dynia: :dynia: :dynia: Tak bardzo damage control :pawel: 

Opublikowano

No koza jest o wiele lepsza od jakiś chińskich guwien. 

Opublikowano

ty suteq a moze ty jesteś muslimem że cie jarają bardziej kozy niż to

19chj9siisidbjpg.jpg

Opublikowano

bluber bo zaraz pójdzie protokół "guantanamera" i zobaczymy co wtedy powiesz.  

Edytowane przez suteq

Opublikowano

bluber bo zaraz pójdzie protokół "guantanamera" i zobaczymy co wtedy powiesz.  

tumblr_n9yfhdnCTB1rti868o2_r2_400.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.