Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

bluber kupil dla bb

ficus dla japonszczyzny takiej jak batman czy driveclub

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no i byla beka, ze Ficus nie chce zmienic konsoli, jak nie jaraja go krasnale i gorsze wyscigi niz multiplatformy, a bluber dlaczego nie moze zmienic konsoli, skoro dla niego niemalze kazdy ex MS niszczy ? 

Bo raki maja mniej klatek i nizsza rozdzialke ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale ja tej konsoli nie kupilem tylko dostalem co nie zmienia faktu, ze i tak bym ja kupil wczesniej czy pozniej bo to jedyny sluszny wybor next gena, a bb mnie nie jara i musicie z tym zyc, przynajmniej nie jestem z tych co to bronia kazdego exa bo to ex

amen

Opublikowano

Sorry, zapomniałem się wylogować, tak naprawdę jestem zły, że kobita nie zaczekała i kupiła mi PS4 zamiast XO, ale coś już przebąkiwała o gwiazdce i o nowej Larze Croft :)

Opublikowano

Za taki prezent to byl bil w mordę ino roz.

Opublikowano

Jaranko (pipi)owa Forza 5 na potrzeby CW. Boty-tak bardzo gardze!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No nie ma, bo to jedyne wyścigi bez zmiennej pory dnia. W tej kategorii nie mają konkurentów :Coolface:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Czyli amatorski, z kickstartowego stołu Project Cars ma zmienną porę dnia, a wysoki budżetem, ważny ex super Xboxa nie ma czegoś takiego? I to w szóstej odsłonie? Czemu?

Opublikowano

Jakby zmienna pora dnia była czymś co liczy się w wyścigach przede wszystkim...

Wprowadza urozmaicenie.

Natomiast zmienna pogoda w symulatorze to coś więcej niż urozmaicenie, bo wprowadza też strategię. Na przykład podczas wyścigu zacznie lekko padać deszcz, a ty musisz zdecydować czy zjechać teraz na zmianę opon czy zaryzykować i pojechać jeszcze jedno kółko. Zaryzykujesz i pojedziesz na starych oponach, a tu rozpada się bardziej i masz pozamiatane :reggie:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Wprowadza urozmaicenie.

Natomiast zmienna pogoda w symulatorze to coś więcej niż urozmaicenie, bo wprowadza też strategię. Na przykład podczas wyścigu zacznie lekko padać deszcz, a ty musisz zdecydować czy zjechać teraz na zmianę opon czy zaryzykować i pojechać jeszcze jedno kółko. Zaryzykujesz i pojedziesz na starych oponach, a tu rozpada się bardziej i masz pozamiatane :reggie:

Pytanie bo nie wiem: Czy Gran Turismo 6 miało ten ficzer?

Opublikowano

Apropo GT7, najwyraźniej na PGW zobaczymy trailer.

v7MB5sq.gif

(Kaz)

NUOz7B0.jpg

<7 mechaników, hm>

Opublikowano

do czasu gt7 wyjdzie forza 7 i wtedy pewnie bedzie ficzer zmiennej pogody pod dx12

#wszystkosieuklada

Opublikowano

Pytanie bo nie wiem czy jest jakiś ekskluzywny race sim na ps4 czy 2 lata od premiery i nadal lipa ? I kiedy wyjdzie GT 7 :yao:

Straszne z klapów są rodzyny xD

Opublikowano

Wprowadza urozmaicenie.

gt5 juz nawet mialo

Pytanie bo nie wiem: Czy Gran Turismo 6 miało ten ficzer?

gt5 juz nawet mialo

Opublikowano

skoro w fh2 jest zmienna pora dnia i pogoda to brak tego ficzera w fm6 to albo brak czasu albo lenistwo

Opublikowano

no i byla beka, ze Ficus nie chce zmienic konsoli, jak nie jaraja go krasnale i gorsze wyscigi niz multiplatformy, a bluber dlaczego nie moze zmienic konsoli, skoro dla niego niemalze kazdy ex MS niszczy ? 

Bo raki maja mniej klatek i nizsza rozdzialke ?

BB jarało mnie bardziej niż wszystko co wyszło na xbonie a że przy okazji ograłem Wiedzmina 3, OlliOllie 2 czy też chętnie ogram Axiom Verge czy Hotline miami 2 oraz nadchodzącego MGS V to już efekt uboczny. Xbox będzie u mnie z Scaleboundem day one. 

skoro w fh2 jest zmienna pora dnia i pogoda to brak tego ficzera w fm6 to albo brak czasu albo lenistwo

1080p i betonowe 60fpsów plus 24 auta na trasie na słabej konsoli jaką jest xbox one i masz odpowiedź. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Gafowi insajderzy już eksajtują, że konfa na PGW będzie lepsza od tej na E3 :banderas: Tylko Sony, tylko konfy, tylko hajp.

widze że u klapków nadal hekatomba 24/7

Opublikowano

W Arcade pogoda to raczej element kosmetyczny.

No i jak to jest zrobione: 4 minuty wyścigu a tu deszcz, słońce i burza. Super immersja bulwo, brakuje jeszcze trzęsienia ziemi.

jakoś w wiedzminie masz burze, deszcz potem 3 minuty pozniej słonce i god rays i jakoś to nie przeszkadza 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.