Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

super exy - kolekcja gierek od rare, ktora od stu lat mozna odpalic w lepszej jakosci na emu na pc, na loniaku dali jakiejs marnej jakosci porty bo na polepszenie oprawy nawet w stuletnich gierkach xone jest za slaby xDDDDDDDDDDD

51395758641319495737.jpg

:yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No bo tych gier jest 30 za 79zł i to się chwali a nie sony jedna 5 letnia gra za 150zł, trylogia kapiszonów bez multi za 250, gierki z vity też pewnie za 150pln. Także ten obie strony lecą w ch.uja, ale jedni przynajmniej graczy słuchają a nie podbijam kija wbijam i macie gorsze gierki w plusie (hohokum xD) i jeszcze płacicie więcej elo frajerzy xD XD XD

Opublikowano

Żenujący trailer. Współczuję tym ludkom co brali udział w jego kręceniu, te ich miny wprost nadają sie na jakieś gify XD

A sama gra to kolejna popierdółka, w która zagra garstka napaleńców na te gogle od Sony, a po 2 miechach pewnie serwery będą świecić pustkami.

Opublikowano

Yeti gierka, która wyglada podobnie do tego banjo na potęznym ps4 

2380687-1146335873-14590.jpg

Opublikowano

Yeti gierka, która wyglada podobnie do tego banjo na potęznym ps4 

2380687-1146335873-14590.jpg

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

YETI: Piszesz, że bockie kontrargumenty to teksty o graficzce, ale to dla Ciebie jest to dealbreaker i spuszczasz się nad FullHD w jakiś śmiesznych gierkach bez gameplayu i replayability. Robisz jawnogrzesznicę z logiki.

Żaden dealbreaker, ale jeden z argumentów, dealbreaker to jest min. U4, BB, TLG czy FFVII no i jak widać morpheusza, nowa jakość grania, nowa generacja tylko u Sony. :banderas:

A u was co tam? Halo 4.5 i wirtualny pokój z wirtualny kominkiem i wirtualnym tv full hd na ocolusie?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

YETI: Piszesz, że bockie kontrargumenty to teksty o graficzce, ale to dla Ciebie jest to dealbreaker i spuszczasz się nad FullHD w jakiś śmiesznych gierkach bez gameplayu i replayability. Robisz jawnogrzesznicę z logiki.

Żaden dealbreaker, ale jeden z argumentów, dealbreaker to jest min. U4, BB, TLG czy FFVII no i jak widać morpheusza, nowa jakość grania, nowa generacja tylko u Sony. :banderas:

YETI chłopie OBUDŹ SIĘ. Z tych gier wyszło tylko BB. Reszta to gry na następny rok (przy dobrych wiatrach) kiedy Król do tego czasu wyda Forze 6, Gears Remastered, Tomb Raider, Halo5, Gigantic, Quantum Break. Z szansą że Scalebound wyjdzie przed TLG i FF VII. Dwie gry, które zaczęto robić (lub wydano) w czasach PIERWSZEGO Playstation (ff) i PS2 (tlg). Ty na prawdę nie lubisz grać w gry czy co? To tylko kawałek plastiku, a Ty przywiązałeś sie do niego do tego stopnia ze wolisz czekać niż grać.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

super exy - kolekcja gierek od rare, ktora od stu lat mozna odpalic w lepszej jakosci na emu na pc, na loniaku dali jakiejs marnej jakosci porty bo na polepszenie oprawy nawet w stuletnich gierkach xone jest za slaby xDDDDDDDDDDD

jakos w zeszlej generacji nie przypominam sobie by klapy jako turbo exy wymienialy legendarne tytuly z psx odpalane na ps3,psp czy vicie

Znowu :/ tak naprawdę me serduszko jest zielone :xboss:

Opublikowano

Yeti jak będzie sie grało z świadomoscią, że twoje goty 2015 na ps4 ma włączony 20 stopień oszczędzania energii :yao: 

7HNuR1N.gif

Opublikowano

Ale bul dupy i juz brak argumentów, tylko teksty o graficzce, no ale jakie argumenty, z czym? Z halo 4.5, dlc do tr czy forzy która wygląda jak remaster z pierwszego x-boxa? Weźcie idźcie z tymi swoimi standardami z 2005 na pole buraków, bo nowa generacja tylko u Sony.

PS. W sieci coraz więcej filmików z tego pokazu morpheusza, same zachwyty i nowa generacja tylko od Sony, a specjaliście stękali coś o gadzecie typu move :yao:

Obejrzałem filmik. Najlepszy jest symulator ostrzeliwania się za pomocą dildosów zza biurka.To jest doprawdy zbyt śmieszne!

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

YboD1Cx.gif

No dobra DYNIA.

Nie to co u Sony, tylko nowa jakość grania. :banderas:

Dla Kingi kupiłbym PS 4

Opublikowano

jeden plastik w domu wystarczy

Opublikowano

Yeti jak będzie sie grało z świadomoscią, że twoje goty 2015 na ps4 ma włączony 20 stopień oszczędzania energii :yao:

7HNuR1N.gif

To jest konkretna różnica, a nie jakieś 180p jak między X1 i PS4. 

Opublikowano

YETI chłopie OBUDŹ SIĘ. Z tych gier wyszło tylko BB. Reszta to gry na następny rok (przy dobrych wiatrach) kiedy Król do tego czasu wyda Forze 6, Gears Remastered, Tomb Raider, Halo5, Gigantic, Quantum Break. Z szansą że Scalebound wyjdzie przed TLG i FF VII. Dwie gry, które zaczęto robić (lub wydano) w czasach PIERWSZEGO Playstation (ff) i PS2 (tlg). Ty na prawdę nie lubisz grać w gry czy co? To tylko kawałek plastiku, a Ty przywiązałeś sie do niego do tego stopnia ze wolisz czekać niż grać.

Co ty do mnie piszesz? To ty się obudz i zrozum, że gdyby x-złom posiadał jakąś interesująca mnie grę, to bym go kupił, tak jak kupiłem pierwszego X i X360. X360 kupiłem bo pierwsze Girsy niszczył, H3 niszczyło, a teraz Girsy na XOne to niszczą ale śmiechem, a Halo 4.5, to tylko kupić dla multi, bo single player wygląda jak z 2005 roku. Żadna gra oprócz Scalebound mnie nie interesuje na Xone, obecnie nie widzę NIC, co by mnie przekonało do kupna tej konsoli, która wyszła niecałe dwa lata temu, a która już kosztuje 999zł :yao:.

Przed FFVII czy TLG wyjdzie U4 w którego zapewne będę grać aż do TLoU2 (multiplayer), SFV czy Ratchet&Clank, więc nie bój się, gier na wyłączność w 2016 na PS4 będzie ogrom i to już od początku roku. A jak microshit wyda coś na poziomie pierwszych Girsów, to chetnie kupie tą pomyłke technologiczną "inżynierów", a raczej nieudaczników z microsoftu.

Yeti jak będzie sie grało z świadomoscią, że twoje goty 2015 na ps4 ma włączony 20 stopień oszczędzania energii

Będzie się grało cudownie z forumkiem ze świadomością, że p©lebs musi czekać jeszcze ponad 2 miesiące do uruchomeniu serwerów MGO. I tego MGSV to tylko 30% odpali w full hd, resztę zapraszam do domu na pokaz nowej generacji od Sony odpalonej na 55 HX850. :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jest to tez screen w 4K, pewnie z kompa z NATO.

Rozumiem, że w 1080p magicznie wyłączają oświetlenie specjalnie dla klapów.

Opublikowano

przeciez specjalnie na ps4 jest wylaczone oswietlenie by oddac skradankowy klimat tej pozycji, na pc wlaczone oswietlenie w bazie wiec skradac sie nie da bo za jasno i kazdy nas widzi i plebs dostaje zwyklego shootera bo tylko ten gatunek sprzedaje sie na taborety - przeciez konami to tlumaczylo na gamescom, a wy robicie znowu glupie sensacje

Opublikowano

To jest konkretna różnica, a nie jakieś 180p jak między X1 i PS4.

jest tego więcej 

pic_motherbase_pc_z2.jpg

pic_motherbase_pc_z1.jpg

pic_mission_pc_z1.jpg

z prawej szrot4

Opublikowano

na ps4 jest inna pora dnia

Opublikowano

wszyscy spią jeszcze w bazie

Opublikowano

Który z was ma telewizor 4K, że wrzucacie screeny z PS4 właśnie do 4K rozciągnięte?

Opublikowano

ja mam

Opublikowano

jasne, teraz mianownikiem porównywania gier wyścigowych są zmienne warunki atmosferyczne bo tak klapom wygodnie. A może niech mianownikiem bedzie rozsadna ilość aut do wyboru, np minimum 100, wtedy sie okaże ze driveclub i pcars to yebane szroty.

Opublikowano

pod kątem stałego 60 fpsów tez by mogli porównać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.