Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Niezła przepaść w tym MGS pomiędzy ps4 a pc. Miło

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

po co ci 500 aut jak mozesz sie scigac tylko jednym w danym momencie

Opublikowano

ja mam

Jak nie widzisz różnicy między 1080p i 900p, to na jaką cholerę ci 4K? :dafuq:

Opublikowano

poza zmiennymi warunkami liczy sie takze model jazdy, zroznicowanie danego wyscigu wlasnie przez pogode, no ale w sumie u was 1 zaraz porowna model jazdy do NFS'a, inni w ogole nie grali, wiec o co tu sie spierac... 

Edytowane przez easye

Opublikowano

ja mam

Jak nie widzisz różnicy między 1080p i 900p, to na jaką cholerę ci 4K? :dafuq:

oczywiscie, ze widze, kupilem bo mnie stac

Opublikowano

smutny figaro pisal, ze DC to symulacja

Opublikowano

smutny figaro pisal, ze DC to symulacja

nie pisałem. 

pisałem że DC jest tak samo nudne jak symulacje typu Forza/GT.

Opublikowano

Jedyna osoba ktora od 3 stron pisze od DC jestes Ty Wezyr. 

Opublikowano

a to akurat prawda, obok funu jaki daje PGR to nawet nie stało.

Opublikowano

Który z was ma telewizor 4K, że wrzucacie screeny z PS4 właśnie do 4K rozciągnięte?

Nie dość, że mają takie ciężkie życie, to musisz jeszcze uświadamiać ich, że żyją w niewiedzy? Już zostaw ich, oni się tam dobrze czują, są szczęśliwi.

shot5736.png

Edytowane przez YETI

Opublikowano

a to akurat prawda, obok funu jaki daje PGR to nawet nie stało.

Nie ma nawet co porównywać, lol. 

Opublikowano

Pięknie będzie grać w MGSV ze śmiadomością, że klapy mają jakąś wersję dla ubogich :)

Opublikowano

Pisze to osoba, ktora MGO odpali w 2016 i będzie miała dwa światełka więcej. Wystarczy tylko przesunąć czas w grze i światełek już nie ma... tak samo jak MGO.

:kaz:

Opublikowano

nie odpale nawet w 2017 bo ch.uj mnie obchodzi onlajn w tej serii xD

Opublikowano

Pisze to osoba, ktora MGO odpali w 2016 i będzie miała dwa światełka więcej. Wystarczy tylko przesunąć czas w grze i światełek już nie ma... tak samo jak MGO.

ale przynajmniej za darmo a nie na playstation not-work

Opublikowano

Najlepszy mgs w historii tylko na pc :banderas:

Opublikowano

Spoko zanim psn i serwery konami wstana,to akurat pc dostanie mgo. 

Opublikowano

tez bym gral w MGO jakbym mial ps4...

Opublikowano

MGO nie dla plebsu, bo wymaga myślenia. Lepiej strzelać do botów w Titanfall albo do krasnali ogrodowych.

Opublikowano

Desperacja niebieskiej zarazy sięga doprawdy zenitu! Jak im musi być bardzo ciężko, w jakiej oni straszliwej depresji muszą sie teraz znajdować, żeby na poletko CW wytaczać "działa" w postaci dildosów i kamerki! :yao:  :yao:  :yao:

A tak poważnie...Deprecha to bardzo poważna i wciąż nie do końca poznana choroba...

aktjzp.jpg aktjzp.jpg aktjzp.jpg

Opublikowano

MGO nie dla plebsu, bo wymaga myślenia. Lepiej strzelać do botów w Titanfall albo do krasnali ogrodowych.

każde multi na ps4 wymaga myślenia...

"czemu to kur.wa nie działa??"

Opublikowano

Może i jest 400ms, ale prawdziwi twardziele zagrają przez remote play żeby mieć 500.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.