Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Co tam źródła światła w mgsie na ps4, sony zbija piontkę z konami i zamiast masci na ból dupy klapów tworzy xperie oraz mp3 player z motywem z mgsa :yao:

j1_compact.0.jpg

phantom_pain_walkman.0.jpg

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

a bulwa moze wytlumaczy czemu bedzie mgs5 ogrywac na ps4 zamiast na pc z wlaczonym swiatlem

Opublikowano

Teraz będzie kręcona beczka z opartej na hostach gry f2p, która nie wymaga nawet opłaconego plusa? Tak nisko upaść :yao:

Opublikowano

a bulwa moze wytlumaczy czemu bedzie mgs5 ogrywac na ps4 zamiast na pc z wlaczonym swiatlem

bo mam ps4?

Opublikowano

Pewnie chce pograć z najlepszymi w MGO.  :bunny:

Opublikowano

Pewnie chce pograć z najlepszymi w MGO.  :bunny:

:fsg:

Opublikowano

biedny bluber, wielbi wii u, broni xbona, gnoi na każdym kroku ps4

A teraz zagadka, którą z tej trójki posiada w domu? xd

Opublikowano

któryś za nas cierpiał rany 

znowu to gów.no Zelda? eeeh... 

Opublikowano

ma to gnoi, w przeciwienstwie do tych co chwala a widzieli w media expercie

Opublikowano

ma to gnoi, w przeciwienstwie do tych co gnoją a widzieli w media expercie

Ano, ano

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Teraz będzie kręcona beczka z opartej na hostach gry f2p, która nie wymaga nawet opłaconego plusa? Tak nisko upaść :yao:

No bo gry ktore wymagaja ps+ nie maja problemow z online :D BF4 najwiekszy fps na ps4 przez kilka miesiecy od premiere mial problem z lagami nawet teraz trafiaja sie dni ze w bf4 nieda sie gra bo tak laguje. Psn zdycha min raz w tyg. A w swieta co roku zdycha na kilka dni.
Opublikowano

zaq z lemurem sie nie rozmawia 

Opublikowano

Battlefield, który nie działał na niczym, najlepszym dowodem na zyebany PSN :pawel:

Opublikowano

Battlefield, który nie działał na niczym, najlepszym dowodem na zyebany PSN :pawel:

mi na xbonie działał

Opublikowano

Na PC dzialal online. A juz napewno lepiej niz na ps4. Teraz bedzie patch we wrzesniu na PC serwery beda mialy odswiezanie 60/hz120hz a na ps4 30hz :D no ale 8gb vram! Za 2 dni piatek wiec znowu sie lista znajomych nie bedzie ladowac,wiadomosci beda przychodzic z opoznieniem,lista imprez nie bedzie sie aktualizowac i nawet moze psn zdechnie. Plus jak odpalisz gre a pozniej chcesz wejsc do psstore to trzeba resetowac konsole :D Ale skad ty mozesz o tym wiedziec lemonka skoro ps4 nie posiadasz.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

po skończeniu bloodborne moja cudowna instancja ps4 leży i się kurzy i coś mi mówi, że tak poleży ze dwa - trzy lata.... Jednak indyki to się bierze za darmo albo prawie darmo na blachę, a po sieci gra się na XBL.

Wczoraj przypadkowo weszłam do sklepu Sony Center zamiast do Komputronika i do typka powiedziałam, że szukam komputera do streamowania. I co? Wcale nie wspomniał o Playstation TV, które streamuje cudowne gry z PS4 tylko zapytał czy na pewno o ten sklep mi chodziło? Logo Komputronik w CH Silesia Center jest umieszczone niefortunnie między tymi dwoma sklepami i z całej rozmowy dało się wyczuć, że większość ludzi do Sony Center przychodzi przez pomyłkę :D Oczywiście sklep był całkowicie pusty w odróżnieniu od Komputronika obok.

Beczułka rumowa bez rumu.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

A jak wróciłaś, to ugotowałaś obiad? W ogóle kto ci taki długi łańcuch założył?

:Coolface:

Opublikowano

Samodzielnie gotowane posiłki nigdy nie będą dla mnie powodem do wstydu :-) Pozdrawiam koleżko.

Opublikowano

Samodzielnie gotowane posiłki nigdy nie będą dla mnie powodem do wstydu :-) Pozdrawiam koleżko.

Mendrek nie narzeka?

Opublikowano

Mendrka nie widziałam od wielu miesięcy, nie byłam w stanie prowadzić dalej znajomości z tak zaślepionym nienawiścią fanatykiem. A co do jego diety to z tego co mi wiadomo woli raczej fastfood :]

Opublikowano

Sciagnalem sobie bete coda [tak wiem... ale mgs dopiero za 2 tygodnie :(] noooo i bardzo konkretna giereczka, oto co mi sie przytrafilo juz w pierwszym meczu:

Opublikowano

Sciagnalem sobie bete coda [tak wiem... ale mgs dopiero za 2 tygodnie :(] noooo i bardzo konkretna giereczka, oto co mi sie przytrafilo juz w pierwszym meczu:

Bo to Nemesis był :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.