Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

PS4 jest najlepsze w dymaniu klienta - myślisz, że kupujesz nowoczesny sprzęt za grosze, na którym śmiga wszystko w najlepszej jakości i takiego wała.

Nie dajcie się nabrać, ja się nabrałem :frog:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

zacznijmy od tego że ps4 w niczym nie jest "naj" :yao:

najlepsze multiplatformy? są na pececie

najlepsze exy? xone i wii u ma lepsza ofertę

najlepszy pad? pad do xbona lepszy, wii u pro controller również

najlepsza jakość wykonania? plastik z daewoo tico i łamiący się pad temu przeczą

najlepsza sieć? xbox live oraz steam są mile przed psn

najlepszy serwis i obsługa gwarancji? oczywiście microsoft

najlepsze ceny? xone jest tańszy i gierki na niego też (remaster gearsów za 99zł)

najlepsza społeczność? chyba wszyscy wiemy że plejstejszony prezentują niski poziom :reggie:

playstation 4 NA KAŻDYM POLU jest GORSZE od konkurencji, taka przeciętność nad przeciętnościami, konsolowy odpowiednik skody fabii, piwa tyskie i top chipsów z biedry.

jedyne w czym playstation jest "naj" to najdluższe konserwacje sieci, oraz najwięcej psychofanów dżihadystów.

ostatecznie rozwiązałem kwestię klaperską, pozdrawiam :cool:

oluOJ20.gif

Opublikowano

Lepiej na kolanach do Spencera niż na kolanach z pełnymi ustami u Sony.

Opublikowano

zacznijmy od tego że ps4 w niczym nie jest "naj" :yao:

najlepsze multiplatformy? są na pececie

najlepsze exy? xone i wii u ma lepsza ofertę

najlepszy pad? pad do xbona lepszy, wii u pro controller również

najlepsza jakość wykonania? plastik z daewoo tico i łamiący się pad temu przeczą

najlepsza sieć? xbox live oraz steam są mile przed psn

najlepszy serwis i obsługa gwarancji? oczywiście microsoft

najlepsze ceny? xone jest tańszy i gierki na niego też (remaster gearsów za 99zł)

najlepsza społeczność? chyba wszyscy wiemy że plejstejszony prezentują niski poziom :reggie:

playstation 4 NA KAŻDYM POLU jest GORSZE od konkurencji, taka przeciętność nad przeciętnościami, konsolowy odpowiednik skody fabii, piwa tyskie i top chipsów z biedry.

jedyne w czym playstation jest "naj" to najdluższe konserwacje sieci, oraz najwięcej psychofanów dżihadystów.

ostatecznie rozwiązałem kwestię klaperską, pozdrawiam :cool:

comment_s96UC20VdKIWepw1nyoSCMpQuX0BK1VE

Opublikowano

to teraz co? na kolanach do spencera wrócisz?

Mam ten sam syndrom co wcześniej po zakupie PS4 - odechciało mi się grać w gry. Konsole odpalam raz w tygodniu. 

Nie wiem, ten sprzęt jest jakiś felerny. 

Opublikowano

xD

Jesteś niesamowity.

Opublikowano

Mam ten sam syndrom co wcześniej po zakupie PS4 - odechciało mi się grać w gry. Konsole odpalam raz w tygodniu.

Mam ten Sam syndrom,kupilem ps4 odechcialo mi sie grac.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Mam ten Sam syndrom,kupilem ps4 odechcialo mi sie grac.

ej coś w tym jest :/ jak ku[iłem ps4 to popadłem w alkoholizm ;/

Opublikowano

Ja zacząłem bić żonę i dzieci głodne chodzą ale chociaż będzie ciepło w domu na zimę.

Opublikowano

Boty próbują się chować za blachą i nintendo, bo guwno rozmazane nie wyrabia :pawel:

Najlepsza konsola z największą bazą użytkowników i obiektywnie największą ilością gier. Handlujcie popaprańcy :problem:

Opublikowano

Nie wyrabia to ps4 przy 30 stopniach ciepła beka ze szrota.

Opublikowano

Boty próbują się chować za blachą i nintendo, bo guwno rozmazane nie wyrabia :pawel:

Najlepsza konsola z największą bazą użytkowników i obiektywnie największą ilością gier. Handlujcie popaprańcy :problem:

TFU TFU  TFU

comment_uYnUDJV7g4AWDP3XOaWG3DdsRIzmAwRv

Opublikowano

lem, piękny dmg ctrl :lapka:

Żeby mógł być jakiś ctrl, to najpierw musiałby być jakiś dmg, a widzę tylko narkotyczne jazdy posiadaczy najgorszej z konsol :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

A jak tam PSN w USA Zeratul ? Też tak posysa jak w europie, czy u was nie ma tematu ?

A to nie jest tak, że posysa globalnie? XLive to też nie ten Xlive z 360... cały online na nowych konsolach to kpina.

Opublikowano

Lema chyba tak ponioslo ze zamiast minusa dal Mazzowi plusa :obama:

Opublikowano

:yao:

Plusa dostał z litości.

Opublikowano

A jak tam PSN w USA Zeratul ? Też tak posysa jak w europie, czy u was nie ma tematu ?

A to nie jest tak, że posysa globalnie? XLive to też nie ten Xlive z 360... cały online na nowych konsolach to kpina.

Zeratul,nie masz jakiejs gry na obie platformy? bo chetnie bym zobaczyl ile trwa pobieranie pliku o identyczny rozmiarze na obu platformach.

Opublikowano

W sumie to sie z Maselo zgadzam poza EX-ami bo to kwestia indywidualna. No i mnie tam sie PS4 nie przegrzewa bo mieszkam w klimacie gdzie 26 stopni to szalenstwo. 

Bloodborne i GGXrd lepsze niz Sunset Overdrive i KI 

Opublikowano

:yao:

Plusa dostał z litości.

Tak tak :isee:

Lem plul jak czytal. ;)

U2MDAQo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.