Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

250zeta za kolekcje kapiszonów w 1080p bez multi xd ciekawe kto w ogóle teraz będzie chciał w te obrzydliwe kapiszony jeden grać bo bez remasteru jak pierwsze girsy to tu się nie obejdzie, ale klapy lubią jak się w nich ładuje i przyjmują ze smakiem

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zaraz dostaną za kolejne 250zł remastery "perełek" od Kejdża xD

PS. W kapiszonach cz.1 poprawili model drejka

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To je sztuka tego nie ogarniesz pjerdolony bocie :teehee:

Opublikowano

dżejson, dżejson, dżeeeejsooon !!!

Opublikowano

dżejson, dżejson, dżeeeejsooon !!!

Ale tak już szczerze, to HR akurat wspominał bardzo dobrze :P

Szczególnie utwory już zmarłego Normand'a Corbeil'a

https://www.youtube.com/watch?v=rQuS7iA9s1o

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak już jesteśmy przy HR to ten glitch niszczy (uwaga spoilery):

xD

Opublikowano

- 30 fps zamiast 60 w singlu

- 1 remaster i dorzucone po taniości dwójka i trójka

widzę że warto było pozostać wierny marce (w sensie olać kupno 360-tki w 2013 i poczekać na zapowiedź remastera całej trylogii in glorious 1080/60)

:obama:

Opublikowano

- multi w 60 klatkach vs brak multi nawet w 1 klatce

PS. Gearsy 1,2,3, Judgement + remaster wszystkie z działającym multi => choćbyś nie wiem jak kombinował to nie wygrasz tego porównania

Opublikowano
to ja to tu na początek znów zostawię;

lepiej jak wydają więcej for the players niż jakby nie wydawali nic 

chyba for the frajers  :pawel: nie no lepiej że łatwo wezmą za to kasę niż by nie mieli brać, ale żądanie więcej niż 160 zł za brak jakichkolwiek zauważalnych zmian (patrz wykonanie GTA V, TR, Gearsy) i wycięcie trybów kopperacji i pvp z AT i D'sD, to parodia.  

łykacie te szroty jak młode pelikany, a później zdziwko jak głęboko można jeszcze.... <autocenzura> 

choćbyś nie wiem jak kombinował i zaprzeczał własnemu hejtowi n.t. wspomnianego framerate w dedykowanym temacie, wyebane mam w rozmiary tych obydwu dildosów, choć fakt faktem za rok, góra półtora, kiedy obie te kolekcje będą oscylować w granicach 70-120 zł, może będą miały sens dla kogoś kto ograł już oryginały. :>

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

5 gier za 99zł w tym jeden remaster to jest dobry deal - pogódź się z tym. Mój hejt dotyczy głównie designu, który na siłę zmieniali w singli, gdzie to niby neguje to nie wiem, ale próbuj dalej.

PS. 70zł to za 2 miesiące będzie kolekcja Gearsów kosztować :P 

Opublikowano

Jeden singiel + jedno multi < trzy razy singiel, a emulowane śmieci nikogo.

Z matematyką nie wygracie przebrzydłe boty :problem:

Edytowane przez Lem

Opublikowano
jedna faktycznie odnowiona gra, dysponując całą trylogią + wrzucenie do tego po taniości past genów z takim samym, lub mniejszym (biorąc pod uwagę jakość BC bonera) framerate = 5 gier za 99 zł. extra opcja dla kogoś kto ograł już trylogię.  :rotfl:

Mój hejt dotyczy głównie designu, który na siłę zmieniali w singli, gdzie to niby neguje to nie wiem, 

mój hejt z kolei, z faktu że za drugie tyle z kawałkiem (imo max 219) mogliby zrobić także pełnoprawne remastery dwójki i trójki. z singlem w 60 fps, no ale jak sam powiedziałeś pewnie bali się dysonansu pomiędzy 60 fps w singlu jedynki, a 30 w czwórce.  :teehee:

@Lem

jak zwykle szkodzi sprawie :pawel:

no ale weź chociaż powiedz że 250 za Un to też choy

edit: wolniej myślącym podkreślę że nie mam nic do stosunku ceny do zawartości, ale stanu w jakim mogło to zostać podane. 

Opublikowano

Po taniości to jest zrobione ps4 i wszystkie jego remastery, no ale jak zwykle nobody który uczepiony jest jednej marki jak mucha go,wna ma najwiecej do powiedzenia :yao: nie ma nic gorszego niz bycie teoretykiem

Opublikowano

Wczoraj o godzinie 13 zapuściłem rakową bete, uśpiłem konsole i przypomniałem sobie o tym o pierwszej w nocy. Odpalam, a tam 35%... Always online.

Opublikowano

jedna faktycznie odnowiona gra, dysponując całą trylogią + wrzucenie do tego po taniości past genów z takim samym, lub mniejszym (biorąc pod uwagę jakość BC bonera) framerate = 5 gier za 99 zł. extra opcja dla kogoś kto ograł już trylogię.  :rotfl:

wolno myślisz więc ci podpowiem - girsy kazdy bierze by ogrywać z ziomkiem w coopie (co widac po ustawkach) albo wrócić do swietnego multi w 60fps

kolekcje drejka nie wiem na chuy brac drugi raz jak sie juz to ogralo, przechodzenie po raz drugi fal tych killromow z kapiszonami chyba zarzygałbym trójnoga

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Porownanie prawie remake'a gearsow ze swietnym coopem i genialnym multi do wykastrowanej kolekcji samograja to szczyt bezczelnosci lub kolejny przyklad tepoty umyslowej klapow

Opublikowano

Prawie remake :pawel:

no ale weź chociaż powiedz że 250 za Un to też choy

Ja nikomu do portfela nie zaglądam :sir:

Opublikowano

Po taniości to jest zrobione ps4 i wszystkie jego remastery, no ale jak zwykle nobody który uczepiony jest jednej marki jak mucha go,wna ma najwiecej do powiedzenia :yao: nie ma nic gorszego niz bycie teoretykiem

tylko że ja ograłem gyrosy i serio miałem chrapkę na pełną kolekcję w 60 fps, tak więc twój zarzut o teorię jest inwalida i nie wmawiaj mi że jara cię kształt w jakim ją dostajesz.

Porownanie prawie remake'a gearsow ze swietnym coopem i genialnym multi do wykastrowanej kolekcji samograja to szczyt bezczelnosci lub kolejny przyklad tepoty umyslowej klapow

myślę że większą tępotę prezentują ku boty które usilnie wmawiają mi porównywanie którego nigdy nie użyłem, ale miło widzieć wasze faile za failami :hi: <rozważa wklejenie po raz trzeci swojego postu w którym jedzie po kolekcji drejka za 250 zł>

Opublikowano

To nie jest wystarczająca ilość, jeżeli jest to remaster. 

Opublikowano

Efekt teatru telewizji nie jest wymagany do singla. Może inaczej, singiel nie jest tak wymagający jak np. Wipeout, gdzie masz dosłownie ułamek sekundy na reakcję. To samo w multi GoW gdzie masz do tego czynnik ludzki.

Z drugiej strony zgodzę się, że mogli wrzucić jakiś 30 i 60 jako framerate do wyboru.

Opublikowano

60fps>30fps - zawsze. Fakt, że nie jest to aż tak potrzebne jak w multi nie ma nic do rzeczy. Dla mnie oprawa też zdecydowanie zyskuję gdy wszystko jest płynniutkie. 

Opublikowano

Multi w Gearsach na dedykowanych serwerach w 60fps za 99pln :obama:

Opublikowano

30fpsów w singlu to wystarczająca ilość. Po przykładzie Killzone3 wychodzi na to, że w multi również :reggie:

w choyu bym miał remaster tlou z tym samym lockiem co na past genie choćby dorzucono mi ogranego drejka x3 z past gena gratis :kaz:

no chyba że za 6 dych.

wolno myślisz więc ci podpowiem - girsy kazdy bierze by ogrywać z ziomkiem w coopie (co widac po ustawkach) albo wrócić do swietnego multi w 60fps

dzięki stary. dzięki tobie zaniżyłem oczekiwania wobec powtórnego ogrania całej trylogii w zbędnym 60 fps i świat od razu stał się lepszy. 

Efekt teatru telewizji nie jest wymagany do singla.

o jezus....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.