Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
Horzon Zero Dawn także wychodzi w 2016.

GG meh

Wyobrażam sobie go x lat temu, kiedy to jarał się pierwszą Mafią na PC

A był ktoś, kto się nie jarał pierwszą Mafią na piecyku? Toć to była i nadal jest jedna z najlepszych gangsterskich gierek jakie stworzono.

Edytowane przez Paliodor

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ja jak przeczytałem rano o tej konferencji sony to myślałem, że nadal śnie po pracy sobie ją obejrzałem i miałem dreszcze na całym ciele, nawet pokazanie coda i uncharted 4 nie sprawiły, że mysłałem o niej źle. Kto nie cieszy się z tego, że tlg, shenmue 3, ff7 remake powstaje i zostało pokazane na targach ten albo się już wypalił z podjarki grami albo jest gimbem pokroju sutqa. 

Zgadzam się w większości - to, że ktoś w coś nie grał nie oznaczy aby go tutaj wyzywać od jakiś tam gimbów.. może nie miał w tamtym okresie konsoli - takie życie. 

Opublikowano

mnie nic nie boli - idź sie jarać mordorem na pustyni albo ukradnij kolejnego far cry'a :rotfl: 

Opublikowano

mnie nic nie boli - idź sie jarać mordorem na pustyni albo ukradnij kolejnego far cry'a :rotfl:

Przecież ja się nie jaram mad maxem. xddd

Boli cie, boli. Spokojnie, zagrasz w asasynka i się uspokoisz.  :empathy3:

Opublikowano

Spokojnie W3, MGS na horyzoncie z P5, ale UBI z EA i tak jeszcze w tym roku odwalają jakąś maniane   :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Suteq  :s159: ja juz nie zagram w asasynka, ale widze ze ty juz ostrzysz pazurki na cebula edition black flaga hehe

Opublikowano

Horzon Zero Dawn także wychodzi w 2016.

GG meh

Scenariusz: F:NV, questy: część pracowników CD Project odpowiedzialna za W1&2. Open world i dynamiczna pogoda. 

ZOBACZYSZ ŻE BĘDZIE MINIMUM 85%. :pope:

Opublikowano

Suteq  :s159: ja juz nie zagram w asasynka, ale widze ze ty juz ostrzysz pazurki na cebula edition black flaga hehe

Oczywiście, że tak. Odliczam godziny. :banderas: 

Opublikowano

PS4 za rok. 

To powinno byc motto playstation, albo #4thepatient

Opublikowano

Szczerze nie polecam. 

A Nobody znów zealot spam tym razem zamiast graj w tlou na hardzie bez trybu podsłuchiwania jest przy nowej grze GG pracuje koleś od Fallout New Vegas i typy z CDP Red :pawel: :pawel: :pawel:

Opublikowano

PS4 za rok. 

To powinno byc motto playstation, albo #4thepatient

Ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Sony takie jest. Sony się nie spieszy z developingiem. Czasem wychodzi to na dobre, czasem nie. 

Opublikowano

a co tam u szanownych kolegów na komputerach, po staremu?

i7vaddsnxlunnn2uyi.gif

Opublikowano

Co do TLG, ponoć Cerny współpracuje nad projektem w wywiadzie dla eurogamera Yoshida o tym mówi, wspomina też, że gry nie potrafili zrobić na ps3, ale budżet gry nie jest jakoś ogromny (większy o Ico&Sotc, ale bez przesady) wiec mogli ciągnąc te neverending story dość długo, no i gra raczej graficznie nie będzie wygladać dużo lepiej niż to co pokazali niby na ps3, ale przynajmniej framerate na ps4 ma być znośny bo pokaz na e3 2009 był zmontowany i przyspieszony żeby chodziło to płynnie. No i Gen to studio założone przez lead programmera Ico&Sotc dlatego ich logo widniało na końcu pokazu, Ueda pracuje nad projektem jako niezależny pracownik. Jestem dobrej mysli. 

Opublikowano

Szczerze nie polecam. 

A Nobody znów zealot spam tym razem zamiast graj w tlou na hardzie bez trybu podsłuchiwania jest przy nowej grze GG pracuje koleś od Fallout New Vegas i typy z CDP Red :pawel: :pawel: :pawel:

Bo Paliodorowi jeszcze tego nie mówiłem :pawel:

NO I ZOBACZYSZ ŻE BĘDZIE MINIMUM 85%. :pawel:

Opublikowano

Bluber widziałem co zrobiłeś na pewnym portalu. Nie wiem co zrobić, bo nie chciałbym Ci dawać amunicji na mnie w cw. :obama:

@Mazzeo

U4. :banderas:

Chyba kupię konsolę z U4, ogram i sprzedam. :rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Co do TLG, ponoć Cerny współpracuje nad projektem w wywiadzie dla eurogamera Yoshida o tym mówi, wspomina też, że gry nie potrafili zrobić na ps3, ale budżet gry nie jest jakoś ogromny (większy o Ico&Sotc, ale bez przesady) wiec mogli ciągnąc te neverending story dość długo, no i gra raczej graficznie nie będzie wygladać dużo lepiej niż to co pokazali niby na ps3, ale przynajmniej framerate na ps4 ma być znośny bo pokaz na e3 2009 był zmontowany i przyspieszony żeby chodziło to płynnie. No i Gen to studio założone przez lead programmera Ico&Sotc dlatego ich logo widniało na końcu pokazu, Ueda pracuje nad projektem jako niezależny pracownik. Jestem dobrej mysli. 

No ku.rwa że jesteś dobrej myśli. To demo na E3 było NIESAMOWITE. Ale dla publiki E3 za malo wybuchów, za dużo subtelności. 

Opublikowano

suteq zero wynoszenia internetu do cw hehe

Opublikowano

:kaz:

Ocena dla Gothic II. :mog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Po co kupować PS4 za rok? Jakieś argumenty poproszę.

Gry? Widziałeś sam pierwszy kwartał?

Opublikowano

Bo Paliodorowi jeszcze tego nie mówiłem :pawel:

Słyszę tą litanię o tych typach zatrudnionych z innych firm ilekroć ktoś narzeka na nowy twór GG XD

A co się tyczy TLG to ponoć największe problemy były na PS3 z SI zwierzaka. PS4 rozwiązuje ten problem więc pewnie deweloping idzie o wiele szybciej. Graficznie nie ma co się nastawiać na jakąś wypalającą gały oprawę bo gry tego studia nigdy w tym nie przodowały. Oferowaly za to unikalny klimat i poczucie brania udziału w fantastycznej przygodzie połączonej z osamotnieniem. Do tego od strony designu też prezentowały zacny poziom.

Opublikowano

:kaz:

Ocena dla Gothic II. :mog:

3 dla bayo  :pechowiec:

Opublikowano

:usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.