Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nie ma to jak jeden z większych klapów zaczynający serie od 4 czesci albo remastera xD ku.rwa te je.bane jednoplatformowce zaraza pluje tfu tfu

Jedynka bez szaleństw, ale zazdroszcze, że niektórzy jeszcze w drugą część nie grali.

trzymanie gałki w góre i kill romy FUCK YEAH!

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

bansai zrob zeby na tym jpg od blubera fanek trzymal świnie hehe

Opublikowano

i był keczupem, fanex

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jn4BFuw.jpg

Opublikowano

Przerzuty nowotworowe na PS4 postępują nieubłaganie:

http://www.ppe.pl/news-38137-odswiezone_risen_3_na_ps4_otrzyma_calkiem_gustowna_kolekcjonerke.html

Moim zdaniem nie istnieje taka chemia, która mogłaby tego raka spowolnić, nie mówiąc o powstrzymaniu... :facepalmz:

Opublikowano

Płacz bo na PS4 wychodzi jakaś gra :pawel:

Opublikowano

Płacz bo na PS4 wychodzi jakaś gra kolejny remaster  :pawel:

FTFY

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Nie kto inny jak Wy powinniście biadolić,że takie crapy wpuszczają na wasze poletko. Niemiecki RPG...Czy ktoś jest w stanie wyobrazić sobie coś bardziej żenującego i rakowego? Niemcy robią doskonałe samochody, autostrady, produkują świetne piwo, ale gier, a zwłąszcza erpegów to oni na pewno robić nie umieją.

PS: Byłbym niesprawiedliwy: istnieją tylko i wyłącznie dwie dobre gry Made In Germany tj Yager na Xboxa pierwszego oraz Spec Ops: The Line. Resztę zaorać...Mało jak największą potęgę gospodarczą w Europie...

Opublikowano

Niemiecki RPG...Czy ktoś jest w stanie wyobrazić sobie coś bardziej żenującego i rakowego?

Oczywiście - kolejne kał of duty.

Mógłbym jeszcze coś napisać o wspaniałości pierwszych gothiców, ale do ciebie chyba nie warto.

Opublikowano

Nie kto inny jak Wy powinniście biadolić,że takie crapy wpuszczają na wasze poletko. Niemiecki RPG...Czy ktoś jest w stanie wyobrazić sobie coś bardziej żenującego i rakowego? Niemcy robią doskonałe samochody, autostrady, produkują świetne piwo, ale gier, a zwłąszcza erpegów to oni na pewno robić nie umieją.

PS: Byłbym niesprawiedliwy: istnieją tylko i wyłącznie dwie dobre gry Made In Germany tj Yager na Xboxa pierwszego oraz Spec Ops: The Line. Resztę zaorać...Mało jak największą potęgę gospodarczą w Europie...

Gothic i Knights and Merchants proszę szanować. Zwłaszcza ta pierwsza to kamień milowy dla gier RPG i nie pamiętanie o tym, to jest efekt jakiejś skrajnej niewiedzy.

Sprawdziłem sobie jeszcze jakie gierki robiono w Niemczech: seria Anno, The Book of Unwritten Talles, Far Cry 1, seria Deponia, The Settlers, Crysis.

Opublikowano

Mnie akurat Gothic nie przekonał, podobnie jak niektórych nie przekonuje Kolofduduś. Taka sytuacja... :notbad:

Opublikowano

Z tym, że pierwszy i drugi Gothic > kupa > gó.wno > rak > terlikowski > polska reprezentacja w piłkę nożną > stan wojenny > call of duty 

Opublikowano

ale wiecie ze to risen 3 z gothicem ma tyle wspolnego co cod: aw z pierwszym codem

Opublikowano

Z tym, że pierwszy i drugi Gothic > kupa > gó.wno > rak > terlikowski > polska reprezentacja w piłkę nożną > stan wojenny > call of duty 

Te trzy rzeczy są blisko siebie. Też tak to widzę...

Opublikowano

czy można mieć gorszy gust niż ten zielony osobnik? 

LXUYczZ.jpg

ale wiecie ze to risen 3 z gothicem ma tyle wspolnego co cod: aw z pierwszym codem

nie no je.bać tego crapa, ale gothiki mimo, że drewniane to przyzwoite gry były

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

LXUYczZ.jpg

Można liczyć np. na mroczną pocahontas

Opublikowano

Wiemy, ale nie o tym był post Czezare

Opublikowano

LXUYczZ.jpg

nie no je.bać tego crapa, ale gothiki mimo, że drewniane to przyzwoite gry były

Słowo klucz. Cieszę się,że się coraz lepiej rozumiemy...

Opublikowano

@pajdżi

a nie wiem nie czytalem nawet

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Pamiętam jak grałem w Fable na moim XBOXie i ziomuś na swoim PC pokazał mi Gothika, wyśmiałem go. 

Opublikowano

Gothic 1 i 2 dobre gry, nie dla januszy oczywiście

Opublikowano

Pamiętam jak grałem w Fable na moim XBOXie i ziomuś na swoim PC pokazał mi Gothika, wyśmiałem go.

To trochę słabo, bo Fable oprócz tego, że było ładnym korytarzykiem raczej nie mógł podskoczyć Gothicowi. No ale, to są konsolorze, gra w pierwszym kontakcie musi robić.
Opublikowano

fable przy gothicu mialo mechanike jakby bylo zrobione w project spark

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.