Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zawartości nie było dane mi oceniać, zobaczyłem co i jak wygląda i rusza się i bez popity Fable robił dużo lepsze wrażenie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Banjo Kazooie do takich zwietrzałych gierek nie należy jakby ktoś chciał dobrej platformówki :]

Opublikowano

Dzisiejsze zakupy growe? Kilka grzybków do DS4 na zapas, bo na lewym oryginalnym Guma już pękła solidnie więc kupiłem po 2,99 kilka sztuk to białe to czarne.

5 Minut ze śrubokrętem i nie trzeba wysyłać pada do serwisu, a potem czekać chnj wie ile aż odeślą. Dlatego zawsze będę ZA samodzielną wymianą niż odsyłaniem do serwisu. Sam zrobisz i wiesz że dobrze  ^_^

20150820_141136_1.jpg

xD

Banjo Kazooie do takich zwietrzałych gierek nie należy jakby ktoś chciał dobrej platformówki :]

Banjo mi sie bardziej podobał od Super Mario 64

Opublikowano

PS4 Adam Słodowy Edition. Popieram :]

Opublikowano

w gothtica grała biedota, szlachta grała wtedy w morrowinda

Opublikowano

Wiele świetnych gier ma to do siebie, że szybko wietrzeją i po latach pozostaje po nich tylko dobra opinia. Gameplay już niekoniecznie.

Świetnych gierek, tak.

Gier legendarnych, nie.

Opublikowano

W Gothica można dzisiaj grać tak samo jak kiedyś bo jest w dalszym ciągu sztywnym drewnem, nic się nie zmieniło

Opublikowano

w gothtica grała biedota, szlachta grała wtedy w morrowinda

Gothic - 2001

Morrowind - 2002

nie widze związku

Opublikowano

Morrowinda przechodziłem na xboxie nawet :problem:

Opublikowano

Powiedzcie mi kto normalny po ograniu wszystkich gier z serii Uncharted na poprzedniej generacji (w każdej grze platyna) w pierwszej kolejności planuje kupić kolekcję Uncharted na PS4? Mam właśnie takiego znajomego. Gość ma tak zyebany styl grania, że mając do wyboru Wiedźmina 3 na PC i PS4 ogrywał go na konsoli. 30fpsów mu nie przeszkadza w grach a różnica pomiędzy 30 a 60 klatek nie robi na nim wrażenia. Orderek też oczywiście ograny. Czy powinienem z takim rakowcem przestać się kolegować, bo jeszcze mnie zarazi tym co ma i zamiast grać w glorious 1080/60fps na moim zderzaczu pikseli będę grał na konsoli? :(

Opublikowano

Niech robi co chce jak mu to sprawia przyjemność

żartowałem, beka z klapa

Opublikowano

Powiedzcie mi kto normalny po ograniu wszystkich gier z serii Uncharted na poprzedniej generacji (w każdej grze platyna) w pierwszej kolejności planuje kupić kolekcję Uncharted na PS4? Mam właśnie takiego znajomego. Gość ma tak zyebany styl grania, że mając do wyboru Wiedźmina 3 na PC i PS4 ogrywał go na konsoli. 30fpsów mu nie przeszkadza w grach a różnica pomiędzy 30 a 60 klatek nie robi na nim wrażenia. Orderek też oczywiście ograny. Czy powinienem z takim rakowcem przestać się kolegować, bo jeszcze mnie zarazi tym co ma i zamiast grać w glorious 1080/60fps na moim zderzaczu pikseli będę grał na konsoli? :(

Watpie,ze koleg pobije tego idiote

►Adapter - XIM4 !@!@! (737zł) 

►Console - PlayStation 4 (1900zł) 
►Monitor - BenQ XL2720Z 144Hz :rofl2: 3D FIRMWARE V2 (2396zł)
►Mouse - Tt eSports Level 10 M "Military Green (386zł) 
►KeyBoard - MAD CATZ S.T.R.I.K.E. 7 (1183zł) 
►HeadSet - Wireless Stereo Headset 2.0 (PS4) (312zł) 

►★★★★All= 6914zł 1171GBP 1819USD★★★★ 
★▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Wydac prawie 7k,zeby grac na myszcze i klawie na ps4 :D Za to mogl miec pc ktory by odpalal gry w 1080p/144fps lub 1440p/60fps. Koles grajac m+k na ps4 ma ratio 2.0  :rofl2:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/user/ProNation__Rune/

Opublikowano

Dodam tylko że ta mysz jeśli chodzi o stosunek cena - jakość jest jedną z najgorszych rzeczy jakie można kupić do PC. Dobry sensor w maksymalnie niewygodnej aluminiowej ramie.

Klawiatura też kupowana wg filozofii drogie to musi być dobre (chociaż to gó.wno prawda). No i monitor 144hz do PS4, wisienka na torcie :D

Opublikowano

jeszcze napiszcie ze za bf'a dal 500zl to juz w ogole beka w chuy

Opublikowano

gra życia xd

Opublikowano

jeszcze napiszcie ze za bf'a dal 500zl to juz w ogole beka w chuy

Ma premium,wiec pewie tak :D

Opublikowano

I go pewnie cisną typy na padach z auto aimem :yao:

Opublikowano

Watpie,ze koleg pobije tego idiote

►Adapter - XIM4 !@!@! (737zł) 

►Console - PlayStation 4 (1900zł) 
►Monitor - BenQ XL2720Z 144Hz :rofl2: 3D FIRMWARE V2 (2396zł)
►Mouse - Tt eSports Level 10 M "Military Green (386zł) 
►KeyBoard - MAD CATZ S.T.R.I.K.E. 7 (1183zł) 
►HeadSet - Wireless Stereo Headset 2.0 (PS4) (312zł) 

►★★★★All= 6914zł 1171GBP 1819USD★★★★ 
★▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Wydac prawie 7k,zeby grac na myszcze i klawie na ps4 :D Za to mogl miec pc ktory by odpalal gry w 1080p/144fps lub 1440p/60fps. Koles grajac m+k na ps4 ma ratio 2.0  :rofl2:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/user/ProNation__Rune/

I to jest właśnie rakowy przerzut z blachy - definicja idioty.

Opublikowano

Monitor 144hz do ps4? 

Jamie+s+reaction+i+was+phone_bb8b56_3323

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

I to jest właśnie rakowy przerzut z blachy - definicja idioty.

Koles wczesniej gral na ps3 wiec 

tv-film-reaction-ken-jeong-hangover.gif

I go pewnie cisną typy na padach z auto aimem  :yao:

Jak na granie myszka ma zalosne ratio 2.0   :yao:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Haters gonna hate. Ch.j was obchodzi na co kto wydaje pieniadze. Wasze pieniadze? Wy lepiej nimi zarzadzcie kupujac codziennie kebaby i zagrywajac sie na remasterach pokroju Gears of War czy God of War (w zaleznosci od platformy).

Opublikowano

nie to co świeże destiny, skill 100%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.