Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zeratul czyżby to o Ciebie chodziło ? bo widzę, że dupa piecze.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Beka jest z gościa bo ewidentnie jest debilem a nie dlatego że sobie kupił mysz za 400zł ale Zeratul wskakuje i HURR DURR KUPIŁEM SURFACE ZA 800$ CHOOJ WAM DO TEGO W CO WRZUCAM MOJE MILIONY. Co za typ

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Trzeba byc niezlym podludziem aby grac na maszynie do pisania

Opublikowano

Haters gonna hate. Ch.j was obchodzi na co kto wydaje pieniadze. Wasze pieniadze? Wy lepiej nimi zarzadzcie kupujac codziennie kebaby i zagrywajac sie na remasterach pokroju Gears of War czy God of War (w zaleznosci od platformy).

ale tutaj ch.uja wbijam ile to kosztowało (po za czystym debilizmem wydawania kasy na coś tak nie potrzebnego, ale kto bogatemu zabroni - jedni kupują skrzynki w Csie czy inne karty w hearthstonie, inni inwestują w sprzęt do grania) ale kupowanie myszki do konsoli to raz lamerstwo straszne dwa na ch.uj komu 144hz monitor do ps4 jak gry tam ledwo w 30fpsach chodzą?

Opublikowano

Dokładnie, zeby wydac tyle kabziory za mozliwosc wygodniejszego surfowania po internecie, obsługi forumków  i szybszej pracy w wordzie i excelu to trzeba miec niezle zrytą banieczkę.

:facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:

Opublikowano

article-2202732-14FFACE6000005DC-793_634

ładne i całkiem stylowe a tak ogólnie to nie znasz ich sytuacji :teehee: zresztą ty grasz w fpsy na padzie lol

Opublikowano

Akurat przypomniala mi sie historia.

Kilka dni temu ustawilismy sie z ziomkami na giere w fife. No wiec przyszedlem o ustalonej godzinie w pelni przygotowany(browary i pad od xbox'a) aby od razu wskoczyc do gry...

No ale gralismy na PC

Mielismy przygotowane kilka padow, ale stwierdzili ze oni na padach grac nie umieja i podlaczymy 2 klawiatury, potem sciagniemy program ktory emuluje druga klawiature jako pad

No i sie zaczelo, sciaganie, instalacja, ustawianie, NIE DZIALA potem znowu sciaganie i instalacja NIE DZIALA

w koncu po 1ch bezowonych prob dali sobie spokoj i w koncu zagralismy przy czym narzekania "bo podanie nie wyszlo bo gram na padzie" "ty masz przewage bo grasz na klawiaturze" nie bylo konca

Opublikowano

potem sciagniemy program ktory emuluje druga klawiature jako pad

But-why-meme1-600x278.jpg

Opublikowano

No zeby bylo sprawiedliwie na dwoch klawiaturach ( granie na 2 padach jest niesprawiedliwe)

A i jeszcze najlepsze

Pewnie myslicie, ze skoro byli tak zdeterminowani aby grac korzystajac z urzadzen do pisania to chodzilo o te drogie gejmingowe klawiatury? Otoz nie, grali na laptopie xD oczywiscie odmowilem udzialu w tym cyrku i gralem na padzie

Opublikowano

Ale przeciez 1 vs 1 mozna grac na tej samej klawie :facepalmz:

Opublikowano

lel ma to samo z ziomkami co grają w pesa6 do tej pory i oni naku.rwiają na klawiaturach i jak chce z nimi pograć na konsoli to stękają, że nie umieją 

Opublikowano

Ale przeciez 1 vs 1 mozna grac na tej samej klawie :facepalmz:

ta i się przepychać

szczerbate_psy.jpg

Opublikowano

Jak ktoś o normalnej budowie ciała gra w fifę to ni widzę problemów, by grać na jednej klawiaturze we dwóch. No, chyba, że mówimy o typowych graczach Sony/PC, którzy na śniadanie jedzą 3 duże pizze + 5 litrów coli :potter:

Opublikowano

Dzisiejsze zakupy growe? Kilka grzybków do DS4 na zapas, bo na lewym oryginalnym Guma już pękła solidnie więc kupiłem po 2,99 kilka sztuk to białe to czarne.

5 Minut ze śrubokrętem i nie trzeba wysyłać pada do serwisu, a potem czekać chnj wie ile aż odeślą. Dlatego zawsze będę ZA samodzielną wymianą niż odsyłaniem do serwisu. Sam zrobisz i wiesz że dobrze  ^_^

20150820_141136_1.jpg

xD

Nie wiem czy pochwalić zaradność czy śmiać się ze szrota  :Coolface:

Zakupy growe: karton analogów do DS4  :dynia:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co za Polactwo.

no narazie największym polaczkiem jesteś tutaj ty KUPILEM SURFACE ZA 800 DOLCÓW NIE TO CO WY BIEDAKI 

hqdefault.jpg

Opublikowano

zeratul przeciez w rodzine grega wszedl wiec "mam tone hajsu" juz mu zaszczepil szwagier :D

Opublikowano

Co za Polactwo.

no narazie największym polaczkiem jesteś tutaj ty KUPILEM SURFACE ZA 800 DOLCÓW NIE TO CO WY BIEDAKI 

hqdefault.jpg

Gratuluję, że odpisałeś mój wpis jako atak na twój stan majątkowy. A może zbierałem na ten Surface 3 przez ostatnie 5 lat przez zbieranie makulatury i oddawaniem puszek do recyklingu. Generalnie ch.j was obchodzi kto na co wydaje pieniądze i skąd je ma.

Opublikowano

Czy ktoś z niebieskiej szlachty po porcji bzykania od sony odważy się na testowanie aktualizacji dla nich:D Dalej przyznajcie się masochiści

Opublikowano

no ku.rwa jeszcze pytasz, pa jak poprawili wzgledem tego

ps3cao3p.png

A co tu poprawiać ?. Remaster Uncharteda wygląda zdecydowanie lepiej od remastera gears of war którym tak się chwalicie. Właściwie to najładniejsze gry z ps3 zremasterowane na ps4 wyglądają prawie jak gry na obecną generacje konsol czego nie można powiedzieć o grach z x360 i exach z xone :reggie:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

zeratul tu nie chodzi ze koles wydal miliard dolarow na sprzet ale o to ze kupil monitor 144hz do ps4

to jak kupić slicki do traktora no nie wiem jak inaczej to przedstawić

Opublikowano

Remastery gier #nikogo.

zeratul tu nie chodzi ze koles wydal miliard dolarow na sprzet ale o to ze kupil monitor 144hz do ps4

to jak kupić slicki do traktora no nie wiem jak inaczej to przedstawić

A ja się pytam co z tego? Nawet jakby podpalił te pieniądze a potem sobie niby dupe podtarł to jego sprawa. Są ludzie którzy kupują PS4 pomimo, że tam same remastery, są ludzie którzy kupują toalety z automatyczną spłuczką, są ludzie którzy kupują szczoteczki do czyszczenia słomek... każdy ma prawo wydać swoje pieniądze na to co chce nawet jeżeli dany zakup może się dla kogoś innego wydać durny lub niezrozumiały.

Edytowane przez Zeratul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.