Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A ja się pytam co z tego? Nawet jakby podpalił te pieniądze a potem sobie niby dupe podtarł to jego sprawa. Są ludzie którzy kupują PS4 pomimo, że tam same remastery, są ludzie którzy kupują toalety z automatyczną spłuczką, są ludzie którzy kupują szczoteczki do czyszczenia słomek... każdy ma prawo wydać swoje pieniądze na to co chce nawet jeżeli dany zakup może się dla kogoś innego wydać durny lub niezrozumiały.

ps4 sluzy do odpalania gier remasterow

toalety z automatyczna spluczka splukuja za ciebie wode

szczoteczki do slomek wyczyszcza ci slomki

a monitor 144hz jest do pc a nie do zyebanego chinskiego trojnoga   

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Filmik juz wklejalem wczoraj, w koncu to moj, wiec nie chcialem sie powtarzac :dunno: Bardziej mi chodzilo o to ze moj "news" pojawil sie na glownej n4g.

Opublikowano

ale możesz kupić sobie szczoteczkę do mycia słomek i nie mieć słomek! :reggie:

przekonales mnie, beka z ludzi co maja szczoteczke do mycia slomek bez slomek, co za dauny xd

Opublikowano

Zeratul ciężko kmini pif paf do krasnali i hamburgery wypraly mu mózg

Opublikowano

To uczucie kiedy robisz anty-reklame rakowi branzy :fsg:

http://n4g.com/news/1776735/call-of-duty-black-ops-3-netcode

(niestety "zawartosci" newsa wkleic sie nie da)

Fejk and gay, przegralem juz sporo godzin w tej becie Black Ops III i nie mialem takiego problemu, ostatni problem z netcodem mialem w Black Ops II(2012)

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Mieliście tak kiedyś że od 9.00 ściągacie bete raka i do tej pory się nie ściągnęła? Nie muszę chyba pisać z czego ściągam.

Opublikowano

Filmik juz wklejalem wczoraj, w koncu to moj, wiec nie chcialem sie powtarzac :dunno: Bardziej mi chodzilo o to ze moj "news" pojawil sie na glownej n4g.

a to gratki i dalem ci suba

Opublikowano

Mieliście tak kiedyś że od 9.00 ściągacie bete raka i do tej pory się nie ściągnęła? Nie muszę chyba pisać z czego ściągam.

No jak nie jak tak, patch do batmanka sciagal mi sie 17 godzin. Magia plejstejszona

Opublikowano

> to uczucie gdy kiedys szanowales @niktecienielubi a teraz scrolujesz jego posty czym predzej zeby raka nie dostac #takjest #yetiegotezscroluje a #lemoneminusuje

6900153.6.jpg

zmieniam zdanie. 30 > 60 mam nadzieję że moje posty będzie się lepiej czytać. 

Opublikowano

Rozgrywka – 4/5

Metal Gear Solid z najlepszą rozgrywką i największą ilością możliwości, chociaż niektóre elementy nie są użyteczne.

Grafika – 4/5

Gra wygląda dobrze. Mimo, że wyraźnie pokazuje swoje cross-genowe korzenie. Nie jest to najlepiej wyglądająca produkcja.

Dźwięk – 4/5

Wiele utworów z lat 80 i odpowiednia atmosfera muzyki.

Długość – 4/5

Przejście produkcji zajmuje długo (ponad 40 godzin), ale pojawiają się nużące momenty.

Podsumowanie

Bogata rozgrywka, ale w grze również znajdują się nudne misje, historia obiecuje tak wiele i zapewnia tak niewiele. MGS V jest tak imponujący, jak wielki pozostawia po sobie niedosyt. Dobra gra, ale trudno ją zrozumieć. Czy to może być ostatnia tajemnica Kojimy?

MGS V fałszym mesjaszem?

Opublikowano

xD no to można spać spokojnie

Opublikowano

4/5? Boze co za crap, tyle lat czekania a taki zawód. 

Opublikowano

Ten sam recenzent od Beyond Two Souls, któremu dał 19/20....

I'll make diamonds from his ashes.

Opublikowano

bansai 4/5 to dwa razy gorzej niż 8/10. Japonia dalej na kolanach i z pełnymi ustami. Jesień należy do Halo.

Opublikowano

bansai 4/5 to dwa razy gorzej niż 8/10. Japonia dalej na kolanach i z pełnymi ustami. Jesień należy do Halo.

To bedzie najmocniejsze 4/5 w historii 4/5, nie mam obaw :fsg:

Opublikowano

Masz dziś randkę z ostatnią kobiecą postacią, z którą porozmawiałeś w grze. Z kim spędzisz wieczór?

Boty i ich profil Xbox Polska na Facebooku 

Opublikowano

ubilove_1.gif

kolejna multiplatforma najgorsza na plebstation

beka ze szrota

WTF MAZZEO?! :xboss:

Opublikowano

Masz dziś randkę z ostatnią kobiecą postacią, z którą porozmawiałeś w grze. Z kim spędzisz wieczór?

Boty i ich profil Xbox Polska na Facebooku 

Akurat oba te profile są siebie warte, czyto XBO czy SONY PL.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.